שרשור בריאות

g a n i

New member
פרופ' בלר

שלחתי קרובת משפחה אליו ע"פ המלצות שקיבלתי והוא הסביר לה בסבלנות ובכבוד מה משמעות תוצאות הבדיקות, מה הפרוטוקולים הקיימים, מה הוא ממליץ וכולי.
היא הלכה בהקשר של סרטן אחר, לא מכירה את כל טווח ההתמחות שלו, אבל האיש הרשים והרגיע אותה והיא הגיעה לטיפולים במצב נפשי אחר.

החלמה מהירה וחלקה
מקווה שתשימי את השיט הזה מאחוריך.

nubi

New member
הרופא שלי

ד"ר אמנון עמית, חיפה.
איש מקסים עם התמחות בגניקו-אונקולוגיה.
רק בריאות!

אוי יקירה אני כל כך מצטערת לשמוע

חושבת עליך ומחזיקה לך את כל האצבעות. אני יודעת שיש לך את הכוחות לעמוד גם באתגר הזה, אבל הלוואי שהוא היה נחסך ממך.

סליחה על ההשתלטות..

קודם כל הדיון על מה שנאגטס כתבה לדעתי קצת הוצא מהקשרו. אכן הוא נחשב רופא מוביל בתחומו, אך קיבלתי גם את הסייגים האישיים.
אז יש לי קרצינומה ברירית הרחם בדרגת התמיינות 2 מה שאומר שתוכנית הילודה העתידית שלי מבוטלת והרחם ככל הנראה יוסר. לא ברור לגבי השחלות, זה תלוי בסיטי, אולטראסאונד ובמזל שלי ( המוצא הישר יבוא על שכרו).
אי לכך, אם יש למישהי מושג לגבי הניתוח של הסרת רחם בהקשר של רופאים מומחים בתחום (כי כמו שהרופא שלי אמר, זה לא ניתוח שקדים), אשמח לשמות והמלצות.. אפשר גם פרטי. העיקר שיהיה מומחה לניתוחים כאלה..
ושוב סליחה על ההשתלטות. ותודה על החיבוקים. זה עושה טוב.

בחייאת8

New member
שולחת לך חיזוקים וחיבוקים

הלוואי ותמצאי במהרה רופא מקצועי ואנושי

אדוינה

New member
המלצה לכירורג גניקואונקולוגי

ד"ר בן שושן בהדסה עין כרם. את יכולה לקבוע תור אליו בשרפ לחוות דעת שניה. ( כדאי להגיע אחרי הUC ו ה CTׂ ) . קרובה שלי בנסיבות דומות היתה מאוד מרוצה מהטיפול שלו. קיבלתי המלצה עליו מדר' אדלמן שהוא גיניקו אונקולוג ( אך לא כירורג) בהדסה.
רפואה שלמה!

המתפדחת

New member
כיצד סופרים את משך דימום הוסת?

מקווה שהשרשור עוד קופץ ועוד קוראים את השאלה.
מתפדחת משום שאני אמא לכמה ילדים ונאלצת לשאול שאלה של מתבגרת.

כשרופא הנשים שואל אותי כמה ימי דימום יש לי או כמה ימים נמשך המחזור, האם אני מתחשבת בכל ימי ההכתמות או רק בימי הדימום המסיבי?
עם הכתמות (דם בניגוב ומעט על התחתונים) של לפני ואחרי הדימום המסיבי, הוסת שלי גם יכול להגיע לעשרה ימים. הדימום המסיבי (הימים בהם אני נאלצת להשתמש בטמפון ולהחליפו לכל היותר כל 4 שעות), נמשך כיומיים שלושה.
אז איך סופרים?

למעלה