מהמר וקצת דעות
BeniTaz
Junior Dos Santos
Cain Velasquez
Stipe Miocic
Edson Barboza
Dave Herman
Stefan Struve
Daniel Pineda
Darren Elkins
Glover Teixeira
Duane Ludwig
Paul Sass
Jason Miller
היחס של JDS גדול מידי.. מפתה מאוד להמר על מיר אבל אם אני חושב ש-JDS ינצח אז מה זה משנה. אם לא מכת הפציעות בחיים ה-UFC לא היו מפגישים 2 לוחמים בלתי מנוצחים ברמה של מיוצ'יץ' ודל רוסאריו. דל רוסאריו חוזר להילחם אחרי שעבר תאונת דרכים קשה שכמעט גמרה לו את הקריירה.. מדהים כמה מהר הוא חזר. הימרתי על מיוצ'יץ' שנראה לי שלם ומוכשר יותר אבל אני אוהד את דל רוסריו בקרב.
נראה איך דייב הרמן יתאושש מההפסד שלו. סופר אתלט אבל גם לא הרבה שכל בקופסה. כנראה ההיפך הגמור מרוי נלסון. הרמן גם HW מאוד קטן.. לא ברור למה הוא ירד כל כך הרבה במשקל.. הוא היה פיזי יותר פעם אז הוא שיתחזק או שיירד ל-LHW. מצד שני רוי נלסון הוריד יפה את המשקל ולהבדיל מרבים אני דוקא לא בעד שיילחם ב-LHW אבל איך לעזאזעל הוא עדיין שוקל 255 פאונדס? בגלל הזקן?
כנראה נצפה בקרב האחרון של דן הארדי ב-UFC, הלוחם הכי פחות טוב שנלחם בקרב אליפות מאז טראויס לות'ר. לא להאמין שנותנים לו פייבוריט. כנ"ל ג'ייסון מילר שלא ישרוד את דולאווי.. מילר אמר אגב שאם הוא מפסיד הוא פורש.
יופי של קארד למרות הפציעות ולמרות אוברים, אני מקווה שה-UFC ימשיכו לאמץ קארדים של משקל כבד, הרבה תלוי באירוע הזה. אחרי הכל האנשים הגדולים הכי מעניינים.
ואיזה כיף שטיישיירה נלחם! שימו לב.