משחק הניחושים 3

danlevin1

New member
אה

כשבאתי להעתיק זה לא העתיק לי את הכל

איזו קטגוריה תעלה ראשונה לגמר העונה? (100 נק')(התשובה והניקוד עליה ייחשפו רק אחרי הגמר - קטגוריית הבוגרים של
שירי מיימון עם המתמודדת היחידה שלה - רוז!

GALxp

Well-known member

מי האקט שיעלה לשיר ראשון ביום ראשון בערב? (10 נק') פיוז'ן
מי האקט שיעלה לשיר אחרון ביום ראשון בערב? (לא בבוטום 2) (10 נק') ענבל
האם רוז תשיר שיר קצבי ביום ראשון בערב? (5 נק') לא
האם ענבל תשיר שיר בעברית ביום ראשון בערב? (5 נק') לא
האם פיוז'ן ישירו בהרמוניה ביום ראשון בערב? (5 נק') לא
האם בביצוע השיר של עדן יהיו מעורבות רקדניות? (5 נק') כן
מי המנטור/ית שלא יאבד אף אקט ביום ראשון בערב? (15 נק') שירי
מי האקט הראשון שיקריאו את שמו שהוא עובר ביום ראשון בערב? (לא בבוטום 2) (15 נק') ענבל

מי האקט חוץ מרוז שלדעתכם יבצע שיר לועזי ביום ראשון בערב? (10 נק') פיוז'ן
האם יהיה אקט שיבצע שיר של שלומי שבת ביום ראשון בערב? (10 נק') כן
האם גם הפעם בר תכריז על דרמה גדולה בהצבעות? (10 נק') כמובן
מי יהיו שני האקטים שיגיעו לבוטום 2 ביום ראשון בערב? (30 נק') (15 נק' על כל ניחוש נכון) אורי ותמר
מי האקט שיודח ביום ראשון בערב? (40 נק') תמר
האם שירי ועברי לידר יצביעו להדיח את אותו אקט? (15 נק') כן
האם האקט שיודח בבוטום 2 יודח ע"י השופטים או ע"י דאדלוק (הצבעת הצופים המקורית)? (20 נק') דאדלוק

ושאלת הבונוס:
איזו קטגוריה תעלה ראשונה לגמר העונה? (100 נק')(התשובה והניקוד עליה ייחשפו רק אחרי הגמר) הבוגרים - ליתר דיוק בוגרת

GALxp

Well-known member
מתקן:

האם שירי ועברי לידר יצביעו להדיח את אותו אקט? (15 נק') לא

לאור ההיענות הנמוכה להשתתף במשחק ייתכן שיבוטל

לאור ההיענות המאוד נמוכה (5-6 גולשים, כולל השועל) עד כה להשתתף במשחק הניחושים של הפורום, השועל שוקל לבטלו ולא להמשיכו אחרי יום ראשון בערב.
כך שבמידה ועד יום ראשון בערב, שיתחיל הפרק הבא, לא תהיה היענות והשתתפות יותר גדולה של גולשים במשחק, זה הסבב האחרון של משחק הניחושים של הפורום.
אלא אם כן מישהו מביניכם מעוניין להמשיך לנהל אותו. כי השועל אינו מתכוון להמשיך ולהשקיע במשחק (כולל פניות להנהלת הפורומים לנעצו) שהגולשים בפורום אינם מעוניינים בו.

is00

New member
מה רע ב- 5-6 אנשים?

יצא לך פעם ממש לבדוק כמה כותבים קבועים יש בפורום?(ואני מדבר על כאלה שלא כותבים/מגיבים רק בערבי התכנית,כן...)
אם לא...תבדוק. נראה לי שמהבחינה הזאת יש לך היענות של, לפחות, 30%. מה כל כך נורא בזה?
אם העסק הזה לוקח ממך יותר מדי זמן - לא היית צריך להתחיל את זה מלכתחילה.

ואגב, אני מאוד מקווה שמה ,שלטעמך הכי חשוב בעניין הזה הוא לא כמה צפיות יש לאשכול/הודעה.

בעונה שעברה היו 30-40 משתתפים במשחק הניחושים

עומר המנהל היה צריך לעבוד מאוד קשה בשביל לנהל, לארגן ולספור כל כך הרבה קולות.
לשועל לא איכפת להשקיע ולעבוד קשה, למרות שכך עבודתו של השועל הרבה יותר קלה ומהירה.
אחת המטרות שלשמן השועל בכלל חידש את משחק הניחושים של הפורום היתה לעורר את הפורום שבימים שאין תוכנית רדום.

הדבר האחרון שמעניין את השועל הוא מספר הצפיות.

is00

New member
לא נראה לי שיש לכם 30-40 קוראים העונה.

למרות שגם ככה אני מאוד מפקפק בכך שהיו באמת 30-40 משתתפים למשחק הזה בעונה 2 של האמריקאי. תבדוק שוב.

חבל

כי המשחק שלך חביב ומתוק ואני מאוד נהנית ממנו. לי יהיה עצוב אם תוריד אותו. הוא מוסיף הרבה לפורום, ושישה מתמודדים זה יפה מאוד. תהיה תחרות צמודה בין אנשים שמכירים זה את זה (בכינויים). ואני מאמינה שבקרוב תהיה / יהיה מנהלת / מנהל חדשה/ חדש לפורום, כך שלא תצטרך לבקש לנעוץ את המשחק....

אל תוותר כל-כך מהר!

השועל ישמח אם תהיה מנהלת חדשה לפורום

והשועל שמח שאת אוהבת את המשחק ובינתיים לא מבטל את המשחק.למרות שיהיה די צפוף לנהל את המשחק ברווח של יומיים בין פרק לפרק. אבל גם כך לא נשארו עוד הרבה פרקים עד הגמר. ויש גם מצב שבגלל שהערב זה רבע הגמר, רק ביום שלישי בערב יהיו התוצאות ורק אז נגלה כולנו מי מודח ולא עולה לחצי הגמר. כי קשה לשועל להאמין שחצי הגמר יהיה כבר בעוד יומיים.

מצד שני

איך שהם רצו עם ההופעות החיות לא יפתיע אותי אם חצי הגמר כבר יהיה ביום שלישי, והגמר כבר בשבוע הבא....

המשחק חביב, חבל שתבטל

דווקא בעיני זה יותר נחמד ככה, שזה אינטימי, ולא איזה שרשורפלצת עם המון כינויים שאני לא מכירה.

השועל כבר אמר שהמשחק לא יבוטל

אך השינויים של הרגע האחרון בתוכנית, ובעיק ההדחה הכפולה הצפוייה הערב, עלולות לפגום בו.

הוא עדיין כייפי

אגב, אתה יכול להחשיב את הניקוד של כל מי שבחר מתמודד שבאמת עף במקום לבטל את השאלה, כלומר, נניח שפיוז'ן ותמר יודחו אז כל מי שבחר באחד מהם יקבל את מחצית הנקודות.

מנחשת!

קצת יצאתי מהעיניינים השבוע, עכשיו נזכרתי שיש היום תוכנית...

מי האקט שיעלה לשיר ראשון ביום ראשון בערב? (10 נק') האחים אגמי
מי האקט שיעלה לשיר אחרון ביום ראשון בערב? (לא בבוטום 2) (10 נק') אורי שכיב
האם רוז תשיר שיר קצבי ביום ראשון בערב? (5 נק') לא
האם ענבל תשיר שיר בעברית ביום ראשון בערב? (5 נק') כן
האם פיוז'ן ישירו בהרמוניה ביום ראשון בערב? (5 נק') לא
האם בביצוע השיר של עדן יהיו מעורבות רקדניות? (5 נק') כן
מי המנטור/ית שלא יאבד אף אקט ביום ראשון בערב? (15 נק') שירי
מי האקט הראשון שיקריאו את שמו שהוא עובר ביום ראשון בערב? (לא בבוטום 2) (15 נק') ענבל ביבי
מי האקט חוץ מרוז שלדעתכם יבצע שיר לועזי ביום ראשון בערב? (10 נק') האחים אגמי
האם יהיה אקט שיבצע שיר של שלומי שבת ביום ראשון בערב? (10 נק') לא
האם גם הפעם בר תכריז על דרמה גדולה בהצבעות? (10 נק') אההה... אלא מה?

מי יהיו שני האקטים שיגיעו לבוטום 2 ביום ראשון בערב? (30 נק') (15 נק' על כל ניחוש נכון) וואי, וואי, וואי... נראה לי שהפעם פורטיס עלול לאבד מתמודדת וזו תהיה תמר
והשני... אורי שכיב. נראה לי שהם לא יתנו לפיוז'ן להגיע לבוטום כי זה כבר יהיה מגוחך אם הם לא יודחו.

מי האקט שיודח ביום ראשון בערב? (40 נק') הממ... כתבתי בהתחלה תמר אבל הימרתי בהמשך על דאדלוק אז נראה לי שאורי.
האם שירי ועברי לידר יצביעו להדיח את אותו אקט? (15 נק') לא
האם האקט שיודח בבוטום 2 יודח ע"י השופטים או ע"י דאדלוק (הצבעת הצופים המקורית)? (20 נק') דאדלוק

ושאלת הבונוס:
איזו קטגוריה תעלה ראשונה לגמר העונה? (100 נק') פורטיס והבנות

למעלה