משחק הניחושים 4

LiRs Lullaby

New member
הו, כבר קיבלתי 50 נקודות

בר הודיעה עכשיו על מופע של כל המתמודדים יחד עם שירי

נכון, אך הפסדת 30 נק'

על השאלה האם תהיה הופעת אורח לא של אחד השופטים בערב חצי הגמר? (30 נק') שעליה ענית כן.

LiRs Lullaby

New member
מה??

אבל זה לא הגיוני! למה שיופיע מישהו חוץ מהשופטים בחצי גמר?

LiRs Lullaby

New member
אבל זה לא פייר,

אני עניתי "כן" לזה שמישהו מהשופטים יופיע, כמו שעברי עשה פעם קודמת

זה ידוע שלהפקה לא נשאר כסף לאף אחד חוץ מהם

LiRs Lullaby

New member
אני חושבת שהשאלה שלך מנוסחת עקום

בכל הפעמים שקראתי את זה לא שמתי לב בכלל שיש שם "לא", ואם היית רוצה להדגיש הופעת אורח של מישהו אחר מלבדם, אז היית צריך לנסח אותה ככה:

האם תהיה הופעת אורח (לא של אחד השופטים) בערב חצי הגמר? (30 נק')

בקשר להופעה של כל האקטים ביחד אין לי בעיה להפסיד את הנקודות, אבל פה זה על הפרינציפ

איזו קטנונית

טוב, השועל יתחשב בך באופן חד פעמי.
אך להבא תשתדלי לקרוא נכון את השאלות.

LiRs Lullaby

New member
לא, בסדר, תוריד לי את הנקודות

אני אלמד לקרוא פעם הבאה את התשובות כמו שצריך.... למרות שנראה לי שזה מזל שנשארה רק תכנית אחת כי אני הולכת להפסיד עוד מלא נקודות בהמשך.....

Nightingale5

New member
בשביל הספורט

מי האקט שיעלה לשיר ראשון בחצי הגמר? (10 נק') עדן
מי האקט שיעלה לשיר אחרון בחצי הגמר? (לא בבוטום 2) (10 נק') רוז
האם יהיה ביצוע שיר משותף של כל האקטים שנשארו בחצי הגמר? (20 נק') לא
מי האקט האחרון שיקריאו את שמו שעובר לגמר? (לא בבוטום 2) (15 נק') עדן
מי יהיו שני האקטים שיגיעו לבוטום 2 בחצי הגמר? (30 נק') (15 נק' על כל ניחוש נכון) פיוז'ן ואורי
מי האקט שיודח בחצי הגמר ולא יגיע לגמר? (50 נק') אורי
האם יהיה מנטור שיישאר בלי אף אקט לגמר בסוף הערב? (25 נק') משה
האם תהיה הופעת אורח לא של אחד השופטים בערב חצי הגמר? (30 נק') לא
במידה ופיוז'ן שוב יהיו בבוטום 2, האם השופטים יצילו אותם שוב מהדחה, נגד רצון הצופים? (15 נק') לא
האם האקט שיודח בבוטום 2 יודח ע"י השופטים או ע"י דאדלוק (הצבעת הצופים המקורית)? (20 נק') שופטים

חדש פה :)

הניחושים שלי:
מי האקט שיעלה לשיר ראשון בחצי הגמר? (10 נק') - ענבל ביבי
מי האקט שיעלה לשיר אחרון בחצי הגמר? (לא בבוטום 2) (10 נק') - רוז
האם יהיה ביצוע שיר משותף של כל האקטים שנשארו בחצי הגמר? (20 נק') - בוודאי, הראו כבר הצצה לשיר ביוטיוב (ביחד עם תמר מרבע הגמר).
מי האקט האחרון שיקריאו את שמו שעובר לגמר? (לא בבוטום 2) (15 נק') עדן בן זקן
מי יהיו שני האקטים שיגיעו לבוטום 2 בחצי הגמר? (30 נק') (15 נק' על כל ניחוש נכון) - רוז ואורי שכיב
מי האקט שיודח בחצי הגמר ולא יגיע לגמר? (50 נק') - אורי (למרות שאני מעדיף שרוז תודח).
האם יהיה מנטור שיישאר בלי אף אקט לגמר בסוף הערב? (25 נק') - כן, או שירי או משה לדעתי.
האם תהיה הופעת אורח לא של אחד השופטים בערב חצי הגמר? (30 נק') - לא.
במידה ופיוז'ן שוב יהיו בבוטום 2, האם השופטים יצילו אותם שוב מהדחה, נגד רצון הצופים? (15 נק') - כן, לדעתי בינתיים הם נתנו 4 ביצועים טובים בהופעות החיות (Some Nights, Mirrors, Wrecking Ball ו-Say Something). לעומת זאת, עדן ואורי נתנו רק 3 ביצועים שבאמת היא טובים.
האם האקט שיודח בבוטום 2 יודח ע"י השופטים או ע"י דאדלוק (הצבעת הצופים המקורית)? (20 נק') - ע"י השופטים.

למעלה