רומי - היום הבנתי שלימור מלאך ליידה.
הבחורה כולה פייק - משקרת במצח נחושה בלי למצמץ, מה גם שהשקרים עולים לה בראש בקלות מפחידה.
למרות שאיבחנתי את המשחק אצלה כבר מתחילת השהות אבל לא הדבקתי לה תווית שלילית עקב זה שהייתה בודדה ככ והנחתי שהתיאטרליות שלה מגיעה מתוך אי נוחות שאינה מוצאת את עצמה שם, את מקומה. ראיתי שקשה לה במקום בו שמו אותה, לא העיר אלא מקום החשיבות בין התושבים. ראיתי שאינה יודעת להקשיב, ראיתי שאינה מכבדת - כי בכל פעם שמישהו היה מדבר או תשומת לב הייתה על מישהו ולא עליה הייתה נכנסת לדבריו, ראיתי איך דרשה שיגידו לה שאוהבים אותה כשזה היה נאמר למישו אחר ועוד ועוד ועוד...
את רוב ההצגה שלה עד כה ראיתי כ-״romi's show״ כי היום יצאה לה הרומי האמיתית - שקרנית, קנאית, אחת שמאבדת שליטה עצמית על סף היסטריה ויורדת נמוך כאשר המניפולציות שלה אינן עובדות, דו פרצופית (או במקרה שלה -לכל דייר יש לה פרצוף).
היא ומנואל גורמות לגוף שלי להתגרד מרוב דחייה ולכל הרגשות הנגטיביים להתעורר.
לעומת זאת נטע (וכן, אני מאוד אוהבת אותה) - אולי פחות במרכז וב״הצגה״ אבל היא עיקבית, אוטנטית, מרגשת אינוליגנטית ולא נמצאת איפה שלא מתאים לה רק כדי להתחבב למרות הרעב שלה לאהבה. לאהבה לא בכל מחיר. לכן היא מקבלת את המענק כל שבוע - היא חברה והיא הולכת עם האמת והערכים שמקובלים גם ״בעולם שלי״ ובטח עוד רבים. אני לא אומרת שהיא מושלמת, וגם לגביה היו לי רגשות חלוקים מספר פעמים, אבל היא נקייה וזה מה שאני אוהבת