בוא נסתכל רגע, בהיבט רחב יותר על השבוע הראשון
אם נסתכל על השבוע הראשון כשבוע אחד ולא כיום יומי, שבאמת הרגע פעמים משעמם. אבל אם נסתכל בהיבט הרחב של זה כשבוע, קרו הרבה דברים בשבוע אחד. ולא היכרויות של פוצי מוצי. מאיפה אתה? במה את עובדת? לא כאלה. בשבוע אחד היו לנו 2 משימות,2 פיצוצים גדולים. דינמיקות של קבוצות קטנות (של קליקות) יש אסטרטגיה של אחד ואחד. של המשחק ואסטרטגיה חברתית. וזה השבוע הראשון.

אני רוצה להשוות (בכוונה), לאח, כי זה באמת הכי קל לנו להשוות, כי כולנו צופים/צפינו באח במרוצת השנים. אז אם אני משווה לשבוע הראשון של האח. בעיני אין מה להשוות בכלל מה יותר מעניין וכיף לצפייה. יכול להיות שבגלל שזה חדש, אז אני מדבר טוב על התכנית, אבל היא באמת מעניינת אותי. ברור שהרבה פעמים הלייב משעמם. זה משהו שצריכים לעבוד עליו, ואני לא מבין למה לא עושים עם זה כלום. אבל אם נחשוב על זה, בעצם, לתכנית הערוכה יש להם טונה של חומר לתכניות בערוץ 12. וזה משבוע אחד! הנה, עכשיו אני מקליט את כל היום (שם להקלטה בממיר) ואני עכשיו צופה במה שקרה בשעה 14:00 שלה היום) כמובן שיש לי תלונות על כמה דברים, אבל בכללי אני מאד נהנה מהתכנית. רק שוב, מבאס אותי שהיא לא מעניינת אף אחד. בטח הרייטינג של התכנית ביום ראשון יהיה בסביבות ה-10% (וזה כשלא ישודר האח ממול) הרייטינג פשוט צולל