שרשור בוקר היום ה-10 בעיר 2025

אני לא כל כך מבינה את החישובים הללו

אני מקבלת תחושה כאילו ב'קשת' יושבים טירונים שאין להם מושג מהחיים שלהם ואילו ב'רשת' יושבים גאונים שתכננו את כל המהלכים שלהם על פי 2025 כדי לדפוק אותם.
אני פחות נאיבית. אני חושבת ש'קשת' בהחלט לקחו בחשבון גם את האח הגדול, גם את הישרדות וגם את אבודים ובכל זאת לקחו על עצמם להעלות תוכנית ריאליטי כמו 2025 שמיועדת בעיקר לטווח הארוך ולמכירה לחו"ל.
בנוסף, אני לא חושבת ש'אבודים' היא תוכנית שגורפת רייטינג מפה עד להודעה חדשה וגם לא הישרדות.
לפי ההתבכיינות כאן, נוצר הרושם ש'קשת' צריכה לקפל את הסמרטוטים שלה ולארוז כי רשת מעמידה מולה תוכניות מנצחות. אני לא חושבת ככה. בקשת לא יושבים מטומטמים. ככה נדמה לי.

shouldistay

Active member
מסכימה איתך מאד לגבי שלושה דברים שאמרת:

1. אבודים לא תהווה תחרות. זו תוכנית "איכות", שלא רבים צופים בה. היא תקבל באזור הפנים האמיתיות.
2. רשת עשו הכל כדי לדפוק את 2025. הכל היה מכוונן לשם.
3. קשת ממש לא מטומטמים, ההיפך.

אסביר לך למה לדעתי הרייטינג רלוונטי לתוכנית:
ברגע שיורם זק וארז טל קמים בבוקר ורואים רייטינג כזה, זה מעודד. זה מכניס אדרנלין לעשות את הדברים יותר טוב, להיות פחות בלחץ. זה משפיע על כל יוצר כשיש פידבק חיובי של רייטינג. זו הפכה להיות חותמת "אישור" ואני בטוחה שהבוקר הם מעודדים ועם יותר מרץ.

sigalit1000

New member
רשת עושה לקשת בדיוק את מה שקשת עשתה לרשת בקיץ האחרון

שרשת עלתה עם העונה הראשונה שלה של האח הגדול, בדיוק כמו שלקשת מותר גם לרשת מותר.... לעונה האחרונה של אבודים ששודרה לפני שנה וקצת בעידן 3 ערוצים היה רייטינג ממוצע של 18% וזה כלל ניצחון על הכוכב הבא ומאסטר שף וכן זה כלל גם 2 הפסדים וגם רייטינג של 21.9 לאבודים.... לדעתי 2025 תפסיד לאבודים..... נראה ביום ראשון מי תנצח....

shouldistay

Active member
נכון וזה באמת יהיה מסקרן. כי מה שקרה עם אבודים זה היה ככה

גם אז עקבתי.
בהתחלה אבודים שמים את הפרקים היותר פופולריים שיצאו להם.
לדוגמא, הפרק עם הנערה הצעירה שיהיה משודר ראשון שם.
וגם ככה היה עם הפרקים בעונה שעברה - הראשונים היו פגז של רייטינג.
אבל אחרי כמה פרקים הם נשארים עם הפרקים הקצת פחות מעניינים ופחות מושכי רייטינג.
אבל את צודקת, נראה לי שבעצם הפרקים הראשונים של אבודים כן יהוו תחרות. לא יעקפו לדעתי, אבל כן יתקרבו מאד.

sigalit1000

New member
זה נכון, מסכימה ב100% לגבי מה שכתבת על הפרקים שיתחילו עם

הפופלריים ופה לדעתי רשת תנצח ולדעתך הפוך, ואז יעברו לפרקים שפחות מצליחים כמו בכל עונה ואז הרייטינג יהיה פחות.....

את חושבת ש2025 הייתה צריכה לעלות מול האח הגדול שרצה כבר חודש וכבר התחברו שם לדמויות כמוני, או שהיו צריכים לעלות מתי שהיו מוכנים כמו שעלו?

מותר בכלל לכתוב פה את הדברים האלו על הרייטינג? אני לא רוצה לכתוב פה דברים שלא קשורים לשרשור או שלא שייכים או שמפריעים למי שרוצה לדבר על מה שקורה בעיר עכשיו....

shouldistay

Active member
אני לא יודעת אם מותר. אם יגידו שלא - נמשיך בפרטי, בינתיים:

אני חושבת שזו היתה טעות גורלית! לעלות בעיתוי שעלו.
הם היו צריכים או לעלות ביחד עם האח (או קצת לפני) - הבנתי שזה מה שהם רצו אבל הבנייה התעכבה בגלל החורף הגשום.
זו ממש טעות לעשות את זה כשאנשים שאוהבים ריאליטי מושקעים באח, מי יותר ומי פחות.
היו צריכים לחכות עם התוכנית אפילו עד הסתיו! טעות!
מה דעתך בנושא?

למה סמי אוכל על הבוקר את הראש שלנו?

איפה האיש שבקיר? הוא לא שומע? כמה אפשר לשמוע את הקול שלו? חפר לי במוח

Psy Bear

Well-known member
ההפקה בכוונה מפציצה בהמון פרקים בשבוע

בשביל להגביר חשיפה ולתפוס את תשומת הלב של אנשים. מי שלא ראה בראשון יראה בשני, ומי שלא בשני אז בשלישי וכו'.
&nbsp
גם יש הרבה עלילה לקדם בגלל כל החוקים והצורך להבין את הפורמט אז חשוב להריץ את זה מהר בהתחלה.

mox10

New member
הכן, ההפקה עושה נכון שמקרינה פרקים הרבה בשבוע

הבעייה היחידה, זה ודוקא התושבים החדשים שתמיד יכניסו במקום תושב מודח,(ביום חמישי יכנסו 2),מספר התושבים נשאר קבוע כל העונה עד לגמר,(12),אבל תמיד לוקח זמן לצופים להתחבר לתושב חדש,גם אם הקודם היה "חלש", זה גם הסיבה שבאח הגדול אף פעם לא היה זוכה בקרב דיירים חדשים,בגלל שלא היו מספיק זמן על המסך, אבל כמו שציינת, מספר גדול של שידורים בשבוע יכניס מהר את החדשים לחיבור עם הצופים.,וגם יגרום לדינמיקה להשתנות כל שבוע,וזה גם לטובה.

זה לא תמיד נכון

אני חושבת לדוגמא, שבאח הגדול הרבה התחברו לאלי זרקה.
הכל שאלה של מי המתמודד שנכנס, מה מראים ממני ומה האסטרטגיה שלו.
זה נכון שקל יותר לזרום עם הוותיקים, אבל דווקא יהיה מעניין לראות איך דיירים חדשים מתמודדים בתוכנית הזו

tg151

Well-known member
נכון, זה קצת שונה פה

מכיוון שכל שבוע מגיעים תושבים חדשים, זה שובר את התבנית של "דיירים חדשים" באמצע העונה, כי באותו שלב הצופים סגורים על הפייבוריטים שלהם. בעוד פה, יש תמיד תחלופה. כל שבוע. אז נראה לי שאנחנו נהיה יותר פתוחים לחדשים.

יש גם עוד סיבה

כאשר משדרים 4 פעמים בשבוע ומעלה, הרייטינג שמחושב לצרכי הכנסה הוא ממוצע התוכניות ולא כל תוכנית בנפרד. התוצאה היא שנפילות של תוכנית ספציפית יכוסו על ידי תוכניות עם רייטינג יותר גבוה במהלך השבוע.

הכנתי ארוחת בוקר, אכלתי ארוחת בוקר, התארגנתי ליציאה

ועל המסך אני עדיין רואה את דודו וסמי רובצים על הספה ומדבררים את עצמם למוות.
מדי פעם בפעם מצטרף אליהם לשיחה מישהו. בקצב הזה, לא יישארו צופים

אז כאילו מישהו שם בקונטרול שמע את רחשי ליבי
והעביר לסיגל עושה צחוקים עם גולדי. איזה כיף

וואו היא קורעת

tg151

Well-known member
נראה לי סמי וסוסו יסמנו גם את מנואל כמטרה

כי היא זאת שדיברה עם דומיניק אתמול ו"חשפה" אותם.
&nbsp
דרך אגב, לא סיימתי לראות אתמול. מה נגמר עם דומיניק וסמי?

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
יש גולשים שיש להם בעיה בכתיבת הודעה ? מקבלים שגיאה ?

אם כן - ואתם עדיין לא מצליחים לכתוב - אנא שלחו לי למסר וציינו מה הודעת השגיאה
&nbsp
תודה

Luli554

New member
מה קרה למיכאל? נכנסתי ללייב וראיתי שאמר לשרי שהוא רוצה ללכת

הביתה. וקם מההומלסיה והלך

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
שימו לב - קיימת כרגע תקלה בפורום

התקלה ידועה והועברה הלאה ונמצאת בטיפול ברגעים אלו
&nbsp
קצת סבלנות :)
&nbsp
תודה

poseidon111

Active member
התמונה מתחילה להתבהר בקשר לדמויות שמאכלסות את השכונה.

יש את הבלתי נסבלים כהה והם כרגע סמי ודודו.
יש את הבלתי נסבלים בצבע פחות כהה שהם מיכאל וג'ו ויש כמובן את כל השאר.
להגיד שיש מישהו או מישהי שמעוררים בי סימפטיה מיוחדת קשה לי אם כי הכי קרובה לכך היא נטע.
יש לה כמובן את המגרעות שלה ואני לא קונה את הבכי הפוטוגני שלה בכל שעה עגולה.
אחת מהדמויות היותר מעניינות בעיני בגלל המורכבות שלה היא סיגל.
לא יודע, מקווה שיכניסו שניים מעניינים השבוע, שניים שידחפו את השאר לשיחות שחורגות מהשיח הרדוד עד כה.
עדיין, התכנית הזו טובה בכמה מונים על ה"אח".

רינתי77

Active member
אני מחבבת את סיגל מהיום הראשון. היא הבינה מהר מאד עם

מי יש לה עסק מבחינת התושבים האחרים. לדעתי היא היחידה שבאמת מאיימת על צמד האוחצ'יות, דודו וסמי. היא לא קנתה את הבולשיט שלהם מההתחלה.

פלג ק

New member
אני מהפרק הראשון

וזו התרשמות מצפיה בפרקים בלבד.
לא אוהבת לצפות בלייב- לא התחברתי לדמויות.
מסתפקת בפרקים ובפורום.

למעלה