בוא נגיד להם את זה. למרות שאני לא יודע איפה הכי כדאי לכתוב להם כדי שהם יראו. אולי באינסטגרם של 2025...

אני פתחתי את 22 לפני שהתכנית עלתה אז לא משנה לי אם הלייב בכסף.
אני צופה באינטרנט בגלל שאז אני יכולה לפתוח עוד דפדפנים ולשמוע
אבל בעיקר בגלל שבמהלך השידור החי יש לי אפשרות לראות בלייב
ונראה לי הזוי לשלם פעמיים
אכזבה נראה לי התנתק גם מ22
סגירת ערוץ הלייב של 2025 במאקו והפיכתו לערוץ עם צפייה בתשלום
סגירת ערוץ הלייב של 2025 במאקו והפיכתו לערוץ עם צפייה בתשלום תפגע קשות בתוכנית הריאליטי החדשה של קשת 2025 שלא מספיק שהרייטינג שלה בקאנטים, עכשיו גם מאסות של צופים שכן צפו בה דרך מאקו ינטשו אותה בהמוניהם. ההפקה ירתה לעצמה בראש עם ההחלטה הדפוקה הזאת של להפוך את הצפייה בלייב החינמית לצפייה בתשלום. ובקצב הזה ספק אם תהיה בכלל עונה נוספת.
אני הצלחתי להתחבר דרך הפלאפון - לעוד שבועיים ללא עלות למנויי
pay, ובעקבות כך מצליחה לצפות גם דרך המחשב. תיכנסו מהנייד ושם יתנו לכם את האופצייה
למנויי pay (אני לא מנויה לא שמתי מספר אשראי ולא משלמת על כלום - מקווה )
אם זה למנויי Pay כנראה שאת כן מנויה וכן יחייבו אותך
יש אפליקציות שיודעות להתחבר לבד לפרטי החשבון ולחייב את המנויים אוטומטית. מספיק שהכנסת כרטיס אשראי או אמצעי תשלום לרכישה באפליקציה אחרת, לא צריך יותר מזה כדע שיחייבו אותך אוטומטית ברגע שלחצת על אישור.
דודו הוציא עוד 1,000 ש"ח מאז אתמול. הוא היה מקום 7 בטבלה אתמול בלילה. עכשיו הוא לא יכול לתת לסמי יותר מ-1,000 ש"ח אחרת הוא יהיה מקום אחרון. כנראה שהם ממש בונים על הבנות (הודיה בעיקר) להציל את סמי.
היא אפילו לא תעזור לסמי יותר מדי. הוא צריך כסף ממקור נוסף.

כלומר דודו לבד לא יכול להציל את סמי בלי להקריב את עצמו. זה לא היה נכון אתמול בלילה.

בנוסף, זה גם עובד הפוך. נתינה של 741 שקל ללימור תביא אותה מעל דודו. וזה תסריט הרבה יותר סביר עכשיו כשסמי ודודו, שניהם כל כך בתחתית ונתינה אחת תשאיר אותם ביחד שם.

אז או שדודו וסמי בונים על נדבות. או שאחד מהם מוותר על המשחק.