כי עד אתמול נטע עפה על ג'ו. באמת, היא כל הזמן הייתה צוחקת איתו וקנתה לו את התמונה ב-2,000 ש"ח. היא לא תעשה את זה למישהו שהיא לא קרובה אליו. מה גם, אם לא ג'ו,מי נטע הייתה מעדיפה שיהיה בארוחה? הודיה,סיגל,דודו? לא נראה לי
ג'ו בטוח שהוא כוכב לוהט בחוץ - לפי מה שסייף אמר לו
ג'ו נכנס למסעדה כולו קורן ואומר לדומיניק ונטע שסייף אמר לו שהוא (ג'ו) "אתה לא יודע מה הולך עלייך בחוץ. ואני לא יכול לפרט".
וג'ו קורן כאילו כל המדינה מדברת רק עליו . "יו, אם הוא אמר אני לא יכול לפרט, תדמיין מה זה אומר" .
. כאילו הוא לא הדייר הכי שולי והכי לא זכיר בסידרה שממילא 95 אחוז ממדינת ישראל לא יודעת בכלל מי מתמודד בה .
אחת הבעיות בתוכנית הזאת שהם לא יודעים במשדרים לספר סיפור,
למשל היום, רק ב 12 שעות של היום היה "סיפור" בפני עצמו עם נטע.
במשדרים הם מפזרים גזירי קטעים שלא מראים אפילו מאית ממה שהולך בבית ולא אומרים כלום לאף אחד שרואה רק את המשדר.
שני,שלישי וחמישי. שזה גם טעות. צריך לוותר על יום חמישי עד שהאח נגמר. לדעתי צריך לשדר רק בימי שני ושלישי. זהו. עד אחרי שהאח ייגמר, ואז לתפוס את הצופים בימים הבודדים בין מתי שהאח יסתיים לבין העלייה של הישרדות. שעדיין, לפי רן בוקר, יכול להיות שיקדימו את העלייה שלה. בטוח כי רשת רוצה לנצח את 2025 עם הישרדות. אז אני בהחלט יכול לראות אותם מקדימים את העלייה של הישרדות.