שרשור בוקר היום ה-17 בעיר 2025

queenjane

New member
ההפקה חייבת להתערב במידה מסויימת כי אחרת הם יאבדו אנשים שחשו

שחשובים להם לעלילה כמו שהיה עם אורנה

מורבידי

New member
ברור. תראה אני עבדתי בהפקות האלה

אומנם לפני מעל 12 שנה , הייתי בעמדות העריכה ,( היסטוריה ותיקה כבר, כיום לא בתחום) אני מכיר היטב את מאחורי הקלעים.
ברור שההפקה הם "אנשים" שצריכים שהתוכנית תנוע, והם כל היום עסוקים באיך להניע את התוכנית והם יודעים בדיוק מה יביא רייטינג ומה לא . אבל לא מאמין ששום הפקה בישראל זייפה קולות בהצבעות וכו' . ואין תוכנית ריאילטי שכל קבוצה לא משנה מי הקבוצה שתפסיד תטען שהיה זיוף, וזה קצת מייגע ולדעתי היסטרי מדי.

Yalush2

New member
לדעתי ברור שיש התערבות הפקה בכל ריאליטי זה כבר הוכח בעבר

כדי שהתוכנית תצליח, היו בעבר עדויות ממשתתפי הישרדות שראו בזמן אמת כל מיני דברים, זה בסדר כדי להשאיר אנשים שעושים את התוכנית מעניינת אבל בדרך כלל עושים את זה בלי שהצופה ירגישו אין כאן שום היסטריה וכל אחד ראשי להביע פה את מה שהוא רואה ולדון בזה בשביל זה אנחנו כאן.

queenjane

New member
ההתערבות הכי ברורה זה נטו מבחינת עריכה הינה היתה בשבועת הראש

הראשונים שיחה של שריי עם לימרו על חייה הקשים שללימור מהשיחה הזאת השאירו בעריכה את לימור אומרת לשריי שהיא לא מקשיבה לאנשים וכול הפרק ההוא היה סתמי יחסית אפשר היה להכניס יותר אבל בחרו לא להתמקד בלימור כניראה החליטו שהיא לא דמות מעניינת
אז הכי קל בעצם זה לתת זמן לדמות מסויימת או להסיר אותה או להסיר חלקים מסויימים שלה ככה ההפקה יכולה להתערב

בדיוק כמו שהעלימו לנו את רועי ומריה בלילות ובתוכניות

מורבידי

New member
אני מסכים . אנשי הפקה לא יושבים בחיבוק ידיים ונותנים לדברים

לזרום.
מאחורי הקלעים יש המון רחש כדי שדברים יקרו. המון מחשבה ודחיפות.
הדבר היחיד, היחיד, היחיד, שאני לא מסכים איתו ולא מוכן לקבל (ואין לי בעיה שאחרים יחלקו עליי, אבל לא אסכים עם זה) - שהפקה מזייפת קולות. כלומר שהקהל היום לא ייתן לדודו, אבל יורם זק יגיד "בואו נפברק את זה". זה לא בכזו רמת חשיבות שיעשו את זה .
כן יכולים לכוון את המשימות ככה או להמציא חוקים תוך כדי שיעזרו לדייר כזה או אחר. .
יכול לתת אגב דוגמה ממש ממש ממש עדכנית !
קובי מרימי ..
יכולים להגיד שמאיה בוסקילה לא זכתה כי ההפקה "זייפה הצבעות" לטובת קובי מרימי.
אבל זה שטויות. אם ההפקה הייתה בעד קובי ומזייפת כדי שהוא יזכה, גם היו מזייפים את זה ככה כדי שהוא לא יודח מלכתחילה. ההפקה לא נוגעת בקולות. אין דבר כזה.
מה שכן - וזו דוגמה מצויינת - ההפקה כן התערבה אצל קובי מרימי, שברגע שהוא "הועף" , מצאו איזה פרצה כדי להחזיר אותו שבוע לפני הגמר לתוכנית .זה כן.
אגב, מצטער לגבי מה שאמרתי על ה"היסטריה".. זה לא היה מכוון כלפי מגיב ספציפי בקבוצה , אלא ככלל. . וככה אני מרגיש שלפעמים כן יש "היסטריה" על זיוף קולות של הפקה. אני שם את ראשי על זה שהפקה לא יכולה לתת לדודו קולות שהוא לא יקבל מהקהל. היא כן יכולה לתמרן את המשימות במהלך השבוע ככה כדי שיפעלו לטובת אדם כזה או אחר, אבל גם בזה דברים יכולים להשתבש. הם לא יזייפו מקום של מישהו.

Yalush2

New member
לגבי משהו כמו אירווזיון אני מסכימה איתך או גמר

אבל לגבי התוכניות במהלך העונה, הם יכולים גם לשלוט מתי לסגור את הקולות על מתמודד שמתאים להם, אבל אני רואה את זה ככה ואתה ככה וזה בסדר.

בכל מקרה גם ככלל אין לקרוא למגיבים היסטריים :)

מורבידי

New member
אוקי. מצטער :) זו לא הייתה כוונתי , אני סבור עדיין

שבאופן חד משמעי הם לא מזייפים הצבעות.
מתערבים בחוקי התוכנית בשוטף כדי לנווט את התוכנית לאן שהם רוצים - זה כן -זה גם בפורמט.
להתערב בהצבעות - זה אפילו פלילי. אני מניח שההצבעות בחינם (לא הצבעתי אף פעם) אבל אם זה בתשלום זה ממש פלילי. זה פתח להמון דברים ותביעות בעתיד שאף חברת הפקה לא תיקח את זה בשביל מתמודד. בלי קשר אם זה גמר או רצף העונה כפי שאמרת.
אוקי. זהו בנושא זה :D

Yalush2

New member
סתם שתדע בעבר רצו לתבוע את קשת

אבל הם סרבו להגיש את דו״ח ההצבעות, השאלה למה מה היה להם להסתיר ? אוקיי באמת זהו זה לנושא :)

queenjane

New member
אבל גם היה משהו עם סייף שאמר שקט לשריי נדמה לי אז אולי מתבלב

מתבלבל לי משהו

רינתי77

Active member
דודו דיבר עם הודיה לפני 20 דקות או משהו. הוא אמר שהוא ממש

לא אוהב מישהי. לא ראיתי התחילת השיחה, אבל הוא ציין שלאותה אחת שהוא ממש לא אוהב הוא אמר "תסתמי את הפה" ושהיא בן אדם צבוע. הגיוני שזאת רומי.

טוב אז הסתכלתי למענך הדיבור היה על זה שהתעצבן ש8 נתנו לו לשל

לשלם מס , והוא מבין שזה קרה באותו ערב שאמר להם אחרי חלוקת הכסף
"תסתמו את הפה " הוא אמר להודיה שכנראה זה נתן להם לגיטימציה לתת לו את ה8 קולות למס שנעשה בדיוק אחכ
עוד הוסיף ואמר שהוא מאשים את רומי שלדעתו היתה צריכה לתת לגו' וזאת כפיות טובה ושהעם יראה את זה ויזכו אותו
עלק נו באמת שיגיד כבר שרומי אחרי השיחות איתו ואחרי ארוחת שישי ואחרי עוד מבול של שיחות היתה אמורה להעביר לו סכום שהיה מעלה אותו בטבלה

למעלה