בדיוק
P poseidon111 Active member 3/3/19 #98 גברת... את יכולה למצוא נבל שיאתגר אותך ברמות שונות מהסנפת נזלת, דיבור של ערס, ותחושה ש"כל הנערים משחקים לפניו"? אם התשובה חיובית, עשיתי את שלי ואם לא קבלי את מנת הדם יזע ודמעות שלך. מסרי ד'ש...
גברת... את יכולה למצוא נבל שיאתגר אותך ברמות שונות מהסנפת נזלת, דיבור של ערס, ותחושה ש"כל הנערים משחקים לפניו"? אם התשובה חיובית, עשיתי את שלי ואם לא קבלי את מנת הדם יזע ודמעות שלך. מסרי ד'ש...
S sagko New member 3/3/19 #89 אני לא מרגישה העונה ( עדיין) שיש אנשים שממש נבלים העונה. כולם משחקים משחק . אני אוהבת את דודו הודיה ודומיניק כרגע כול אחד ממש שונה אבל גם מעניין .
אני לא מרגישה העונה ( עדיין) שיש אנשים שממש נבלים העונה. כולם משחקים משחק . אני אוהבת את דודו הודיה ודומיניק כרגע כול אחד ממש שונה אבל גם מעניין .
בוףףברכה Well-known member 3/3/19 #63 דודו קצת מתבשם..משכרון חושים ..בגלל אהדת הקהל... זה גורם לו..להשתלח..ייתר על המידה.. למרות שאמר ..שם יגיע זמנו לצאת.. הוא ייצא בראש מורם.... המנדט הזה של הקהל יכול להשתנות.... דודו צריך לחשוב קדימה...פחות לוחמני... יש לך כבר את אהדת הקהל..אל תמתח את זה.. מעל ומעבר..
דודו קצת מתבשם..משכרון חושים ..בגלל אהדת הקהל... זה גורם לו..להשתלח..ייתר על המידה.. למרות שאמר ..שם יגיע זמנו לצאת.. הוא ייצא בראש מורם.... המנדט הזה של הקהל יכול להשתנות.... דודו צריך לחשוב קדימה...פחות לוחמני... יש לך כבר את אהדת הקהל..אל תמתח את זה.. מעל ומעבר..
י יחפהבפארק11 New member 3/3/19 #66 בדיוק כל מילה מלמיליאן כמו שאמרתי, השתן עלה לו לראש והוא לא מבין שהצופים הם הפכפכים והם יכולים לא לתת לו בונוס שבוע אחד ... מעניין איך הוא יגיב אז?
בדיוק כל מילה מלמיליאן כמו שאמרתי, השתן עלה לו לראש והוא לא מבין שהצופים הם הפכפכים והם יכולים לא לתת לו בונוס שבוע אחד ... מעניין איך הוא יגיב אז?
ל לרונטל New member 3/3/19 #80 תלוי גם אם יראו משהו מזה בפרקים הערוכים כי נכון לעכשיו לא הרבה מדי מחוברים ללייב וצופים במשך היום. נכון לעכשיו שומרים עליו שם במרומי ההפקה ולא מוציאים אותו לא טוב
תלוי גם אם יראו משהו מזה בפרקים הערוכים כי נכון לעכשיו לא הרבה מדי מחוברים ללייב וצופים במשך היום. נכון לעכשיו שומרים עליו שם במרומי ההפקה ולא מוציאים אותו לא טוב
tg151 Well-known member 3/3/19 #91 אני לא בטוח. הצופים, ברגע שהם נקשרים למישהו, לא משנה מה הוא יעשה, הם יצדיקו אותו.
בוףףברכה Well-known member 3/3/19 #73 שרי כבר מנצלת את המצב...."איך גבר בן 42...מקטין משהי בת 20" הוא הזאב הטורף..והיא הנערה..שרק באה לסבתה.. לתת לה תופינים...
שרי כבר מנצלת את המצב...."איך גבר בן 42...מקטין משהי בת 20" הוא הזאב הטורף..והיא הנערה..שרק באה לסבתה.. לתת לה תופינים...
S sagko New member 3/3/19 #76 חחחח אבל לפחות רומי לא מרגישה בצד יותר . זה גם משהו עד כמה שאני לא מחבבת אותה היה לי עצוב לראות כמה היא בודדה
חחחח אבל לפחות רומי לא מרגישה בצד יותר . זה גם משהו עד כמה שאני לא מחבבת אותה היה לי עצוב לראות כמה היא בודדה
בוףףברכה Well-known member 3/3/19 #77 הודיה ממש חמודה.... נראה לי שאני מתחיל להכנס לתוך המשחק.... עד עכשיו הייתי צופה מידי פעם..ורק בלילות... אולי דקה או 2..באמצע היום... עדיין לא מספיק להבין את הלך הרוח....
הודיה ממש חמודה.... נראה לי שאני מתחיל להכנס לתוך המשחק.... עד עכשיו הייתי צופה מידי פעם..ורק בלילות... אולי דקה או 2..באמצע היום... עדיין לא מספיק להבין את הלך הרוח....
בוףףברכה Well-known member 3/3/19 #88 על מה סיגל עצבנית..."עוד מהבוקר"?... לימור רוצה לערוך שולחן...לסיגל אין עצבים... רוצה לאכול על הבר...
על מה סיגל עצבנית..."עוד מהבוקר"?... לימור רוצה לערוך שולחן...לסיגל אין עצבים... רוצה לאכול על הבר...
S sagko New member 3/3/19 #90 כן גם אני פספסתי אבל בבוקר היה צעקות ברקע ואמרו שסיגל למעלה . ( לא ברור לי אם זה קשור )
בוףףברכה Well-known member 3/3/19 #92 שמעתי צעקות ברקע...כשדודו ישב בחוץ...אחרי הויכוח עם רומי... קולה של סיגל הדהד....
Y Yalush2 New member 3/3/19 #95 היה כבר המיסוי? איך מיכאל הכי נמוך? לא שאכפת לי שהוא בנמוכים כי הוא ממש דמות מיותרת שם אבל איך זה קרה?? מישהו תקציר ?
היה כבר המיסוי? איך מיכאל הכי נמוך? לא שאכפת לי שהוא בנמוכים כי הוא ממש דמות מיותרת שם אבל איך זה קרה?? מישהו תקציר ?