שרשור בוקר היום ה-23 בעיר 2025

מורבידי

New member
אה. פספסתי את זה ,

לא הבנתי.. ופספסתי את זה. אתה אומר שהמקום השני מקבל יותר מהראשון ? :/
מוזר.
בלי קשר אבל, אף אחד בריאיליטים האלה לא הדירה היא הרווח שלו.
אף אחד לא בא לריאיליטי ואומר, שמעו אני מחפש לקנות דירה, איך נעשה את זה . .אה. .אני אכנס לריאליטי. הדירה זה צ'ופר על הדרך.

סטילהוק

New member
שי חי קיבל חצי מיליון ש"ח עוד לפני שבכלל עלה במדרגות ונכנס

לתוך בית הפח הגדול. אסף הזוכה קיבל על זכייתו 250K וזה עוד לפני מס של 35% מסכום הזכייה. לשי לאהורידו שום מס, כי לא מדובר בזכייה. וזאת עובדה.

רינה 157

Active member
אתה חושב שזה מעניין אותו? הוא מכווון מטרה לזכות בדירה

ושום דבר אחר לא מעניין אותו....

סטילהוק

New member
מסתבר על פי לוח השידורים שהערב כן ישודר פרק של שעה וחצי

ומיד אחריו בתוכנית אנשים ראיון עם הבוסית של 2025, כלשונם.

וגם מחר ישודר פרק של שעה ורבע, וביום חמישי פרק הדחה של שעה 45.

tg151

Well-known member
ראיתי שרשת הזיזו את שנות ה-80 ליום חמישי

הם רוצים לדפוק את משדר ההדחה של 2025, כי הם יודעים כמה פופולארי שנות ה-80.

מורבידי

New member
ת'אמת , אני אפילו לא יודע מה זה "שנות ה 80" אבל תמיד

בפריים טיים תהיה תוכנית מתחרה מולך.. אם הם לא מצליחים להתמודד מול אף תוכנית , אז הבעייה היא בהם.
לדעתי 2025 זו תוכנית שבקלות אפשר 3 תוכניות של שעה וחצי אפילו בשבוע, אם מספרים את הסיפור באופן ליניארי, ברצף , משלבים סיפורים אישיים של הדיירים, קצת שיחות שנכיר אותם ולא ערבוביה של קצת משימה קצת מיסים קצת צעקות , קאט ו"המשך יבוא" בפרק הבא.. ערבוביה של דברים בלי לתת טעימה וצבע מחייהם האמיתיים של הדיירים בעיר במשך 24/7.

queenjane

New member
זה השם משפחה לפני הנישואים לא יודעת מה השם משפחה של ירון ובו

ובונוס תמונה של אשת איש:

tg151

Well-known member
אנחנו לא יודעים מה טיב היחסים שלה עם בעלה

יכול להיות שאין לו בעיה עם זה

queenjane

New member
מסתבר שזה פחות מפריע ליחצ שלה שבנתיים מחק את התמונה הזאת ועו

ועוד כמה מהאינסטגרם ונעל את האינסטגם

מורבידי

New member
האמת שזה נכון (מה ש tg רשם) ,

וגם אני רשמתי את זה לא פעם,
עם כל הביקורת וזה שאנחנו פה , ממקומנו אוהבים לעקוץ אותה...
בתכלס מיניות זה לא דבר פסול, יש המון סוגי מערכות יחסים בעולם ,אין לנו מושג מה טיב מערכת היחסים בינה ובין גרושה, מה הסיכומים וההסכמים ביניהם , מה מקובל ,מה היא עושה, ומה אולי הוא עושה , ובלי קשר , היא פרסונה, היא מינית ,היא פתוחה, משוחררת, היא "דמות", יש הרבה דוגמניות (לצורך העניין) , נשואות, שחלק מהעבודה שלהן זה פרסום תמונות יח"צ חלקן פרובוקטיביות, זה חלק מהשואו, היח"צ ועוד.. אנחנו בעולם של גלאם, זוהר, שחרור, מיניות, ובאמת גם אין לנו מושג מה טיב היחסים הזוגיים שלה. ומן הסתם אם זה מי שהיא, זה לא משהו שהיא מסתירה מבעלה, אז אם להם טוב - מי אנחנו שנשפוט .
(זה לא ימנע ממני לשפוט אותה פה , אל דאגה
)

queenjane

New member
אני מסכימה אבל זה ברור שזה מצטלם רע להיות במיטה עם 2 גברים צ

צעירים בתחתונים שנועגעים בה בלי שהיא מעמידה אותם במקום ולא זה לא התפקיד שלהם לשמור על צניעותה כאמא וכאשה אלה התפקיד שלה להסביר להם שיש לה ילדים דיי בוגרים ובן זוג שצופים
ומן הסתם זה התגובות שיהיו כצופים מהצד

מורבידי

New member
שמעי, אני מבין אותך , אבל..

אני מבין אותך , אני גם מעביר כל הזמן ביקורת עליה (יותר כי היא בעיני אישה מעצבנת)..
אבל אולי זו מי שהיא.
העולם היום (מאז ומתמיד, היום זה נראה יותר לעין) זה עולם של זוהר, מגע , תשוקה, בלוגריות איפור, ניתוחי סיליקון צילומים פרובוקטיבים עם דוגמנים ודוגמניות, כולם יפים יפות זוהרים, מפתים , וזה סבבה , למה לא ..
לגבי הבעל - אני בטוח שהיא לא עושה משהו בתוכנית שהיא לא מודעת שבעלה/בן זוגה רואה.
כמו שדודו לא יפסיק להיות "הומו" כי אולי יקניטו את הבת שלו בגלל זה , כי הוא לא עושה שום דבר לא בסדר, ככה היא מבחינתה לא תפסיק לחיות כפי שהיא רוצה.
בלי קשר - היא אישה מעצבנת , מדקלמת ומתישה :)

queenjane

New member
מבחינתי שתעשה מה שאני רוצה זה הופך את הצפייה ליותר כיפית כי

חלק מהתפקיד שלי כצופה זה לשפוט אותה בצורה שטחית ולהנות מיזה;)
אני פשוט לא מסכימה עם זה שמבקרים את דומיניק ומיכאל שנוגעים בנשואות כי זה תפקידן לדעת מה מפריע לבעלים ולילדים ולמשפחות שלהם לתק את הגברים

מורבידי

New member
שני השמות אירוניים בעיניי :) כן, ידעתי שכותבים ללא א', חשבתי

שהוגים CLASS

למעלה