שרשור בוקר היום ה-25 בעיר 2025

GינGית

New member
כן עושה או לא עושה בסופו של דבר נטע עושה מה שנראה לה

ומיסתה את דודו

Lilo80

New member
זה הפורמט, מניפולציות, אסטרטגיות, זה לא האח הגדול.

רומי כתופעה חברתית

אולי מי שלא גר באיזור השרון פשוט לא מכיר, אבל "רומי" למיניהן מאוד מאוד נפוצות ברמת השרון הרצליה רעננה וערי הסביבה.. הן כאילו משוכפלות ומשובטות וקיימות כבר הרבה שנים

בכל מסעדה בא.ת. הרצליה יש "רומי" מארחת כשנכנסים ..
בלי לקחת את זה לביקורת עליה, אולי פשוט אנשים לא יודעים שהיא לא ככ מיוחדת. הן נראות אותו דבר, מדברות באותה צורה ומתעניינות באותם הנושאים (ובדרך כלל לומדות בבינתחומי)

רינה 157

Active member
אז הכוונה היא לבלונדיניות

בנות עשירים יפות ופלצניות?
אם יש כאלה שגדלות בפריפריות אז הן עוברות לתל אביב ומצטרפות למשובטות?

tg151

Well-known member
בטח לימור איפרה את אודטה ודניאל צילם אותה פעם

אז אני מצפה שהיא תהיה במחנה דודו. כלומר, התעשייה בארץ קטנה. הסיכוי שדניאל או לימור לא עבדו עם אודטה נראה לי קטן. אז אם זה נכון והם עבדו איתה בעבר, יהיה להם יותר קל לקחת אותה למחנה שלהם. על בסיס "היכרות קטנה בעבר"

רינה 157

Active member
אודטה בטח מכירה כבר את

הדמויות דרך ערוץ
22 ואני בטוחה שכבר יודעת לאן נושבת הרוח ועם מי היא רוצה להתחבר....

מורבידי

New member
לדעתי הפוך

אודטה ידועה כדעתנית... בתחודתי היא לא אןהבת מה שהיא רואה מדודו. היא תוכיח אותו , היא תגיד לו משפטים כיו "מאמל'ה, תוציא את הצד הרך שבך" וכו. היא תבוא אליו בקטע אימהי אבל ביקורתי.
אולי אני טועה.
בכל מקרה יש לי תחושה שלאור מה שקורים בטלויזיה היא בטח לא תבוא להתעמת איתו מילולית בטח שלא על ההתחלה.
אין מצב שלא תהיה לה דעה נחרצת על דודו.
יהיה מעניין

2 הבעיות עד עכשיו שהבחנתי שגורמות לרייטינג לא להמריא

1. אין דייר שבאמת גורם לצופים בבית להתחבר אליו מבחינה רגשית (ככה אני חושב)
הכל סובב סביב דודו ואסטרטגית המשחק שלו,אם באח הגדול היו את שי חי ואסף שעשו את התוכנית וגרמו להמון צופים להתחבר אליהם,בפורמט הזה זה בנתיים לא מורגש ולא קיים לצערי.
&nbsp
2. השלב של המיסוי והמענקים מהקהל זה יפה וטוב,אבל זה חוזר על עצמו שוב ושוב ואותם צופים מקבלים מענקים.. מה שמייאש את שאר המתמודדים ולא יותר טוויסטים מסוימים.
&nbsp
&nbsp

לא קר להיות יחפה בקור הזה?

ולעניין התוכנית,מאוד לא אהבתי את דודו בשיחה שלו עם רומי.. הוא ממש התפרץ עליה,ריחמתי על רומי וקיוותי שהיא תקבל מהקהל.. אבל כנראה היא תודח היום.

האמת היא קר לי מאוד

ואתה צודק. השיחה של דודו עם רומי זאת הייתה אחת השיחות המבחילות שיצא לי לשמוע בריאליטי. שיחה מהגיהנום. גם אני קיוויתי שהיא תקבל מהקהל והוא יחטוף כאפה על כך, ואני אפילו הצבעתי לה, אבל לצערי זה לא עזר. תראה, הכל מראה כאילו היא תודח היום, אבל איך שאומרים, זה לא נגמר עד שזה נגמר ואי אפשר לדעת מי יחליט להמר ולתת לה הרבה כסף כדי להדיח את לימור. הרי בסך הכל, הפעם לא יהיו דיבורים. כולם יסתמו את הפה ולא יעיזו להוציא הגה בנושא. זה יהיה הימור נטו.
אני הייתי מהמרת ונותנת סכום גבוה לרומי כדי להעיף את לימור מתוך תקווה שנטע לא תעשה עוד פעם את אותה השטות ולא תיתן סכום כסף גדול ללימור, כולל הודיה. דודו כרגיל לא נותן לאף אחד וגם לא סיגל. לכן רק נטע והודיה יכולות לתת לה והשאלה היא כמה. אני הייתי לוקחת את הסיכון ונותנת לרומי.

GM1988

Well-known member
ראיתי עכשיו את הפרק של 4.03 ויש לי רק דבר אחד להגיד:

דניאל - איכס

דודו -

בוףףברכה

Well-known member
רציתי לראות את השיחה של דודו ודינאל....

איך התחילה השיחה ומה היה תוכנה..?...
דודו קצת נרתע מדניאל.....למרות שדניאל נמשך לדודו...
חיכיתי שדודו יפתח בפני דניאל...יספר
לו על הרתיעה....על העבר..., ומה דניאל מוציא מדודו...
ויישרו את ההדורים...
שתהיה כימיה...

GM1988

Well-known member
כן.. ושדניאל יגיד לו יאללה תחליקי חמודה

או יותר גרוע מזה שיגיד לו לקבל את עצמו

בוףףברכה

Well-known member
..".מזל טוב....

נולד לך קוקסי...., לא צריך ברית...
ת'עשה ישר חריץ..ל
כוס..".....