בשיחה של דומיניק עם מנואל לפני דקה הוא מתחיל להבין את סוג ההתנהלות של מנואל ולא מוכן לקבל ממנואל את האולטימטום או היא או אליסיה שיחה שהשתיקות בה היו כל כך ארוכות עד שמנואל התחילה לפחד שהיא עומדת לאבד את דומיניק.
יש מצב שהיא תתחיל להפעיל את המניפולציות שלה ג'ו כדי להחזיר את דומיניק חזרה למסלול שלה כי ביומים האחרונים היא ביצעה המון טעויות עם הקשר שלה לרומי שהוא קשר אינטרסנטי בלבד היא יצרה לעצמה המון התנגדויות מהקבוצה שלה וגם מתושבים הנטרלים בעיר
אהבתי את נטע בהתחלה אבל היא פשוט עיוורת למה שקורה בעיר.

אבל זה לא יעזור לנו, נטע תקבל כל שבוע מענק. כמו דודו,דומיניק והודיה. ארבעתם יקבלו כל שבוע מענק.
הראו רק את הריבים של מנואל אבל אחרי זה התמקדו בדודו וחבורותו. יותר מעניין אותי מה מנואל אומרת אחרי הריבים מאשר נטע ולימור. מה זה החרא הזה? גם עכשיו מצלמים לי את אודטה הולכת לבד בעיר. נו מה?! מה, מנואל ודומיניק ישנים כל היום שלא מראים אותם?
אני במקומה הייתי פורשת בזמן. זה לא המקום בשבילה. היא לא תגיע ממילא לשום מקום במשחק הזה. היא לא איזו אלמונית שצריכה חשיפה. יש לה די והותר. בשביל מה היא צריכה את המשחק הזה? מה זה נותן לה? גם ככה בקושי רואים אותה. בימים הראשונים נתנו לה לחפור ולחפור ולחפור עד שהיא כרתה קבר לעצמה.