שרשור בוקר היום ה-49 בתכנית 2025

דברה עם חברה שלה

אמרה לה להמשיך להיות כמו שהיא וללכת קצת יותר עם הראש ולא רק עם הלב...להיות יותר קשובה לסביבה...ומה שדודו ו. אמר זה נכון...פחות או יותר

סטילהוק

New member
נטע מתקשרת לחברה הכי טובה שלה

מקווה שתזהיר אותה מלימור ודודו צמד הרשעים. יש לה חצי דקה בלבד להעביר לה את המסר הנכון.

רינה 157

Active member
אמרה לה להקשיב לדודו ו ולהיזהר מלימור . זה מה שהצלחתי

לשמוע שהיא אמרה לדודו באוזן .... שמעתי באוזניות... כשלימור שאלה אותה מה אמרו לה שיקרה במצח נחושה ... רק לדודו ו אמרה את האמת....

סטילהוק

New member
הסתומה התקשרה לחברה הלא נכונה, מנה"ח האינטרסנטית שלה

לא אמרה לה להיזהר מלימור. ואמרה לה להקשיב לדודו (לא ידוע לאיזה דודו)
לא אמרה לה לצפות בפרק המדובר שבו לימור מלכלכת עליה.

אמרה שרצתה להתקשר לחברה הכי טובה שלה, ובסוף החליטה שלא, כי אז היתה בוכה לה בטלפון.

רינה 157

Active member
סטיילהוק, לא הבנת היא לא התקשרה לחברה הכי טובה שלה כי

היא אמרה שהיא רגישה כמוה ורואה הכל טוב.... התקשרה לחברה אחרת שהיא במקרה גם מנהלת החשבונות שלה שיותר חדה ורואה דברים בצורה חדה.
החברה הזו (דנה הלחמי) אמרה לה להיזהר מלימור ולשמוע בקול דודו ונונו כי הוא רוצה את טובתה. כמובן שמה שהיא אמרה לתושבים זה לא מה שאמרו לה אלא רק סיפרה את האמת לדודו ונונו באוזן.

krumi

New member
למה לשקר? אם אינך יודע עדיף לשתוק!

החברה שלה אמרה שכל מה שדודו ו. אמר - נכון. גם אמרה לה לא לסמוך על אף אחד!! ושדודו ולימור לא חברים שלה אלא איתה מתוך אסטרטגיה.
אז די עם שינאת חינם הזאת כלפיה
לא נעים כבר להיכנס לכאן מרוב ההכפשות כלפי הבחורה הזאת! מה עשתה לכם?!?!

סטילהוק

New member
מי אמר שאני לא יודע? אני צופה בלייב דרך עידן פלוס

ולא שמעתי אותה אומרת את זה, שמעתי אותה אומרת לכולם שהכל בסדר וגם ראיתי שהיא מאוד שמחה ומחייכת אחרי השיחה ושאמרו לה שהכל טוב. ומשהו להקשיב לדודו (לא אמרה איזה דודו)

krumi

New member
עובדה שאתה כותב דברים לא נכונים!!! משתמש בכינויי גנאי ומקלל!

מה אתה מצפה שהיא תצעק בר״ש גלי מה אמרו לה שכל הנחשים שם ישמעו??? היא לחשה לדוד ו. - עדיף לשתוק ולהוציא את האנרגיות השליליות שלך על כרית

krumi

New member
נכון משחק, פשוט לא עובר לי שבן אדם מדבר בשפה נמוכה

וזה לא קשור על מי מהתושבים.
עד כה לא ביקרתי את השפה אבל די, השתיקה הזאת רק מאפשרת לבן אדם להמשיך להשתמש בשפה לא נאותה

רינה 157

Active member
לא עשתה לנו כלום.... מותר לא להתחבר אליה.... לכל אחד זכות

להביע את דעתו בדרך תרבותית....
לא צריך להתרגז אם משמיצים מישהי שאת אוהבת.... תעבירי אותה .... לא שווה להתרגז...

krumi

New member
אין לי בעיה עם ביקורת. יש לי בעיה עם שפה

ועוד יותר עם חצאי אמיתות

למעלה