שרשור בוקר היום ה-57 בעיר 2025

krumi

New member
יצא כזה טיפש - אילו אליסה הייתה עוזבת ביום חמישי היתה

מעבירה לו את ה16,000 שח שהיה וכך הוא היה עם סכום של 36,000. כעת מה שנותר לה כולל הכסף שדומיניק העביר לה זה 24,000. כלום ושום דבר. אילו רק היה משקיב לדודו ו. טיפטים שם כולם

סטילהוק

New member
דומיניק הפסיד למעשה את כל הכסף שרומי העבירה לו כירושה

דודו שהטיפש הזה דומיניק וחברי קבוצתו חוץ מנטע לא מיסו אותו דאג להוריד לו במיסויים דרך אליסה שמחזיקה בכל הכסף שלו לפחות 9K אם לא אפילו יותר. והקבוצה שלו של הורודים הפסידה פעמיים לקבוצה של דודו הצהובים, שגם ניצחו אותם במשימת הפיינטבול וגם ירו רק בהם אחר כך במיסויים, בעוד שדומיניק וחברי קבוצתו ברוב טיפשותם ירו אחד בשני. חבל שדודו ונונו לא נשאר במקום אליסה שכבר הודתה שהיא משחקת גרוע ולא יודעת איך לשחק את המשחק, ולמעשה משחקת גרוע כמו דומיניק וג'ו, שלא יודעים לשחק.

krumi

New member
אכן כך - ובגלל הגחמות האלה הוא לא קרוב אפילו לזכות. גם

ג׳ו לא יתאבד עליו - הוא לא מבין את המשחק וגם רוצה לזכות - כי אם לא למה הוא נישאר וסבל עד כה. הוא לא יביא לדומיניק את כל הכסף שלו, אולי 5,000 אבל גם זה בספק. את כל כספו הוא יביא לו רק כירושה. למרות שהתוצאה היא אותה תוצאה אבל עדיין - מעליב כשאתה מצפה שיתאבדו בשבילך וזה לא קורה
נטע לביאה - נלחמת.
ומה שמנחם אותי שבסוף דודו יקבל את הבית ואז כולם יבינו כמה הם טעו לגביו ולאיזה מהלכים נטע התכוונה. אבל יהיה זה מאוחר. אבל, כמו שאומרים, על טיפשות משלמים. לא רואה מצב בו הודיה תזכה כי בסופו של דבר הקהל בוחר למי לתת את המענקים ואני לא רואה מצב שלהודיה יש יותר קהל מאשר לדודו. בסוף הוא ישאר אחרון - ואז גם היא וגם סיגל יבינו שכל ההבטחות שלו להביא את הודיה לדירה היו שקר בפנים כמו שהוא עשה לכל השאר

Vertigo555

New member
אני לא בטוח שאין להודיה יותר קהל מדודו, יש לה ים עוקבים.

moiya1

New member
מביך. יוצא פתטי! אגב, הקהל יתן לו. יש לו את הקהל שלו.

Vertigo555

New member
חייב להגיד שדניאל איבד אותי בשבוע האחרון.

לא בקטע מוגזם כמו אלה שצועקים לו בוגד ונחש,
אבל מאז שהתקרב לנטע ורב עם דודולימור,
איבד לחלוטין את שמחת החיים שלו, הצחוקים, פעם היה כיף לראות אותו.

moiya1

New member
הוא דיבר עם מר בלאק ואמר לו שהוא עכשיו דניאל בלבד. נראה לי

שנמאס לו להחליף דמויות. כולם מותשים כבר במשחק הזה. אין להם כוח להשתטות.
דניאל מאוד מאוכזב מדודו את לימור. לא אהב את היחס שלהם לנטע שאותה הוא כן אוהב ומאוד. וגם את ההייתחסות הבוטה והאגרסיבית לאודטה.
חוץ מזה שהוא לא בקו הבריאות. כואב לו הגרון ואין לו קול.
אין לזה שום קשר לנטע. עובדה שהוא לא מיסה את לימור וקובי. הוא לא עשה זאת עבור נטע. יש לו החלטות משלו, הוא ילד גדול וכלל לא טיפש.
הוא פשוט מותש מכל האינטריגות, הרכילות והצביעות שמתרוצצים שם, סה טו.

Vertigo555

New member
כן הוא מותש, חשבתי שנטע מתישה אותו. לא ידעתי שהוא חולה מסכן.

הצודקת11

Well-known member
בדיוק,הוא פחות מצחיק,עם דודו היה מלא שמחת חיים,

עם נטע הוא רציני מידי,
מדוכדך,
עשה טעות.

סטילהוק

New member
דומיניק: לא מיסיתי את דודו כי הבטחנו אחד לשני לא למסות

איזה אידיוט הדומיניק הזה. דודו לא מיסה אותו? אז את הכסף של מי הוא מיסה כשמיסה את אליסה? מה היה עדיף לו למסות את דומיניק ולהוריד לו 150 ש"ח בלבד? אבל דומיניק יכל למסות את דודו ולהוריד לו לפחות סכום כמו שדודו הוריד לו דרך אליסה. הבחור פשוט לא מבין את המשחק, ועכשיו הוא גם התחיל לדבר עם עצמו, אחרי שהבין שג'ו לא הולך להתאבד עליו.

queenjane

New member
איזו עליבות מיתמם אני לא אמסה את דודו איזה אפס הוא רדף אותך

עונה שלמה ואתה לא ממסה אותו איזה אפסססססס

רינה 157

Active member
שימשיך ללכת עם הלב שלו .... לא רק שלא יקבל בית

אולי קרוואן....

למעלה