הנה עכשיו דומיניק שנפל לו האסימון שדודו עבד עליו וגרם לו לא למסות אותו ביקש מיד לדבר עם האיש שבקיר על זה. גם דודו עצמו כל הזמן מדבר עם האיש שבקיר. גם רומי דיברה איתו שעות כל יום. זה הפורמט, האיש שבקיר מדבר איתם והם מתייעצים איתו מה מותר ומה אסור ועל כל דבר.
נכון, הוא רק מכוון אותם ועוזר להם להגיע להחלטה נכונה
הוא לא אומר להם מה לעשות בדיוק. אסור לו. אם לכל אחד הוא יגיד מה הוא צריך לעשות, אז איזה ערך יש למשחק הזה? הוא מנהל המשחק. מנהלי המשחק לא אומרים לשחקנים שלהם מה לעשות. רק מלמדים אותם כיצד המשחק מתנהל.
אפילו נטע עצמה התלוננה שלרומי הוא בא מלא ומדבר איתה ארוכות וכשהיא הייתה צריכה אותו אחרי שמנואל צעקה עליה על המיסוי שלה הוא דיבבר איתה דקות בודדות וגם לא ממש עזר לה או שיפר את הרגשתה
בדיוק, היו פעמים שדודו ידע על חוקים חדשים לפרטי פרטים
יום לפני שכולם היו אמורים לגלות אותם מארז טל במשדר המרכזי.
שלא לדבר על כך שהאקס של דודו מפיק העל מוטי רייף מקורב מאוד לזק ולהפקה.
כך שאם כבר, יקיר ההפקה זה דודו ולא נטע. ובזה אין בכלל ספק.
חייב להודות שאפילו דניאל נראה הרבה יותר טוב עם נטע
למרות שלא אהבי אותו כשהיה בצד האפל עם דודו ולימור, נטע מצליחה להוציא אפילו מדניאל את הצד הטוב שבו ושפוך עליו אור. פתאום אני מצליח לראות את דניאל באור חיובי. וזה הכוח של נטע, להוציא מכל אחד את הטוב שבו. מי היה מאמין שבסוף אני יאהב בגללה גם את דניאל.
ותגידו, מה דעתכם על דומיניק?
אני צופה רק בפרקים ובגדול לא כזה מעורב במשחק הזה, אבל רציתי לדעת ממי שצופה גם בלייב - הוא תואם למה שרואים בלייב? או שיש גם דברים שלא מראים והם חשובים לעיצוב דמותו כאדם טוב וכל זה.

ושאלה נוספת - האם לדעתכם התכנית הייתה מספיק מעניינת כדי לעשות עונה 2?
לדעתי דומיניק מעפן,צנון יבש,טיפש,
את ההיתלהמות שלו המפחידה לא הראו,
וזה קרה כמה פעמיים,
התושבים דיברו על זה,
מישהו כתב פה שיש בו משהו אפל,
ואני מסכימה לזה,
הוא משחק אותה טוב לב אבל הוא לא.
אני מקווה שתהיי עונה 2,
התוכנית הרבה יותר מעניינת מהאח הגדול,
אין הרבה ימים משעממים כמו באח הגדול.
אני מאוד אוהבת.