שרשור בוקר היום ה-8 בעיר 2025

tg151

Well-known member
בטח כי אף אחד לא התחבר. חחח איזה כשלון חחחח

אני היחיד שהזמין את הערוץ בשניה שאפיק 22 נפתח לפני שבועיים חחחח

Yalush2

New member
אתה מצליח להקליט? אני בהוט ואני לא מצליחה להקליט.

זה ממש מעצבן.

tg151

Well-known member
כן. רק ככה אני רואה. אני לא רואה את הלייב

יש לי יס. אז אני שם להקלטה את כל היום מראש ואז צופה בדחייה. כלומר. אני קם ב-12 בצהריים היום אז המשכתי לצפות מ-3 בלילה של אתמול. כל הקלטה מהלוח שידורים זה של 3 שעות. נגיד הקלטה אחת זה משעה 9 עד 12 בצהריים וכן הלאה. אז עכשיו נגיד אני בשעה 14:00. אז בקיצור, כן, אני יכול להקליט חח

Yalush2

New member
כן אני יודעת גם אני הייתי מקליטה את האח הגדול אבל את הערוץ

הזה זה לא נותן לי להקליט, אני לא יודעת למה כנראה רק בהוט זה ככה. אם זה ימשיך ככה אני אתנתק כי בשביל זה רכשתי אותו.

tg151

Well-known member
אולי אחרי שהערוץ ייסגר לצפייה חופשית

יתאפשר להקליט..

Yalush2

New member
לא דיברתי איתם הם אמרו שהם יטפלו בזה עד יומיים

תקלת מקור משהו כזה, אני מקווה שזה יקרה בקרוב כי זה ממש מעצבן ועוד זה שביס זה כן אפשרי רק גורם לי לרצות לעבור אליהם יותר.

tg151

Well-known member
באסה

האמת שזה הכי נוח לצפות ככה. כל פעם שיש צנזור אפשר להריץ, כל פעם שמצלמים אנשים שלא מעניינים אפשר להריץ. הכי טוב.

Glossy2

New member
אני צופה משולש רומנטי, נטע, הודיה, דומיניק

אתמול בלילה צפיתי כשהם ישבו על הספסל עם ג׳ו ושיחקו. הודיה לא מספיקה להמרח על דומיניק ולהתלטף והוא כבר אמר שהיא מוצאת חן בעיניו אבל משום מה רואים שהוא כל הזמן מעיף
מבטים לנטע וזורק לה הערות. אם נטע היתה נותנת לו את אותה החיבה והתעניינות שהודיה נותנת לו, הוא כבר מזמן היה דבוק אליה.

Luli554

New member
לדעתי 2 זכרי האלפא בבית דומיניק ומיכאל מתחרים על תשומת ליבן

של מנואל, נטע והודיה. בלי קשר הודיה מתלטפת עם כל אחד, היום ישבה בכורסה מכורבלת במיכאל וגם בצהריים עשה לה מסאג ואתמול נטע ומיכאל חלקו ספה והוא שיחק לה בשיער. דומיניק רוצה את הודיה הוא אמר אתנול גם למנואל שהודיה מוצאת חן בעיניו אבל הוא כנראה רואה שהיא גם נמרחת על מיכאל ונטע לא כזאת פשוטה למגע. שניהם מנסים להתקרב להודיה ו/או לנטע.

Luli554

New member
ד.א הם מתחרים גם על תשומת הלב של מנואל

שרי מן הסתם קרובה יותר למיכאל אבל שניהם מתחרים על תשומת ליבה של מנואל

Glossy2

New member
דומיניק אומר שרוצה את הודיה כי היא מתמסרת אליו.

לנטע יש הרבה יותר כבוד והיא לא נמרחת על כולם כמו הודיה והיא גם שומרת מרחק. אפשר לשים לב בכל מיני הערות שהוא היה מאוד רוצה שנטע תתן לו תשומת לב וזה אגב הדדי. לדעתי נטע עוד יותר מתרחקת כי רואה שהודיה מעוניינת. במשחק אתמול נטע אמרה שהיתה רוצה להיות יותר יפה ודומיניק הסתכל עליה ואמר לה שהיא מושלמת והוא לא יכול למצוא שום דבר שאפשר לשפר בה כדי להפוך אותה ליותר יפה. הם גם שאלו למי חשבו שיהיה להם הכי חיבור ביום הראשון והודיה ונטע אמרו שאחת לשניה ודומיניק אמר שלמיכאל אבל אז אמר לנטע שגם אליה והיא אמרה לו חזרה שגם היא חשבה שיהיה אליו חיבור. שאלו למי יש עיניים הכי יפות והם אמרו שלמיכאל אבל נטע אמרה שגם לדומיניק כי יש לו עיניים טובות כאלה. זה כל מיני דברים קטנים כאלה שהם זורקים אחד לשניה.

tg151

Well-known member
נראה לי שדומיניק רוצה את הודיה

כמו שכתבת, הוא אמר כמה פעמים שהוא "חותם עליה" הוא אמר למנואל שהוא רואה בה את עצמו. כזה מרדן כזה (נראה לי) אז יכול להיות שהוא חושב שהוא מחבב אותה (באופן רומנטי) אבל אולי בסוף זה רגש דאגה. רגש של אח גדול כזה.שמגונן עליה.
&nbsp
אם אנחנו מדברים על זוגות מתוך הקאסט הזה בלבד. לדעתי דומיניק ונטע יותר מתאימים מדומיניק והודיה. מיכאל לא ייצא כלום עם אף אחת מהן. הן לא רואות בו משהו מעבר לחבר טוב.
&nbsp
הודיה אמרה כמה פעמים לנטע שדומיניק ממש לא הטייפ שלה (היא אמרה ככה "ממש לא הטעם שלי") אבל אני בהחלט רואה איך הבידוד והזמן שזז כל כך לאט יגרום לה "להתאהב" בו.
&nbsp
&nbsp

MagnumTA007

Well-known member
פתחתי קבוצת פייקבוק חדשה לדומיניק

"פינת הליטוף הקדוש"
יש מישהי שהוא לא נגע בה היום?
פינק לא נחשבת כי עדיין לא פתחו את החנות

Psy Bear

Well-known member
מישהו יכול לסכם אירועים חשובים/מעניינים מהיום?

לצערי אני לא יכולה לעזור לך הרבה

הרבה דיבורים. הבנות לבין עצמן. הבנים לבין עצמם. קצת פוליטיקה, קצת על החיים, קצת דיבורים עם גולדי ועם פינק, קפה פה וקפה שם. טחינת מוח בלתי פוסקת של
מנואל ושרי. דומיניק מרגיש כמו דג במים מחבק פעם את הודיה ופעם את נטע וקצת את מנואל וקצת את שרי, בקיצור מרגיש כמו שלמה המלך עם אלף נשותיו.
דודו מספר לגולדי או לפינק, אני לא מבדילה בין הרובוטיות, על חלום שהוא חלם על נטע ועל הבת שלו. מעניין... מממ... את ג'ו לא ראיתי כל היום וגם לא את מיכאל.
משום מה הצלם בוחר לנפח לנו את הראש עם החפירות של מנואל
והבנות וזה באמת אוכל לי את הראש.
הם יושבים בבית העיריה ומחכים להוראות.

Psy Bear

Well-known member
תודה. והנה שיטה להבדיל בין פינק לגולדי:

לפי הצבע

fox2025

New member
יום רגוע ושליו

אחריי היום המענין אתמול אם סיום המשימה
שהיה ארוחת שף שרוב דיירים הזמינו, ומסיבה שעשתה אוירה טובה