שרשור בוקר ליום ה-15 בעיר 2025

רינתי77

Active member
מה רע? אם אחרים מוכנים לממן אותה, היא תנצל את הטיפשות שלהם

ותקנה עוד סמרטוט זרחני. היא נראית כמו עובדת מע''צ.

queenjane

New member
זה מרגיש לי כמו נצלנות אני לא אוהבת את הודייה בגלל שהיא נראי

נראית לי אגואיסטית אני מקווה שתפסיק לקבל כסף מהקהל

Rodrik Harlaw

Well-known member
זה רע לה כי אין ארוחות חינם במשחק

היא אחת העשירות בעיר ובמקום שהיא תבזבז כסף על תושבים עם פחות כסף, היא זו שמבזבזים עליה. כך יוצא שהיא חייבת לאחרים טובות במקום שאחרים יהיו חייבים לה.
&nbsp
מהצד האחד, מה היא תעשה כשאינטרסים של 2 תושבים שבזבזו עליה כסף יתנגשו? יהיה לה קשה מאוד לרצות את 2 הצדדים שירגישו שהיא חייבת להם.
מהצד האחר, היא קיבלה 2 מענקים כך שיש לה את אהבת הקהל. מתישהו החמידות שלה כבר תפסיק להרשים את התושבים (בכל זאת פרס של מליון שקל או שקר כלשהו) והם יתחילו לתפוס אותה כאיום (בין היתתר, קשה יותר לקבל מענקים מהקהל כשהיא במשחק, אז יש אינטרס להדיח אותה). אם היא לא משקיעה את הכסף שלה עכשיו, לפני שהרוחות סוערות, בתושבים אחרים, מי יעזור לגונן עליה בהמשך כשהיא תהיה על הכוונת?

רינתי77

Active member
מי שיגונן עליה יהיה זה שיקבל ממנה כסף, כמו שרי למשל. והיא

יכולה להרשות לעצמה לתת כי, כמו שציינת, כסף יש לה. ומי שמבזבז עליה כסף, זאת הבעיה שלו. זה לא שהיא מכריחה אותם לעשות את זה. כנראה שגם להם יש אג'נדה, והיא יודעת את זה.

Rodrik Harlaw

Well-known member
זה לא החיים האמיתיים שאפשר להסתפק

ב"זאת בעיה שלו". במשחק, לאנשים יש כוח לפגוע בה (מיסוי, מענקים, בידים, עמידה לצד היריבים שלה בתזמון הנכון וכו') ועדיף לה לא להיתמם.
תראי איך נטע דואגת לחסוך על עצמה ולבזבז על אחרים - היא משחקת את המשחק 10 רמות מעל הודיה.

למעלה