שרשור בוקר ליום ה-26 בעיר 2025

לקי7

New member
עכשיו ראיתי חלק 2 של השיחה בין דודו לדניאל

אז כמו שכתבתי למורבידי, דודו מתוסבך וככה הוא מגדיר את עצמו (היה בטיפול פסיכולוגי). דודו מספר שניסה בזמנו למחוק כל זכר להיותו הומו, נסע לאילת, התאהב באשתו ואפילו הפסיק לחשוב על גברים. כמובן שזה לא הצליח לו (השיגרה השיגרה שקשה גם לסטרייטים...) עדיין אני סבור שהוא אדם לא קל, בלי להתייחס להעדפה שלו. וגם הדיבורים שלו עם דניאל על חיצוניות, עושה רושם שדודו רואה בעצמו אדם נאה. הוא מבקר את דניאל שהעלה 40 קילו.

עם זה אני מסכימה

אכן דודו סוחב על הגב המון תסביכים וטראומות וגם היה בוכה המון כי לא רצה להיות הומו. זה תסכול נוראי. הוא בהחלט אדם לא קל בלי קשר לנטיה המינית שלו. הוא גס רוח ואלים מילולית (מקלל הרבה) ובטוח שהוא פאר הבריאה מבחינה חיצונית בעוד אחרים רואים בו ערס מצוי. כמובן שהוא מלא בעצמו, גם בשדים וגם בהיבריס.

GM1988

Well-known member
אני לא חושב שהוא מבקר אותו בעניין המשקל

כמו שהוא מצביע לו על הנקודה שכאדם שרוצה זוגיות (דניאל), העניין החיצוני מפחית לו אופציות.
נכון שיבואו כאלה שיגידו "הנה אני שמן ואני בזוגיות" או כאלה שלא בזוגיות ויגידו שמה שחשוב זה אופי וכד'... כולם מכירים את המנטרות האלה.
אבל בגדול דודו מדבר על אחוז מסוים של הומואים שזו החשיבה שלהם בנושא, ואם דניאל רואה את עצמו כחלק מהקהילה ההומואית, הוא לא מוכר את החיצוניות שלו בתיאום עם השאר, ולכן האופציות שלו קטנות יותר.

מורבידי

New member
קטע סופר מכוער של דודו אתמול בלילה על מקומות הלינה,

דודו שיקר לדניאל, ואמר לדניאל, כשהם היו על ספסל בית הקפה, כי לדעתו (לדעת דודו) השבוע לימור צריכה לקבל את הבית , כי לימור מעולם לא הייתה בבית . (שקר).
בינתיים בבניין העיריה , דומיניק אומר שהוא היה רוצה אחרי חודש באכסניה לקבל את הבית.
דודו יוצא לבית הקפה לכולם ואומר שהיה שמח הפעם להיות בבית הפרטי כיוון שמעולם לא היה בבית. דודו מתעלם אומר שלדעתי לימור צריכה להיות (כי מבחינתו היא לא הייתה בבית אף פעם).
דודו נכנס לבר ,ושם הוא מסכם עם נטע לימור וסיגל שהשבוע לימור ונטע ייכנסו לדירה הפרטית , ושבוע הבא , בודאות ,בלי שאלות בכלל , דודו הודיה וסיגל נכנסות לבית. כלומר דודו מבחינתו כבר קבע שבוע הבא שהוא נכנס לבית... ושהשבוע לימור תיכנס ולא דומיניק, כלומר כבר מבחינתו גם בשבועיים הקרובים דומיניק , שעדיין לא היה בבית כל המשחק - לא יהיה בבית גם בשבועים הקרובים.
בא לי להשאיל מילה ממנואל - להקיא.

מורבידי

New member
יאפ

והוא כבר בונה על הבעת שבוע הבא ,מבחינתו - הבית הובטח לו.
אדם שכל כך מחפש צדק.. לא מעניין אותו שזה אומר שדומיניק 6 שבועות בתוכנית , ומת לבית הפרטי ולא יחווה אותו.

זאת לא שאלה של כסף אלא של רצון לבית משלך

החוויה בבית היא שונה לגמרי מהסוויטה במלון.

מורבידי

New member
גם הומלס זו חויה. תראו יש שם אנשים בתוכנית שקשה להם

בלי הבית.
סיגל אחת מהן ולכן היא מנסה בלי שישימו לב כל שבוע שייצא ככה שהיא תהיה במלון או בבית בלבד.. לפעמים היא אומרת את זה במפורש, ולפעמים היא מסדרת את זה ככה שייראה כאילו היא הלכה למלון או לבית מתוך ויתור לאחרים שיקבלו את מבוקשם.
גם אם זה במחיר כספי. וזה לא אני ניתחתי את זה. היא אמרה את זה על עצמה.. אם כי השבוע היא כבר תהיה באכסנייה.
לדעתי , בכלל, כל אלה ש"מתלוננים" שקיבלו את הבית או המלון ,בעיקר המלון , מתלוננים סתם למצלמה, תכלס הם נהנים מכל רגע ומודים שקיבלו אותו, אבל צריכים לעשות הצגה כאילו לא טוב להם שם

רינה 157

Active member
הם לא יכולים לקבוע שבוע מראש מי יגור בבית

כי יהיו חדשים שגם ברצונות שלהם צריך להתחשב....

ממש לא

בבית הפרטי, הם יכולים לארח לארוחה, לשבת במרפסת, לערוך קניות, לבשל לעצמם דברים שהם אוהבים, החוויה היא אחרת לגמרי והרבה יותר מזכירה להם את הבית.
הסוויטה על כל הפאר שלה, היא מנוכרת וקרה.

RossieL

Active member
יאללה, שימשיכו לפרגן לו בהצבעות

אתם מבינים?
הוא מרשה לעצמו כי הוא יודע שהקהל בחוץ שומר עליו ומגבה אותו.
שריף?
ביבי?
מלך?

אממה, הכדור עגול ...
אני עוד לא איבדתי תקווה.

למעלה