ואגב גם בחיים הוא כזה, וזאת הוא חשף בפני לימור בלבד
הוא אמר לה שהוא מספר לסבין החברה הכי טובה שלו בחוץ על מעשיות היום יום שלו והיא מזועזעת ממנו וכבר לא אומרת לו דבר, רק בפנים שלה הוא מבחין מה היא חושבת על ההתנהגויות שלו.
לכל השאר הוא מוכר את הסיפור שבמשחק הכל לגיטימי.
ואני אומרת אומנם זה משחק אבל זאת מציאות, מציאות מדומה אולי אבל זאת מראה של כל אחד מהנמצאים שמשקפת איך כל אחד מהם חי את חייו בחיים האמיתיים. אני לא מאמינה בזה שאדם יכול לשחק לאורך זמן מישהו שהוא לא לאורך זמן.
זרקת לרומי סכום מזערי שידעת שלא יציל אותה עלמנת שהיא תעוף ותתן לך את הירושה שלה שכוללת גם כסף שאחרים נתנו לה.
אתה לא בסכנה,יכולת לתת לה סכום אמיתי, רציני,לו רצית להציל אותה? יכולת.
אבל לא רצית, חמדת את הכסף שלה,כמו מלאך המוות.
ועכשיו אתה נהנה מכסף של אחרים,כמו קבצן, בטח יש לך נסיון בזה.
אין ספק,לאט לאט מסדר לי העבר שלך עם ההווה, יכולה להבין למה היה לך עבר כזה עולב.
הוא פחד. חשש שנניח והוא מציל אותה, היא נשארת. הוא יורד בכספו. אף אחד לא מבטיח לו שהוא יקבל מהבית כסף. ונניח ג'ו או אליסה בתחתית, הוא לא יוכל להציל אותם. זה היה הפחד שלו. אבל אם אפשר להשמיץ אז עדיף להשמיץ. בדבר אחד אני מסכימה איתך שלא היה לו אומץ לרדת לאדומים כי הוא הושפע מאליסה שדאגה אולי שהוא לא יקבל כסף מהבית. את שוכחת שהם אף פעם לא בטוחים שיקבלו מהבית.
עובדה שנטע ודודו לא קיבלו בפעם הקודמת וזה הדליק לכולם נורה אדומה.
לרדת לאדומים זה ריזיקו. אתה יכול ועלול להישאר למטה ואז אף אחד לא היה
מציל אותו כי גם ג'ו היה למטה.
אליסה כן רצתה שיירד לאדומים, במיוחד אחרי שדודו ירד, אבל
שישאיר את כל הכסף אצלו ולא יציל את רומי.
אני חושבת שהוא פשוט נקלע למצב שרצה לצאת בסדר מול כולם - רומי, אליסה והצופים, לכן עשה את הדבר הכי חכם שהיה נראה לו באותו רגע - לא ירד לאדומים משמע רומי לא תכעס שלא יכולתי להציל אותה כי לא היה לי מספיק כסף, ואליסה לא תכעס כי לא העברתי לרומי את כל הכסף שהייתי מקבל מהקהל
כשמנסים לרצות את כל העולם יוצאים מופסדים
במשחקים לוקחים ריזיקה,
הוא ידע וגם אנחנו שהוא יקבל,
גם את כתבת את זה באותו יום שהוא היה מקבל,
בחייאת אם ג'ו קיבל אז הוא לא היה מקבל? בוודאי שכן,
הוא לא ירד רק בגלל אליסה שצעקה עליו.
דודו החדש אדם שרק הגיע מבחוץ אומר לו "רד,אתה תקבל"
הוא אמר שאליסה מתעצבנת.
עובדה שהיום או אתמול בלילה אמר שהוא רוצה לרדת לאדומים.
ומוסיפה שאותי הכי הגעילה הצדקנות שלו כששמע על העיסקה
שסיגל הציעה לרומי
ממש הזדעזעה נשמתו הצדקנית
איך היא מעזה בושה מה זה שוק אפור הלוואות?
לפחות עם הזמן אני לא מתייסרת שלא נקשרתי לדמות המלאך הצדיק עושה השלוום והטוב שהוא מציג ואכן מאמין שהוא כזה
לא שום כוס שלי הטיפוס הזה