נטה אונה
Well-known member
קצת על המהלך של דודו אתמול
בגלל המתח אתמול בכלל לא הייתי מרוכזת בהעברות לפני ההדחה
מודה שהלסת שלי נפלה כשדודו "הציל" את אליסה
ישבתי והתאמנתי בלאכול את הכובע ולהודות כמה הבנ"א גאון במשחק

היום צפיתי שוב בהעברות והבנתי מה קרה.
זה לא שדודו ק היה כזה גאון. הוא עשה מהלך.

ומה שגרם למהלך שלו להצליח זה רק דבר אחד:
האהבליות של אודטה
כן. בדיוק זה.

אני לתומי הייתי בטוחה שכל המהלך שאודטה רקמה הוא שהיא תעביר כסף לדודו ו בהעברות וכשתודח, תוריש את היתרה לנטע.

לאודטה היו 13000 ש"ח. היא ידעה שהיא הולכת הביתה אתמול בוודאות. אם היא היתה מעבירה לדודו ו נניח חצי מהכסף הזה (בין אליסה לדודו ו הפרידו בסה"כ 1000 ש"ח בסוף), אז גם הוא היה נשאר במשחק ועדיין נטע היתה פותחת פור בראש הטבלה.

אני לא מבינה איך דודו ו או נטע לא סגרו פינה כזאת מול אודטה לפני ההעברות. אם כבר עושים מהלך, אז למה לא עד הסוף? במיוחד כשהם ידעו שדודו ק מתכוון לעזור לאליסה.

אז כן, הצליח לדודו אתמול, אבל כמו שאני טוענת כל העונה - אי אפשר לקחת מדודו את העובדה שהוא שחקן טוב במשחק. אבל זה הרבה גם בגלל שהוא פשוט מוקף באדיוטים.
בגלל המתח אתמול בכלל לא הייתי מרוכזת בהעברות לפני ההדחה
מודה שהלסת שלי נפלה כשדודו "הציל" את אליסה
ישבתי והתאמנתי בלאכול את הכובע ולהודות כמה הבנ"א גאון במשחק

היום צפיתי שוב בהעברות והבנתי מה קרה.
זה לא שדודו ק היה כזה גאון. הוא עשה מהלך.

ומה שגרם למהלך שלו להצליח זה רק דבר אחד:
האהבליות של אודטה
כן. בדיוק זה.

אני לתומי הייתי בטוחה שכל המהלך שאודטה רקמה הוא שהיא תעביר כסף לדודו ו בהעברות וכשתודח, תוריש את היתרה לנטע.

לאודטה היו 13000 ש"ח. היא ידעה שהיא הולכת הביתה אתמול בוודאות. אם היא היתה מעבירה לדודו ו נניח חצי מהכסף הזה (בין אליסה לדודו ו הפרידו בסה"כ 1000 ש"ח בסוף), אז גם הוא היה נשאר במשחק ועדיין נטע היתה פותחת פור בראש הטבלה.

אני לא מבינה איך דודו ו או נטע לא סגרו פינה כזאת מול אודטה לפני ההעברות. אם כבר עושים מהלך, אז למה לא עד הסוף? במיוחד כשהם ידעו שדודו ק מתכוון לעזור לאליסה.

אז כן, הצליח לדודו אתמול, אבל כמו שאני טוענת כל העונה - אי אפשר לקחת מדודו את העובדה שהוא שחקן טוב במשחק. אבל זה הרבה גם בגלל שהוא פשוט מוקף באדיוטים.