שרשור לילה ה-20 בעיר 2025

חחח מסתבר שאי אפשר להתחמק מזה

אני הייתי בטוחה שהפעם לא נראה אנשים שהגיעו דרך מישהו או מישהי שכבר הייתה בתוכנית, בשיטת חבר מביא חבר וחבר ממליץ על חבר אחר, והייתי בטוחה שעבדו קשה בשביל למצוא אותם אחד אחד...
אז מסתבר שבסופו של יום, כולם מכירים את כולם ולכן אולי דודו מצליח כל כך כי הוא
נראה מן בובליל שכזה, מהעדה הנכונה, פיקח ואינטליגנטי מספיק כדי להבין את המשחק וערמומי מספיק כדי לשחק באנשים שבאו מהברנז'ה סוג ב' כמו שכאן אומרים... ולצופים בבית יש נטיה להתחבר לאלה שיכולים "להכניס" לברנז'ה התל-אביבית השנואה כל כך, בדיוק כמו שהיה בעונה הראשונה של האח הגדול.

מורבידי

New member
דומיניק : "מגיע לי לזכות". מצא בפני מי לשתף את זה -

בפני לימור.
שמשמשת כ"אוזן קשבת " ובעצם משת"פית של דודו, מחפשת את נקודות החולשה של אנשים ומעבירה הכל לדודו אחר כך כדי שיידע היכן נקודות התורפה של האנשים.

queenjane

New member
הם מבחינתי שווים לשניהם יש סיפורים חזקים בניגוד לשאר

מורבידי

New member
כן, זה לא העניין. מעצבן אותי שלימור עם הפרצוף עגל שלה

משחקת כאילו היא הבסטי של כולם שם , מין כותל מערבי שכולם שופכים בפניה את הצרות שלהם , והיא פשוט תנצל הכל בצורה הכי קרה שיש בעת הצורך, וכמובן שהכל יעבור לדודו.
"אתה יודע ? אתמול דומיניק דיבר איתי, ואמר לי שהשיחה איתך ערערה אותו" וכו' וכו'. היא רק הולכת לתת כוח לדודו עם העברת המידע הזו.
מקווה שיש בה איזושהיא שמץ של אנושיות וחברות אמת ומשהו בה באמת משתתף עם דומיניק ולא שם רק כדי לנצל אותו.
לימור ודודו יודעים שלנצח במשחק הזה בלי תמיכה של הרבה משתתפים מתוך המשחק הם לא יכולים, הם מתחילים לזרוע זרעי ידידות שאולי יניבו פירות עוד שבוע שבועיים. הם לא מצפים כעת שאנשים יעזרו להם, זה מוקדם מדי.. היא מניחה לבנים להמשך.

MagnumTA007

Well-known member
מי שהפתיע לטובה

זה המושיע ירום שפמו
עבר מליטוף גבה של נטע במיטה, כשרק חזיה מכסה את גופה העליון...
לשיחה משמימה וחסרת פואנטה עם המריונטה של מסניפון
יכול להיות שהוא טמבל של פעם בחיים. אבל אני מעדיף לחשוב שהוא שומר אמונים למוניק.
&nbsp

מורבידי

New member
המריונטה של מסניפון

עכשיו במיטה בבית השילוש הקדוש - שרי, מנואל וגמד הגינה .

והשיחה עם המריונטה, לא תמחק לו את חטא הליטופים של נטע.
הבחור נוגע בכל מה שזז. אני אפילו כבר לא בטוח שזה על רקע מיני.
הוא מחזיק ידיים לג'ו כל היום.

מורבידי

New member
ראיתי עכשיו את הקטע
רומי, נטע, ודניאל רוצים ש"דומי" יעשה

להם נעים בגב. רבים עליו

מורבידי

New member
1 בלילה. הבית ישן. עברנו לימי "האח הגדול" :/

שבוע ראשון - חוגגים בעיר עד 4 לפנות בוקר.
החוקים של הבית - "צריך להתעורר ב 9 בבוקר " , והעיר בית קברות כבר בחצות.

queenjane

New member
זה באמת מטופש בעיני ההשכמה כי בניגוד לאח הגדול כמות התושבים

פה קבועה וככה יש מספיק אנשים למלא את המסך מה שכבר ראינו בשבועות הראשונים הם ישנו מתי שבא להם והיו אנרגטיים ועדיי היו כאלו שהסתובבו בבוקר

MagnumTA007

Well-known member
מה כבר הם עושים עד 4 בבוקר? מסניפים ומעשנים עצמם למוות?

אפשר לחשוב. עדיף שיישנו.
יש מחר משימה ושרי מנהלת פרויקט

&nbsp

Yalush2

New member
אם דודו יהיה מנהל פרוייקט זה יהיה הרבה יותר מעניין מצד שני

אף אחד לא יעשה את המשימה, כי זה דיי ברור למי הוא יתן ולמי פחות. מה שבטוח שבמקרה הזה רומי תקבל 0 ולי זה ממש לא מפריע הבעיה שלזק כן

מורבידי

New member
לא חושב שאף אחד לא יעשה את המשימה אם דודו יהיה.

הם יותר מדי "ילדים טובים" בשביל זה.
הם הטיפו כנגד תכסיסים כאלה, אף אחד לא יעיז לעשות.
ולדעתי ישמרו את דודו לעוד שבוע שבועיים.. צריכים לשמור אותו לתרחיש טוב , זה כו הדובדבן שבקצפת , זה עוד לא הרגע המתאים.
אגב, לפי מה שדודו אמר, ודווקא בקטעים האלה הוא אמין, אמר ללימור שכשהוא יהיה מנהל פרוייקט הוא דווקא יתן בהכי הגינות למי שמגיע לפי המשימה (ולא לפי חברים) כדי להראות לאחרים הוגנות מה היא. נחיה ונראה.

מורבידי

New member
כמובן שאם הוא וחברים שלו יהיו בסכנת הדחה ממשית

הוא לא יוכל לעמוד בהבטחה הזו.

RossieL

Active member
דודו אמין?

דודו הוא חכם כמו חתול רחוב.
הוא מחושב, הוא רואה מצוין את התמונה ומבין את המשחק.
אבל אמין?
מי שמבקש כסף כדי להציל חבר ושומר את הכסף לעצמו, הוא לא אמין, הוא שקרן ומניפולטור.

בדיוק

אפילו לסמי הוא לא העביר אגורה שחוקה, למרות שיכל היה לעשות זאת אפילו בסכום סמלי ולמראית עין. בנוסף, שמתי לב שכאשר הוא נפרד מסמי לאחר ההדחה, הוא היה ממש מאושר ומבסוט כאילו נגולה אבן מליבו ולא כמו מישהו שזה עתה איבד את החבר הכי טוב שלו במשחק. הוא בפירוש רצה את סמי בחוץ. הוא הפריע לו.
גם כאן רצה את סייף בחוץ כדי שההוא יעביר לו את הכסף שלו בירושה. עבד על הבנות שיתנו לו כסף כדי להציל את סייף. בקיצור, חתול רחוב שלא הייתי נותנת לו לשמור על כוס חלב.

למעלה