שרשור לילה2 ה-19בעיר 2025

queenjane

New member
מעניין איך הטבלה תהייה אחרי המשימה כי דווקה יש השבוע פוטנציא

פוטנציאל טוב לכאוס כי מנואל ושריי יצטרו עזרה שתיהן והן ילחצו וירצו לסחוט את הבנים והמלחמה תהיה בין שריי ומנואל על הבנים
ואולי שריי תנסה לתמרן את סיגל

RossieL

Active member
אני באמת שלא מבינה

8 תושבים מיסו את דודו והוא היה כמעט על סף הדחה.
ואז החל מסע התרמה.
אבל לא בשבילו, אלא כדי להציל את סייף, התושב החדש שכל כך נכנס לליבו, שהוא כל כך רצה "לשדך" לנטע.
וההצהרה שלו היתה, לגייס כסף כדי להעביר לסייף. גם אם במחיר הסתכנותו שלו עצמו.
בפועל מה קרה? הוא לא העביר כסף לאפ'חד! והוא לא ידע מי יעביר לו .
וסייף הודח.
דודו, בעיני, יצא ..... לא בן אדם [בתכנית היו שמים צפצוף על המילה שרציתי באמת לכתוב
]
עכשיו לסייף, מי שניסתה להציל אותך ולא הצליחה כי נתפסה מתאמת היא נטע.
אז איך, לכל הרוחות והשדים, העברת את הכסף שלך דודו?
וביקשת ממנו לשמור על נטע, פחחחחחחחחחחחחח
אז אולי עדיף שאתה כבר לא בבית.

אני רק מקווה שהקהל בבית ער למהלכים של דודו ובפעם הבאה יבוא איתו חשבון.
ואני גם מקווה שהכנסתו של הצלם דניאל קמינסקי תכניס קצת אויר נקי לעיר ותטהר את האוירה ותחשוף טוב יותר את פרצופו הלא נעים [שוב, בלשון שגיא נהור] של דודו.

ושוב אני מסכימה עם כל מילה!

אם יכולתי אמש לבעוט בכרית איגרוף הייתי עושה זאת מרוב עצבים. תחמנות כזאת לא נראתה במשך שנים, אפילו לא בהישרדות. וסייף שלא בא לי טוב מההתחלה, הוכיח לי שצדקתי. פשוט בחור כפוי טובה ולא חכם במיוחד. רומי תקבל את ההצבעות שלי על בטוח. ודודו כבר הצהיר על עצמו שהוא הביבי של המשחק הזה. הצופים אוהבים תחמנות ותרגילי התחמקות ואסטרטגיה. לכן הם מצביעים לו. האם זה מאהבת מרדכי? ברור שלא. זה משנאת המן. אני תולה תקוות בצלם שיעשה קצת בלגן במשחק ויוריד פוקוס מדודו. אי אפשר כבר לראות אותו כל היום על המסך. אם זה ימשיך ככה, אני מפסיקה לצפות בהם. זה לא בשביל העצבים שלי.

דרך אגב, יש לי הרגשה, אולי אני טועה, שהודיה כועסת עליו

או מרגישה מרומה, כי דודו ביקש ממנה כסף והרבה כדי שהוא יוכל להעביר לסייף ולהציל אותו, ובפועל היא גילתה שדודו לא העביר אגורה לאף אחד והיא סתם תרמה לו כמה אלפי שקלים. אני ראיתי את הפרצוף שלה ונראה לי שהיא מרגישה מרומה בעניין. תקנו אותי אם אני טועה

מורבידי

New member
לא חושב.

הודיה ידעה שהיא מצילה את דודו.
בשלב כלשהו נודע להם שנטע תיתן 7000 שח לסייף ותציל אותו מה שישים את דודו בסכנה ממשית. ידעה שאף אחד אחר בעיר לא יציל את דודו ולכן שמה לו

queenjane

New member
זה פשוט שידור חוזר של סמי וסוסו דודו עושה מה שנוח לדודו והיה

ברור שדודו תימרן את סייף המודח ככה שיקבל מימנו כסף כשיודח
גם השבוע דודו יבזבז ויהנה מהכסף שלו ואז כשיגיעו המיסים ימסו אותו ואולי הוא ירד למקום חמים באמצע וינצל מהדחה
מה שאני מקווה זה שסיגל והודייה יחזרו להיות צמד בניפרד מדודו כי אני דיי בטוחה שסיגל תתפוס אותו
וכולי תיקווה גם שדודו ינסה לגייס את דניאל אבל שדניאל יעלה לו על העצבים כי דודו אמר שהוא מקווה לעכל את דניאל הוא לא אוהב גייז נשיים

Zאן דארק

New member
אני דווקא חשבתי שההומואים יתחברו, אבל באמת הספיקה לי שניה

עכשיו לצפות בדניאל ובדודו בחנות ונכנסה לי תקווה שאת צודקת

למעלה