אני קורא טוב מאוד את המהלכים בעיר
ותאמין לי שכמי שצפה בכל עונות הישרדות על כל גרסאותיה, כולל הישראלית, ובעוד אלפי תוכניות ריאליטי מכל המינים והגוונים, דודו לא מבין שיט באסטרטגיה, הוא רק חושב שהוא מבין, ובסופו של דבר אני חותם לך כבר מעכשיו שהוא יפסיד. ואתה יודע למה הוא יפסיד? בגלל שברגע האמת כולם מתאחדים מול מי שיוצר אנטגוניזם ומול הפתח בקרב הצופים שתומך בו מבחוץ. ראה ערך האח הגדול VIP האחרון. ואני אגיד לך אפילו יותר מזה, עם כל כמה שנראה שההפקה דוחפת את דודו לגמר ולניצחון, למעשה גם ההפקה לא תרצה שאדם כזה יזכה, ובטח לא בעונה הראשונה של הפורמט הנסיוני עם הרייטינג הנמוך שלא מצליח להתרומם. אפילו ההפקה תעדיף שמתמודדת כמו נטע שהיא קונצנזוס תזכה ולא דודו שיוצר אנטגוניזם בהתנהגותו וברשעותו. בלי שום קשר לנטיותיו המיניות, שעל זה לא צריך לשפוט אותו, אבל על התנהגותו ואופיו כן. ודודו לא מבין שדווקא הסו קולד אסטרטגיה שלו היא זו שתביא להפסדו במשחק. אסטרטג אמיתי, בניגוד לדודו יודע לנווט את דרכו בפינס ובנועם, ולא באגרסיביות ובהשלטת טרור על כל שאר המתמודדים, כי המשחק הזה כפי שכבר ברור לכולם הוא לא רק על כסף ולא רק על אהדת הצופים, הוא גם על יחסי אנוש, חברויות וקשרים, ובעיקר כניסה ללב של שאר המתמודדים. ואת זה אין לדודו וגם לא יהיה לו.