שרשור ערב היום ה-13 בעיר 2025

tg151

Well-known member
יש שתי קבוצות רשמיות

קבוצה אחת של בתכנית, ועוד קבוצה שנקראת 2025 לרציניים בלבד שזו קבוצה גם שקשת פתחה. שם ראיתי את האהבה אל דודו

אם הוא היה אסטרטג מוצלח זה היה מעניין

הבעיה היא שהוא פשוט לא טוב בזה.

הייתי מתה לראות אנשים עושים מהלכים אסרטגיים, ואני מניחה שזה עוד יקרה.
גם מהלכים אסטרטגיים מלוכלכים אני אוהבת.
דוגמא כזו יכולה הסכם בין מנהל פרוייקט לבין מישהו אחר, שמנהל הפרוייקט יתן לו את הסכום המקסימלי ובתמורה האחרון יעניק לו מחצית ממנו בחלון הערבות הכספים שיש לפני הדחות.

יש הרבה דרכים לשחק אסטרטגית, ואני מאמינה שככל שהמשחק יתפתח זה האפשרויות רק יגדלו.

מורבידי

New member
זה בדיוק מה שרומי אמרה מפורשת כעת אם תצפי בלייב - היא סיכמה

עם סייף שהיא תיתן לו סכום גבוה ותקדם אותו שהוא לא יהיה בתחתית הטבלה והוא יגמול לה בעתיד.

אז אני מבינה שמותר לעשות עיסקאות כאלה לאור יום

ולעיני המצלמות
והם לא חושבים שזה עלול לא למצוא חן בעיני הצופים?
כאילו, למה שאני אעניק בונוס לסייף אם אני יודעת שהוא קיבל סכום גבוה בפרויקט
בעיסקה שנרקמה בינו לבין מנהלת הפרויקט?
אני רוצה כצופה, שכספי הפרויקט מהעיריה יחולקו באמת לפי התרומה של התושבים להצלחת המבצע ולא רוצה שכספי הפרויקט יחולקו לחברים של מנהלת הפרויקט.

מורבידי

New member
הם עשו כאלה מלא היום. דודו זרק לרומי היום "מקווה שתעשי את הב

הבחירה הנכונה". כולם מסכמים עם כולם כל היום. זה דוחה כבר ומשעמם.
וכן - מבחינת חוקיות "מותר". זה לא "האח".

זה תלוי איך תופסים את המשחק הזה

&nbsp
ומה התכונות שהקהל מעריך אצל שחקנים בהקשר של המשחק.
&nbsp
למשל, בהישרדות הקהל מעריך גם את השחקנים האסטרטגים. קחי לדוגמא את מעיין אדם ששיחקה משחק אסטרטגי אגרסיבי בלי הרבה סנטימנטים, ונבחרה ל"חביבת הקהל".
&nbsp
&nbsp

אני מאוד אוהבת משחק אסטרטגי, רק לא ידעתי אם מותר

במשחק הזה לדבר באופן גלוי על הדברים, במיוחד כאשר לצופים יש אפשרות לצ'פר את החביבים עליהם. בכל זאת זה שונה מהישרדות כי כאן אנחנו צופים בהם 24/7 ואילו בהישרדות הם עורכים את כל הקטעים לפי ראות עינם. אנחנו לא יכולים לדעת מה באמת הם מסכמים שם בינם לבין עצמם. בכל מקרה אני מאוד אוהבת את הקונספט של המשחק הזה. פשוט משחק עם אפשרויות בלתי מוגבלות.

מורבידי

New member
רומי לא מתה על סייף.. ואומרת לו שהיא לא סומכת עליו.

הוא מנסה לדובב אותה לגבי הפרויקט ושואל אותה שאלות לגיטימיות.
למרות ששניהם "חדשים". רומי ממש לא מתה עליו או סומכת עליו. והם אמורים עוד להיות תקועים במלון כל השבוע.

tg151

Well-known member
הפתיעה אותי לטובה, רומי

אני אוהב את הפן האסטרטגי הזה של המשחק. שמנהל הפרויקט חושב למי לתת יותר כסף בהסתמך על זה שאותם אנשים יצילו אותו במקרה הצורך.

מורבידי

New member
טוב. רומי אמרה לסייף כרגע בקול ברור שחשוב לה לשמור עליה

ועליו (סייף). כלומר היא מבטיחה לו כסף.
והיא אומרת שהיא לא מתה על דודו, וחוששת ממנו.

MagnumTA007

Well-known member
המשימות חסרות משמעות כל עוד "הקהל" ממשיך לקדם את אותם האנשים

שבוע אחר שבוע ולהקפיץ אותם למעלה. משעמם וצפוי.
בעיניי היה הרבה יותר מעניין לתת לתושבים להתמודד ולהרוויח את לחמם בכוחות עצמם ככל הניתן. משימות יומיות, רכישת נכסים וכדומה...זה מבטיח יותר אקשן וסוף לפסטיבל הליטופים. היריבויות תהיינה מרות והסכסוכים עקובים מחלב.
לאחר שלב חלוקת הכספים בין הדיירים ייערך פלייאוף תחתון
ושם אפשר לשתף את הצופים שיוכלו להציל שלושה או רק שניים מתוך השישה.

Rodrik Harlaw

Well-known member
אני חושב שמוקדם מדי לקבוע שהמשימות חסרות חשיבות

המשימות הן עוד מקור הכנסה שמהווה משקל נגד למענקים הניתנים לחביבי הקהל.
לאורך זמן יותר תושבים יבינו שהם צריכים לנסות להדיח את חביבי הקהל, בגלל שהם איום גדול מדי. המקבילה בהישרדות היא נסיון הדחה של מתמודדים חזקים לפני/מיד אחרי המיזוג כשהמשחק מקבל דגש אינדיבידואלי (כדי שלא יגיעו לשלבים המאוחרים וכבר יהיו קשים יותר להדחה).
ככל שיותר תושבים יבינו את זה, החיים של חביבי הקהל יהיו קשים יותר. הם יאכלו יותר מיסוי, יהיה קל לשכנע מנהלי פרויקט שחביבי הקהל צריכים לקבל הכי פחות כסף מפרויקטים בגלל הבדלי המעמדות המובנים בעיר, ינסו להוציא מהם יותר כסף בשלב הבידים, תושבים אחרים לא ייתנו להם כסף בחלון ההעברות וכו'
מבין חביבי הקהל, נטע מתמודדת עם השלב הזה טוב. היא דואגת לא להיתפס כנהנתנית ומוציאה כסף על תושבים אחרים (ג'ו ולימור) שיהיו חייבים לה ויהיה להם קשה להצטרף למתנגדים לה.
בכל אופן, נראה שגם ההפקה חששה מכח גדול מדי של הקהל, כשהורידה את הסכום מ-12K ל-8K.

tg151

Well-known member
הנה הקטע שהודיה יורקת על רותם

ממליץ לראות את זה במסך מלא :)

Yalush2

New member
אני יכולה לראות את הסרטון הזה עוד 1000 פעם

כל כך מצחיק

למעלה