הסיכום שלי
רק עכשיו צפיתי בפרק של אתמול.
והיום לא הצלחתי לצפות ב LIVE.
אז מה היה לי?
דודו. נקודה.
כמו תמיד [לצערי] הוא תופס את מרבית זמן המסך, הוא מודע למצלמות, מודע לקהל בחוץ, ויודע לספק את הסחורה. [כל שאר התושבים הם סה"כ ניצבים בהפקה].
הוא יודע למנן בין הביריונות לבין הילד הקטן שסבל מהתעללות נפשית.
הוא יודע לצרוח ["הילדה לא תעלה למרפסת"] לבין "ים של דמעות בשתי עיניו".
אין ספק, הוא ביצת הזהב של 2025
אבל חייבים לדבר גם על שאר התושבים, על חלקם לפחות.
אז סיגל, אחרי שראיתי אותה במונית, מה אומר? האהדה שלי אליה קטנה באופן משמעותי.
גם היא, כמו דודו, מודעת למצלמות ולקהל והיא מנסה לייצר תוכן, אבל היא עושה זאת בהמוניות, שלא לומר, בבהמיות.
ואלי זה מדבר הרבה פחות.
ודומיניק - אני יודעת שרובכם לא אוהבים אותו ולכן, אני כנראה בדעת מיעוט שמדובר בבחור ישר והגון שבא לשחק את המשחק אבל לא למכור את נשמתו לשטן.
"אני לא מפיל אנשים. אני פה כמו שאני בחיים האמיתיים, אני אוהב לעשות טוב לאחרים, זה חלק מהאופי שלי".
מבין כולם אני מרגישה שהוא הכי ראוי לזכות [מקווה מאד שלא אתבדה] ואולי, רק אולי, בהמשך, יחשבו עוד כמוני
והאחרון שאליו אני רוצה להתייחס הוא דניאל.
........ לא! פשוט לא!
לא מתחברת אליו, חושבת שהוא הדמות הכי מזוייפת בתכנית, הדמות הכי לא אותנטית [אה, זה מילה אחרת למזוייפת
] והוא עושה הכל להתחבב על דודו, כי הוא מבין שדודו הוא היחידי שיכול הגן עליו מפני הדחה.
אז, באמת מקוה שבחמישי הוא ילך הביתה, גם במחיר ירושה לדודו [כי ברור שזה מה שיקרה].
והיום יש את בחירת הקהל למי להעביר כסף.
הבחירה שלי: דומיניק, ג'ו [למרות שהוא מעצבן אותי בהתנהגות שלו, ובכ"ז], נטע, רומי, מיכאל [הוא שקוף, ועדין, מעדיפה אותו על פני אחרים] ועוד מישהו, כרגע עוד לא סגורה על מי
אז זה היה היום שלי בעיר העתיד
עכשיו נמתין לראות איך יערכו את הפרק הערב.