הראו עכשו תקציר זריז ב12 על מה שקרה בעיר.....
הודיה וסיגל,סיגל והודיה,והריב הממוחזר של דומיניק ודודו.
מה שאהבתי זה בסוף התקציר סיגל בשיחה עם רד מעודדת מהמסר שהודיה נתנה לה בשיחת הפיוס שהיא במקום ה1 אצלה. פותחת על דודו ובעצם מכריזה תיגר עליו ופועלת בשושו לחסלו. כן זה כרגע דיבורים בעלמא ומאחורי הגב.
אבל היחידה שם שבאמת יכולה להפיל את "השריף" זו סיגל בפה.(סלח לי דומיניק).
היא רהוטה ,חדה, בעלת קליטה מצויינת לסביבתה,וחתולת רחוב לא פחות קטנה מדודו.
מה שחסר לה זה רוח גבית מהצופים.אני מאמין שמחר היא תקבל מענק.כי היא תתפוס חלק נכבד מהפרק מחר. המאבק שלה על העוגן שנקרא הודיה,הוא לא מול דודו בכלל ,דודו ויתר מזמן,הוא יודע שהילדה כבר התאהבה בסיגל.... המאבק של סיגל הוא מול גורם שלישי שלצערה היא כרגע לא מודעת אליו בכלל(לימור ניסתה להעביר לה מסר) .
הגורם השלישי הוא אביה של הודיה...שממש אבל ממש נגד הקשר המתרקם בין סיגל להודיה.
ברגע שהודיה תראה בחדר התקשורת שיש לה אופציה לחזות בראיון של אבא שלה אצל "גלית ואילנית" ותשמע את המסר הברור שלו שם,אז באמת היא תתחיל להתחבט עם עצמה.למרות שגם אז אני חושב שזה כבר קרב אבוד גם עבור האב המודאג... הילדה עמוק בתוך ההתאהבות.