שרשור ערב היום ה- 50 בתכנית 2025

berens

New member
כל הכבוד להודיה, באיזה אסרטיביות השתיקה את וענונו

הודיה שקטה ומתוקה עד שמעלים לה את הסעיף

ולהיות כל היום תחת מתקפת השלשול המילולי של ונונו שיש לו קול נוראי,דיקציה של מוגבל וויזואליות מבחילה זה אתגר קשה שיכול להוציא כל אחד משווי מישקל חוץ מאת נטע שיש שאיפה לשידוך כדת משה אפילו אם זה אומר להתחתן עם תולעת.

סטילהוק

New member
אם דניאל החייל הצבוע של דודו היה באמת חבר של נטע

אם דניאל החייל הצבוע של דודו היה באמת חבר של נטע הוא היה מספר שדודו לכלך עליה מאחורי גבה איתו אתמול וגם מה שדוד סיפר לו על מה שאמרה לו לימור לגביה. אבל דניאל הוא החייל הצבוע של דודו ולא באמת חבר של נטע, אלא מרגל שתול של דודו ולימור איתה בבית הפרטי כדי לרגל אחריה ולדווח לדודו הבוס שלו, ועל הדרך לנסות לשטוף את מוחה שדודו ולימור צמד הנחשים הם למעשה צמד מלאכים שרוצים בעצם בטובתה. לא מבין איך נטע לא קולטת את זה, ובעיקר שהוא שואל אותה אם כשהוא מדבר איתה הוא נתפב כבוגד בדודו ולימור. זאת עבורי כבר היתה נורת אזהרה אדומה מהבהבת ממעלה ראשונה. אך לא עבור נטע שעדיין עושה רושם שישנה בעמידה.

רינה 157

Active member
סטילהוק אני חושבת שאתה טועה לגבי דניאל...

דניאל רוצה רק שקט... הוא כבר לא יכול לשמוע לא את הזיבולים של נטע ולא את של דודו...
הראש שלו לא יכול להכיל את הדיבורים על המשחק ולא את הלרלרת על המרפסת.
יש לו בעיות קשב וריכוז וכשחופרים לו במוח הוא פשוט מתנתק... עובדה שלא זכר בכלל את השיחה שלו עם לימור על נטע.... לימור חפרה והוא לא הקשיב לה בכלל....
דניאל בא לתוכנית כדי להראות את הצד הבידורי שלו ולא נראה לי שהמשחק בכלל מעניין אותו.... הוא אוהב את הבידור ואת ההזדמנויות שלו להתלבש ולהתאפר כמו שהוא רוצה....

הצודקת11

Well-known member
רינה את באמת מאמינה שדניאל לא זכר?סך הכול עבר שבוע מאז

נאמרו הדברים,
הןא משחק אותה ראש קטן,
ובצדק,למה לו להיכנס לזה.
ןכן הוא דמות משמעותית בבית,
רובם אוהבים אותו,
ולי ברור שיורם זק אוהב אותו.
ראיתי את היחס של רומי לדניאל.
חיובי ביותר.

רינה 157

Active member
אני בטוחה שלא זכר... יש לו הפרעות קשב וריכוז רציניות ואנשים

כאלה לפעמים מתנתקים.... עוד מעט הוא גם יתנתק המחפירה הנוכחית של נטע....
שימי לב שרק היא מדברת והוא רק אומר כן כן....

הצודקת11

Well-known member
למי נטע נותנת לדבר חחחח,היא שטלתנית,מחפשת במה כול הזמן.

skini02

Well-known member
מצטערת רינה לחלוק עליך הוא משחק בשני המגרשים

ומקשיב לכולם ומשחק אם כולם וזוכר יפה מאוד הכל

רינה 157

Active member
אני עומדת על זה שהוא לא זוכר. אולי הוא זוכר דברים

שמעניינים אותו שקשורים אליו אבל לא דברים שקשורים לאחרים....
יכול להיות שהוא כעת רוקד על שתי חתונות.... זה מצב שנטע הביאה אותו אליו....
היא חופרת לו כל היום על האסטרטגיה של דודו והוא כל היום נמצא איתה ופשוט נשאב למצב הזה.... אם היה בבית לבד עם דודו היה קורה לו אותו הדבר....
יש שם 12 אנשים וכולם חופרים .... והוא בבית עם החופות הראשית שמדברת רק על עצמה ומצטרף אליהם דודו ו שגם עושה חור בראש..... אז כמה מידע אפשר לזכור....
קיימת גם עייפות החומר , הראש והנפש.....

סטילהוק

New member
יפה שאת בטוחה, אני לעומת זאת, לא מאמין למילה שיוצאת מפיו

לא שלו, לא של דודו קוף, לא של לימור חיל ולא של אודטה. 4 אנשים מזוייפים שכל כולם פייק אחד גדול.

סטילהוק

New member
אני לא טועה לגביו, ממש לא

דניאל הוא אחד האנשים הכי מרושעים וצבועים שראיתי בריאליטי.
שלא לדבר בכלל על האלימות והמחשבות הרצחניות שיש לו כלפי נשים כשהא מתעצבן. אללה יסטור, מאחד כמוהו צריך להתרחק כמו מאש. ובטח לא לסמוך עליו. לא סתם אף גבר בחוץ לא מתקרב אליו. הבן אדם דוחה ברמות בהתנהגותו. ונטע ששמה בו את מבטחה ומתייחסת אליו כאל איש סודה עוד תיפגע ממנו קשות. מה לעשות, זאת האמת. לפחות מבחינתי.

מורבידי

New member
דניאל ממש כרה לעצמו את הקבר במו ידיו בימים האחרונים,

הבחירה שלו בנטע, ה"בגידה" (כפי שהיא תצטייר וזה לא משנה אם זה נכון או לא) כנראה תעלה לו במקומו במשחק....זו בגדול הכרזת מלחמה ישירה על דודו.. מהלך כזה שומרים לשבוע האחרון ...עדיין מוקדם מדי .

הצודקת11

Well-known member
מורבידי מדוייק,דניאל יצא טיפש,היה צריך להמשיך לרקוד על שתי

חתונות,להישאר ניטרלי,
כנראה דודו החדש יודח ביום חמישי,
דניאל צריך להיתמודד עם דודו ולימור,
רק אתמול דודו קובי עשה מהלכים איך אפשר להציל את אודטה
ודניאל כמובן כדי שדודו ונונו יודח.
דניאל רצה לתפוס את המקום של לימור אצל נטע.

רינה 157

Active member
נטע היא זו שיזמה את ההתקרבות לדניאל. היא הציעה לו בשבוע שעבר

לגור איתה במלון.... ואחר כך זה התגלגל אחרת... אבל היא באה אליו והלהיבה אותו....
זה היה מהלך שלה כי היא לא אוהבת לגור עם לימור.... גם המגורים של דודו ולימור יחד הם בלית ברירה.... דודו לא מוכן לגור עם דניאל.... הוא לא רוצה לגרום לדניאל למתח מיני.

סטילהוק

New member
אם כבר הבעיה שלו זה ליקוי במוח, לא בזיכרון

כי להזכירך שרק אתמול בערב נטע תפסה אותו עם דודו אחרי שהם לכלכו עליה מאחורי גבה על המרפסת של הבית הפרטי שהיא ודניאל גרים בו השבוע. ודניאל לא רק ששמע את מה שדודו לכלך על נטע ומה שסיפר לו שלימור אמרה לו לגביה, אלא גם נראה מזועזע וכעס עליה מאוד שזה מה שהיא שאלה את לימור. שלא לדבר בכלל על זה שהוא לא אמר לה כלום על השיחה הזאת או על זה שדודו בא ללכלך עליה מאחורי גבה או על מה שלימור אמרה לגביה לדודו והוא סיפר לו ממש דקה לפני שהיא תפסה אותם מדברים במרפסת. אז שדניאל ימכור לוקשים למישהו אחר, לא לי, כי אני כבר מזמן הפסקתי לקנות לוקשים ויודע להבחין בזיוף מקילומטרים.

למעלה