שרשור ערב ה-21 בעיר 2025

MagnumTA007

Well-known member
כן הכוונה בעיקר לימי חמישי. לאחר שהמשדר מסתיים, מתחיל האקשן

מורבידי

New member
השבוע אם תשים לב ,העליתי סרטון ב 3 חלקים של בדיוק אחרי

המשדר.. היו שם סופות וסערות לא פשוטות. (כששיאו הקטע של דודו מנואל ושריי יושבים בבית קפה מחליטים על הבית , ודודו מתנה את זה ששריי ומנואל ייכנסו איתו לבית - כל עוד רומי לא יאפשרו לה לעלות למרפסת).
ואגב ,סערות יש גם לרוב אחרי המשדר של הקולות מהבית.
במשדר האחרון כשכל העיר גילתה שדודו וחבורתו (לימור והודיה) מקבלים באופן עקבי כסף ומנואל ושריי לא מקבלות כלום - זו נקודת המפנה של השבוע שטרפה את הקלפים וגרמה מאותו יום לעצבנות אצל השתיים האלה שהראש שלהם כל היום בהשערות איך הן מצטיירות במשדר.
העיקר, ראית היום את הפיצוץ מנואל ושרי ?

MagnumTA007

Well-known member
ראיתי מעט מאוד היום

אל תעשה ספויילר, אני רוצה לראות מה הוביל לקרע

כרגע נראה שהגזרה רגועה.
קשה לי להאמין שהן תיפרדנה בזמן הקרוב. הסימביוזה הזו פועלת לטובתן.
אישית אני נהנה מהאינטרקציה בין השתיים.

מורבידי

New member
רק צעקות היו שם .לא תהנה מכלום :D

והראיתי רק חצי שעה והפסקתי . זה היה מעל ומעבר . אולי אעלה את ההמשך אח"כ כי זה חפר אח"כ שעות.
הקטע הוא שהייתה שם הגזמה פראית מצד מנואל, דיברה דיבור של צ'ילבות הכי גדולות. אין לי מושג איך אחרי זה הן ישנו אחת עם השניה באותה מיטה .
בעצם חצי מהבעלים והנשים עושים את זה כל יום.

MagnumTA007

Well-known member
מה אתה סח?

יש דבר יותר מדליק משתי נשים, אחיות חורגות במקרה הזה,
שצורחות אחת על השניה ועדיין חייבות לחלוק את אותה המיטה?
המציאו ז'אנר שלם על זה.
שאל את ג'ו.

מורבידי

New member
ומיכאל יושב שם באמצע ו"לא לא, תרגעו ,זה מהעייפות,זה מהעייפות

מה עייפות ? יא משכין שלום מזוייף..
עדיין לא ראית ?תצפה בקטע.
ולגמרי מנואל איבדה את זה בהגיון בשיחה הזו .
האשימה את שרי במליון האשמות. כשבן אדם כככה מתפרץ עליך , זה אומר שהיו עוד הרבה הרבה דברים קודם שהצטברו ונבנו במערכת היחסים הזו, זה לא התפוצץ מדבר אחד. מה שאומר שכל החיבור הזה התבסס על זיוף.

queenjane

New member
שריי אומנם לא אדם כזה טוב אבל רואים שאכפת לה ממנואל מנואל ממ

ממש אדם נוראי מההיכרות שלי איתה היא כזאת מניפולטיבית שהיא מצליחה להוציא כול מה שהיא רוצה
עד היום היא חידה בעיני מה שברורו לי שהיא לא אוהבת אף אחד

מורבידי

New member
זה היה כל כך חד צדדי הויכוח ביניהם, מצד אחד מישהו שהטיח והטי

רק להוציא רוע ורעל ולחפש איפה השני לא היה בסדר , בלי להקשיב לצד השני , ובצד השני מישהו שניסה להתגונן , להסביר, להגיד "את עדיין החברה הכי טובה שלי".. ואז הצד הראשון כאילו מתעלם מזה וממשיך ממשיך לרסס יריות, להיתפס לכל מיני מילים שוליות בשיחה ועוד" . שינה נעימה ואמיתית הערב שתהיה להן.

queenjane

New member
ד"א לדעתי זה לא היה למצלמות כי הוא צעק ולמצלמות זה לא מצטלם

טוב לצעוק על בחורה צעירה
הוא ראה את הסרטון והתעצבן ויצא דביל לא קשור
ולרומי זה סתם הציף את העלבו על זה שכולם אמרו שהם יעזרו לה כי הם התחברו אליה וסבוף היא ניצלה בגלל שפסלו העברות לאחרים זה באמת מעליב כולם ידעו שהיא תעוף והעבירו לאחרים

מורבידי

New member
את צודקת. אבל אני חשבתי על זה אחרת - זה לא זה שהוא צעק

זה מה שהוא צעק,
הוא צעק שם משפט כמו "את פגעת בחברים שלי , ואת הסליחה את לא צריכה לבקש ממני אלא מהם" .. משפט כזה. שזה משפט שכן מצטייר טוב בפרומו בצעקות. מגן החלשים , שי חי כזה שמגן על החלש, על ג'ו , על לימור (ממתי היה איכפת לו קודם מלימור).. זה לא עצם הצעקה, זה מה הוא צעק :) הרגיש לי שלא הייתה פרופרציה בין האמוציות ששיחה כזו אמורה להביא אליה , לרמת הצעקות. לכן הרגיש לי שהצעקות מהונדסות. ואז כשהיא אמרה לו שזה לא יוצא יפה לצעוק על בחורה, הוא הבין שגם זה כנראה לא יצטייר יפה - והתנצל.
רק ניתוח שלי, אני בהחלט יכול לטעות.
רומי יצאה תותחית (ומי שמכיר - אני לא מת עליה) הייתה מאוד כנה ואמרה בדיוק את הסיטואציה שראיתי במלון שלה ושל סייף.

מורבידי

New member
איך יש להם טענות לרומי.. כשאף אחד מהם לא נתן לה שקל להציל או

להציל אותה מהדחה.
כולם ידעו שנטע הולכת להציל את סייף, רומי בקלות יכלה ללכת הבייתה, ולאף אחד מה"חברים שלהם" שהיא בחרה לצדד בצד שלהם ולגמול להם ברוב הכסף - אחד לא הסכים לעזור לה כדי שתישאר. לא נראה לי היא צריכה להיות על כיסא הנאשמים פה :/

queenjane

New member
היא ממש מסכנה כי אפילו סייף שנכנס איתה לא גמל לה על ההתחשבות

בו להפך לא הספיק לו הכסף שהיא נתנה לו הוא החליט גם לבקש מימנה שתחזיר לו 1000 כדי שתהיה מתחתיו בטבלה איזה יצור ואז גם העביר לדודו למרות שכשהיה בבית ראה שדודו מגעיל ואז מה קרה התחבר לדודו והיה מגעיל כמוהו
כולם פשוט בגדו בה

מורבידי

New member
הוא היה כן, הוא לא התחבר אליה, היא גם לא התנהגה אליו כל כך י

יפה. היא שידרה קרירות. אני ראיתי כבר בקטעים שלהם במלון ביחד שסייף רק חיכה שיסתיים השבוע והם לא יגורו ביחד והוא לא יהיה מחויב לשמור על שלום בית איתה. אם הוא היה נשאר בעיר , הוא ורומי כבר לא היו נשארים חברים.
היא הייתה מאוד ערמומית והוא ניסה לקחת אותי לשיחות רגילות וכל השיחות שלה סובבו סביב "עורמה".
בסוף הדרך הוא הבין שהוא הולך לעוף בכל מקרה, אז ניסה שיטת "מצליח" לנסות לסחוט עוד 1000 ש"ח, למרות שזה נראה לה יפה , כי גם רומי הייתה מקום לפני אחרון.
בעייתי.

queenjane

New member
הוא מאוד ערמומי בעצמו 90% מהזמן הוא ישב עם דודו וניהל שיחות

אסטרטגיה הוא אפלו לא היה כזה נחמד לנטע שזרקה את עצמה עילו זה היה מאוד ברור שאכפת לו רק מדודו כי הוא העריך את התחמנות שלו
אם הוא היה אדם טוב הוא היה רואה שנטע אמת דאגה לו והיה מעביר לה את את הכסף

מורבידי

New member
נכון, הוא שידר קצת ריחוק מנטע למרות שכיבד אותה,

לרומי בכלל הוא לא התחבר, היה לו מין ריחוק כזה כאילו ידע שבא לעיר שבה הכל אסטרטגיה.. לדעתי הוא דווקא בא עם דעה שלילית על דודו , ועל הלירלורים שלו.. אבל לאט לאט למד להכיר אותו, היה צריך את ה"חברה הגברית הזו" .. וכשדודו לא מדבר על אסטרטגיה, הוא איש שיחה וחבר מעניין.. הבעיה שהוא כל הזמן גרר את סייף לדיבורי האסטרטגיה. לגבי הודיה סייף כן הראה משיכה כלשהי אליה ...
אין לי ספק שאם היה נשאר - הוא היה הופך לחייל של דודו ואסטרטג לא קטן בזכות עצמו. הוא לא פרייאר.

בוףףברכה

Well-known member
לא כ"כ מכיר את רומי...ונניח שהמהלך שלה היה מצליח...

וחשבה קדימה ואסטרטגי...
אבל האם הבכי שלה עכשיו נובע
מהמהלך אסטרטגי..שכשל..
.והיא הבאה בתור??....
כי היא קצת מסנגרת על ההחלטה..
ופתאום היא חדשה והיא לא יודעת מה הולך..
ו..קצת מיתממת..בשיחה..

MagnumTA007

Well-known member
היא בנתה על שיבוץ בשבט לטף. כעת היא שרופה בשני המחנות

איך שלא תסתכלו על זה, בין אם זו הייתה אסטרגיה או חיבור אמיתי, היא השקיעה שם את כל המניות. והתשואה הייתה אפסית.
&nbsp

בוףףברכה

Well-known member
אלא אם כן..היא תנסה לייצר....."אופוזיציה...בועטת"...נגד

הקואליציה השולטת....
רומי ליבני...

למעלה