שרשור ערב ליום ה- 36 בעיר 2025

MagnumTA007

Well-known member
"אני בשוק שמיסית אותה. חשבתי שהיה תיאום" יורם זק לנטע

מי צריך תיאום כשדניאל מנגן להם כל היום על רומי ומנואל
"פאלש פאלש פאלשיות"

shouldistay

Active member
תודה! מוזר ממש שהוא אומר לתושבת כזה דבר

וחושב שזה תיאום. כשברור שמונאל ראוייה למיסוי.
תמוהה משהו מצד יורם זק

josh07

New member
נטע סיפרה שזק אמר לה שגם הוא הופתע שהיא קנסה את מנואל

רק שנטע לא מבינה שזה התרגיל הכי פשוט של זק - לגרום למניפולציה על מנת שהיא תתעורר...

shouldistay

Active member
אכן נשמע כמו מניפולציה זקית טיפוסית

וכנראה גם השמיעו את זה למנואל בכוונה בשירותים

shouldistay

Active member
אבל רגע, איך המניפולציה אמורה לעורר אותה?

היא אמורה לפגוע בה עמוקות שלא מבינים אותה, אבל איך לעורר?

מאתמול מרתק לצפות בפורמט,העיר התעוררה והשדים הפנימים...

יצאו החוצה ושטפו את הכבישים. הודיה וסיגל העלוקה האנושית,אליסה המתוקה ורומי הפאלשית....וכמובן גולת הכותרת גילוי וחשיפת הנחש
מנואל על ידי החד שבגברים בצוותא עם דודו הלא הוא דניאל הגאון!...

אני מחכה בקוצר -רוח שיעלו לכאן את הריב בינו לבין מנואל מהיום(אני מבין מהלייב שהיה משהו כזה?). התיאור של דניאל את מנואל היה כל כך מדוייק..כל הקטע על המתים מהלכים שמצצו מהם את החיים-מיכאל ושרי... ושטיפת המוח לדומיניק ורומי וחניקתם מ"עודף אהבה" .... כל כך ספוט און שהופתעתי מאוד מאוד לטובה מדניאל. הוא גם דמות עם המון שמחת חיים ומצחיק קומית בנוסף לשכל הישר שגיליתי בו.

העיר תוססת ומבעבעת מבפנים...ולחשוב שיש מעט צופים לפורמט מאכזב... ולחשוב שיש בסך הכל עוד חודש לסיום התכנית.... זה מדהים...בן אדם יזכה בדירה של למעלה ממיליון שקלים על שהות של פחות מ3 חודשים... יותר טוב מכל ראלטי שקיים היום.

רינה 157

Active member
נכון אלי, דניאל נכנס לעיר כליצן החצר ו כשנרגע מההתאקלמות

יוצאים ממנו פניני חוכמה... איך הוא הצליח להיכנס ללב של דודו שלא היה יכול לראות אותו בהתחלה כרושם ראשוני... הבחור מבריק, מצחיק ומתנסח נהדר.
אני בטוחה שכשיצא גם ימצא אהבה כי ממש מגיע לו...

לא יכלתי לסבול את "דניאלה",דניאל יותר נוכח כעת,אך...

עם כמו שכתבת פניני חכמה של "דניאלה". המשחק שלו והגאג'לינג בין שתי הדמויות שבתוכו מוציאות ממנו תמהיל מרהיב ומרתק.

הוא מוציא מכל תושב שם הרבה יותר מאשר האיש שבקיר.הדינמיקה שלו עם אודטה היא משהו אחד,עם דודו משהו שני,עם סיגל משהו שלישי וכהנה וכהנה..אין הרבה שם כמוהו שיכולים להכיל חברתית כל כך הרבה תושבים.

מה גם שדעתי האישית היא שהוא האדם הכי מוכשר שם מעצם עיסוקו. הוא אחד הצלמים הכי טובים היום בארץ.יש בו את רוח השטות,ויש בו רצינות מקצועית. הוא ליהוק ליהוק...כמו דודו....

אבל בסוף תמיד היפי -נפש זוכים ובעיקר המתמסכנים...אז ברכות לדומיניק על הדירה החדשה אלא אם כן הודיה ואבא שלה המתקרבן יעקפו אותך.

אני לא מבינה למה נטע בוכה?

איזו חגיגה עכשיו אצל דודו ולימור...
נטע בוכה והם מנחמים אותה
ודודו שמחכה רק להזדמנות לדבר ולדברר את עצמו עד מוות
מאושר עד הגג. גם קובר את עמנואל וגם זוכה בנטע ומוציא אותה מהמקום הנייטרלי שהיא שהתה בו בבטחה והוא מעביר אותה אליו. ג'יזס... כל היום אני שומעת רק אותו.
אני כל כך מבינה את אלה שפרשו

רינתי77

Active member
היא בוכה כי זה מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב.

לבכות ולהיות מטומטמת.

סטילהוק

New member
בגלל התערבות בוטה של ההפקה והמניפולטור שבקיר

בכלל כל הפורמט הכושל הזה התערבות בוטה של ההפקה והמניפולטור שבקיר. ולנו לא מראים אפילו רבע מזה. אנחנו רק שומעים על זה מהתושבים עצמם בדיעבד בלייב.

ק ו ל י ת

Well-known member
מה גרם לנטע לבכות ועל מי דודו מברבר?

כמו פטיפון ??
אלוהים ! כמה שעות יכול האיש הזה לדבר?

סטילהוק

New member
הדניאל הזה פסיכופט, כל הזמן מדבר על אלימות ורציחות

מי את יא פח אשפה, מי את? עכשיו הייתי לוקח אותה לעמוקים ומטביע אותה בהם.

אני שוקוו

Well-known member
על מי הוא מדבר

את מי הוא היה מטביע??
ומי זה שירק שדודו סיפר בתוך הבית שמישהו ירק עלייה ???
מי ירק ועל מי ???

berens

New member
ירקו על מנואל מן הסתם זה לא ג׳ו או דומיניק, נשאר דניאל

למעלה