שרשור ערב ליום ה- 36 בעיר 2025

סטילהוק

New member
התוכנית הזאת מתחילה להימאס עלי, נהפכה למופע של דודו ולימור

וכל השאר שפוטים חסרי חוליות וניצבים של צמד הרשעים מהגיהנום.
ואילו היחידה שעוד יש לה ביצים ועמוד שדרה ומסוגלת לתת קונטרה לצמד הרשעים לא מקבלת בכלל את תמיכת הצופים. רק בישראל יכול להיווצר מצב כזה הזוי. אז למה לה באמת לטרוח, אם הצופים לא עומדים מאחוריה? עדיף לה כבר פשוט לקום ולפרוש ולתת לפורמט הכושל והלא מתרומם הזה להתרסק לרסיסים, כי כשאין קונטרא לנבל של העונה את מי זה מעניין בכלל מי יזכה? איזה מתח יש בגמר בין הנבל המרושע והשפוטים חסרי החוליות שלו?

אז ברגע שרומי תודח או אולי אף תפרוש לפני זה, כנראה שזה גם יהיה הרגע שגם אני אפרוש מהצפייה במופע האימים הזה של דודו ולימור. אלא אם כן יקרה נס ונטע תתעורר סוף סוף על החיים שלה, תקים ברית בנות ותיתן קונטא מהסרטים לצמד הרשעים מהגיהנום.

tg151

Well-known member
בדיוק הפוסט שבאתי לכתוב. גם לי נראה לי שאני פורש

זה נהיה התכנית של דודו וכל החיילים שלו שפשוט לא רואים שהם עושים את מה שהוא רוצה שיקרה. והקבוצה השניה פשוט עלובה בזה שהיא לא "נלחמת" בדודו וחבורתו.

כמו שיחפה כתבה למעלה, היום (ולא רק היום) במשך כמה שעות טובות מצלמים רק את דודו וחבורתו. די. לא ראיתי לא היום ולא אתמול את דומיניק למשל. בקושי, כמה דקות פה ושם. הפעמים שדודו לא מצולם כמה שעות זה רק מתי שהוא לא מרגיש טוב.

ככה ייעשה לאיש שזק חפץ ביקרו

אני מכירה כבר כאלה שפרשו מהצפיה לאחר שהבינו לאן נושבת הרוח...
זק מאוהב בדודו ולכן מראים אותו כל היום ולצופים שהם לא מעריצים מושבעים
של דודו, זה פשוט נמאס והפסיקו לצפות.

סטילהוק

New member
אמן שאחרי פרישתה של רומי הרייטינג שלהם יתרסק למתחת לרצפה

ושיקבלו רייטינג ששואף לאפס, מלמטה.

MagnumTA007

Well-known member
סטיל

מקווה לפרישה של רומי ולהתרסקות הסופית של התוכנית
מצפה לזה מאז פרישתה של שרי.
&nbsp
אין עניין במופע הבובות של דודו
והפרזיטיות של סיגל הברברית. מיצינו!

&nbsp

סטילהוק

New member
לא, אך היא תפרוש אם לא תקבל כסף מהצופים גם השבוע, ובצדק

אף אחד לא יישאר שם להמשיך לסבול ולהילחם נגד הנבל המרושע של העונה מבלי לראות שיש לו גב מהצופים.

forom

New member
היאיכולה לפרוש

ומי שרוצה לפרוש איתה יכול גם הוא יש מספיק אנשים שממתינים בתור כדי להכנס לעיר
ברגע זה יש שלושה שממתינים כבר שבוע במלון כדי להכנס

מיסול

New member
זאת הבעיה העקרית של הפורמט בעיניי ולא רק

בשונה ממה שהיה פעם, שהצביעו כדי לשמר מהדחה, וכך המועמדים להדחה לעולם לא יודעים את הסדר, "הוא אקראי". כנ"ל אלה שלא מועמדים, תמיד בתקווה שהדרך שלהם היא הדרך הטובה, המנצחת. בשונה מהפורמט הזה, שתמיד מעמיד לנגד עיניי התושבים, מי האהוב בעיר, וכפועל יוצא, מי ככל הנראה ערוך בצורה הטובה ביותר, לאן הרוח נושבת. כשזה פרק אחרי פרק ללא פרגון, הם מבינים שהסיכוי הופך ונהיה קלוש, אז גם התקווה של החדשים, היא חסרת כל שחר. בפורמט כזה, אין טעם "לסבול". עכשיו תכניס לכל זה את העובדה שהאהבה מהצופים היא לא רק בטחון לאגו, היא גם המהות במשחק שמקנה לך אוכל, שתיה, הנאה, מה הטעם להמשיך?

יש הרבה בעיות נוספות בפורמט, כמו העובדה שהוא קשה מידי לצופה המזדמן שלא מבין את המשחק, יש בו יותר מידי ניתוח סטטיסטי שמשפיע על ההבנה, האופציה שלא ניתן לראות את כל המצלמות בעיר, בפורמט כזה "שהקהל בוחר", זה שהם מתעסקים בכסף יותר מידי והעניין דיי חוסר על עצמו, ועוד משהו שנשמע מוזר אבל הצבעים בעיר, נתקלתי באנשים שטוענים שהצבעים אפלים ולא נעימים, כמו בדירה וכ'ו.
בקיצור, פיילוט כמו פיילוט, נקווה שזק רק ישתפר.

forom

New member
הבעיה העיקרית בפורמט

זה אופן ההצבעה של הצופים
כאשר הם מצביעים ל שישה אנשים באופן אוטומט מי שאוהב את דודו מצביע לדודו ולחברים שלו ואם דודו חזק תמיד מספר חברים שלו יקבלו כסף כנ"ל לדומיניק
צריך לאפשר לכל צופה להצביע לתושב אחד או מקסימום לשניים ככה יש יותר סיכוי שווה לכל התושבים לקבל כסף מהצופים ולא יבצר מצב שרק תושבים מסוימים כמו עד עכשיו שמקבלים כסף מהצופים

בוףףברכה

Well-known member
באמת מה ג'ו תורם לתוכנית.."הטרח"..בן מתושלח...

לא מצחיק מעיק....קול סתום..קמצן..
מגמגם..., לא ברור...שונא שהוא אוכל ומדבר יחד..
עם פירורים סביב הפה..
מתעקש ..ללכת עם הטנגה....חושב שהוא..מר עולם..
ובתכלס.. כל מה שהוא מנפח..ומציג לראווה את הכרס..
לתצוגה....
ואיך אריק איינשטיין אמר עליו.."בנדיט"....
מציצי שהוא יודח בחמישי....

Goneril

New member
והוא אוהב לשזוף עיניו בבנות הנאות

אני זוכרת איך הוא וג'קי ניתחו את ישבנה (מותר לכתוב תפוז?) של שרי
איכס

בוףףברכה

Well-known member
פייר...הוא גם הציע חזרה...

הוא מציע את ... עכוזו(הצנום)....לצפייה...

בספידו....

גוף ביצה של אסף אטדגי...

למעלה