הוא לא התכוון לרוסים ... אמר שאם המשחק היה מתחיל מחדש מי היה בקבוצה שלהם....
ר רינה 157 Active member 15/4/19 #60 הוא לא התכוון לרוסים ... אמר שאם המשחק היה מתחיל מחדש מי היה בקבוצה שלהם....
הצודקת11 Well-known member 15/4/19 #63 שיחה כייפית של רד ודודו...הרבה צחוקים,לא שיחה של אני ואני וא ואני, יש חיבה בין שני אלה, שיחה לא רשמית.
שיחה כייפית של רד ודודו...הרבה צחוקים,לא שיחה של אני ואני וא ואני, יש חיבה בין שני אלה, שיחה לא רשמית.
הצודקת11 Well-known member 15/4/19 #67 חחחח הנה דודו אמר את התשובה לשאלה שלך...אמר לרד "לפרלטט איתך".
בוףףברכה Well-known member 15/4/19 #65 יש לדודו את הנונשלנט שלו..... והוא היה כמעט לאורך כל העונה.. ...גם עכשיו ...הוא משוחרר..... ולקראת הסוף....ימים אחרונים.... הוא...בכלל זוכר שהפרס...הוא בית?..
יש לדודו את הנונשלנט שלו..... והוא היה כמעט לאורך כל העונה.. ...גם עכשיו ...הוא משוחרר..... ולקראת הסוף....ימים אחרונים.... הוא...בכלל זוכר שהפרס...הוא בית?..
ת תימני על גת מזונדה New member 15/4/19 #77 הרוסים באים@@@@@@@@@ נטע: חבל שלא נכנסת בתחילת העונה. היינו יכולים להיות חאבורה... מי: אתה אני דומיניק ואליסה. כולנו רוסים.
הרוסים באים@@@@@@@@@ נטע: חבל שלא נכנסת בתחילת העונה. היינו יכולים להיות חאבורה... מי: אתה אני דומיניק ואליסה. כולנו רוסים.
הצודקת11 Well-known member 15/4/19 #73 איזה כייף...בלי בלבולי מוח על המשחק,ועל תלאות החיים, מוסיקה וכוס יין, הם מקסימים.