דודו דודו לא רק כוכב העונה שלי הוא גם הפייבוריט שלי לניצחון. לגמרי.
מ מיכז New member 15/4/19 #13 סיגל המענינת ביותר בתוכנית והאינטליגנטית ביותר. מעולם לא דיברה על נצחון על מגיע לי על אני ואני . שאפו ענק הלוואי ובסוף גם ישתלם.
סיגל המענינת ביותר בתוכנית והאינטליגנטית ביותר. מעולם לא דיברה על נצחון על מגיע לי על אני ואני . שאפו ענק הלוואי ובסוף גם ישתלם.
א אני2018 New member 16/4/19 #36 סיגל סבבה אבל היא האינטליגנטית ביותר בתוכנית? לדעתי, אין ויכוח בכלל שהאינטליגנט של העונה הוא דודו. גם שונאיו מסכימים עם הטענה שהוא הכי מבריק, חריף ואינטליגנט שם.
סיגל סבבה אבל היא האינטליגנטית ביותר בתוכנית? לדעתי, אין ויכוח בכלל שהאינטליגנט של העונה הוא דודו. גם שונאיו מסכימים עם הטענה שהוא הכי מבריק, חריף ואינטליגנט שם.
הצודקת11 Well-known member 16/4/19 #44 מאוד הייתי רוצה שסיגל תזכה,היא אמרה שהיא מוותרת כדי שהודיה תזכה, מקווה שאם לא סיגל אז הודיה, סיגל הכי אמיתית שם.
מאוד הייתי רוצה שסיגל תזכה,היא אמרה שהיא מוותרת כדי שהודיה תזכה, מקווה שאם לא סיגל אז הודיה, סיגל הכי אמיתית שם.
V Vertigo555 New member 16/4/19 #52 מה שאני אוהב בסיגל זה ההבדל הענק בין הרושם הראשוני, ומי שהיא באמת. וההבדל בין הדיבור הלכאורה קשוח וערסי, לבין הלב הענק והרך, מלאת הפתעות. ראיתי תמונה שלה בפייסבוק עם שיער יותר ארוך, איזה מתוקה.
מה שאני אוהב בסיגל זה ההבדל הענק בין הרושם הראשוני, ומי שהיא באמת. וההבדל בין הדיבור הלכאורה קשוח וערסי, לבין הלב הענק והרך, מלאת הפתעות. ראיתי תמונה שלה בפייסבוק עם שיער יותר ארוך, איזה מתוקה.
הצודקת11 Well-known member 16/4/19 #53 היום לראשונה ראיתי את הפרק הראשון,את תעודות הזהות היא הייתה מקסימה שם, היא נכנסה ראשונה וקיבלה את השאר מאוד יפה. רואים שהיא עלתה כמה ק"ג מאז.
היום לראשונה ראיתי את הפרק הראשון,את תעודות הזהות היא הייתה מקסימה שם, היא נכנסה ראשונה וקיבלה את השאר מאוד יפה. רואים שהיא עלתה כמה ק"ג מאז.
ר רינה 157 Active member 15/4/19 #18 כולם יושבים במסעדת השף באותו השולחן... שולחן עגול...נטע מול דודו כדי להוציא לו את התיאבון....
G Goneril New member 15/4/19 #21 המתח הכי גדול הוא בין דודו לדניאל.. ממש ניכר על הפנים של דודו הוא בכלל לא משיר מבט אל דניאל אולי עוד יצא להם לדבר עד רביעי
המתח הכי גדול הוא בין דודו לדניאל.. ממש ניכר על הפנים של דודו הוא בכלל לא משיר מבט אל דניאל אולי עוד יצא להם לדבר עד רביעי
G Goneril New member 15/4/19 #20 איזו ארוחה שווה! רק הודיה מחכה לשוקו בטח לא אוהבת דגים ואולי הכשרות..