שרשור ערב + תוכנית היום ה-12 בעיר 2025

תזכרו שכל ההוצאות של כולם מחושבות ביחד

ואז תחשבו על זה שסיגל שהיא באנקר על הכסף יושבת באותו בית עם דודו.
&nbsp
יכול להיות משעשע.

queenjane

New member
סך הכול נראה לי שדודו הוא נגרר ותאכלס מסתדר עם כולם לדעתי סמ

סמי היה הרשע האמיתי ולכן מנקודת מבט של טלוויזיונית צריך נבל חדש בתיקווה שזאת שריי אני לא מתה עליה

אני לא תופס אף אחד מהם כרשע

סמי הוא... ציני מאוד. הוא באמת חסר אמון באחרים. ובאמת מנסה לשרוד בצורה מסוימת כי כנראה הכיר הרבה אנשים שפגעו בו בעבר והיו דו פרצופיים.
&nbsp
זה מרגיש לי שהוא הכיש כי באמת חש מאוים. לא מתוך סאדיזם או תחמנות לשמה.

מורבידי

New member
שוני אחד לטובה (יחד עם שאר הדברים) ששונה מה"אח" שהם מקפידים

לעשות פה,
והיה חסר לי ב"אח"-
שהם מראים בפרק ככה מונטאז', גם אם קצרצר, של שיחות החולין של הדיירים.
ב"האח" - מראים בתוכנית אחד דוחסים את כל הריבים ,מי שרואה רק את התוכנית , חושב שהם כל היום יושבים ורבים שם.
ופה קצת מראים את חיי היומיום שלהם, את השיחות , את הישיבות בבית הקפה (טוב מה יש להם לעשות, השיעמום) , הישיבה על המרפסת וכו'.. קצת להראות שיש להם שיגרה חברתית גם.

העריכה פה הרבה יותר "עגולה" מזו של האח

באח הגדול מאוד משטחים כל דייר. פה אני לא רואה את הקריקטורות. רק אנשים עגולים. מעבר לכך, גם העריכה לא קיצונית כמו שם במובן של אימפקט לסצינות. לא שומעים מוזיקת סרט אימה לכל ריב ולא מוזיקות ליצניות לכל בדיחה. זה יותר נקי ככה. אני אוהב את זה.

מורבידי

New member
הם גם השקיעו ב"עיר" הם רוצים לתת לנו הרגשה כזו ,שנישאב לחיים

בתוך ה"עיר".
וכן , ב"האח" - חסר המימד האנושי. אם כי לדעתי מבחינת עריכה העריכה של "האח" מצויינת ,גם כשהיא מגמתית לפעמים . הם שמים על עצמם בכל פרק לספר "סיפור" . עם בילט אין כלשהוא בתחילת הפרק שייקבל מענה בסופו וכו'.
אבל כן - בכל העונות של "האח" היה חסר לי המימד של קצת שיחות החצר שלהם , וכו'

העריכה של האח נהדרת למטרתה

אבל היא לגמרי הראתה משהו פחות מייצג ופחות ריאליטי. אני ממש מעדיף את הגישה הרכה יותר שאני רואה פה, על חשבון הסיפור האחיד. יותר נעימה לי הצפייה ככה. גם אם הקתרזיס בווליום יותר נמוך.

מורבידי

New member
למרות שיהיה חסר לנו הקתרזיס בלדעת

מי ניצח בהרמת מוט. עדן או ויקי. אחד הרגעים המוצדקים

Yalush2

New member
וואו המיוט הגיע מהר, איזה מעצבנת הרומי הזאת, מה זה ?

queenjane

New member
איפה מצאו אותה היא ממש נוראיתתת למה לא הביאו דיירים אינטיליג

יאנטיליגנטיים שנראה איך משחקים את המשחק הזה חכםםםם

tg151

Well-known member
וואי אני צופה פיצוצים של כולם עם רומי. היא הרגע עקצה את הודי

הודיה. רומי אמרה שהיא רוצה לחלוק את הבגדים עם שאר הבנות אז הודיה אמרה לה שהיא לא חולקת את המעילים שלה ואז רומי ענתה לה "זה בסדר, גם ככה את עם מעילי הלמור שלך" בטון מזלזל כזה. הודיה דפקה מבט של "מה זה היה עכשיו?" למנואל

למעלה