נכון. אני לא אהבתי את איך שדודו יצא עליהן יצא רק על הבנות. לא אהבתי את זה
tg151 Well-known member 15/2/19 #119 נכון. אני לא אהבתי את איך שדודו יצא עליהן יצא רק על הבנות. לא אהבתי את זה
MagnumTA007 Well-known member 15/2/19 #120 נכון ריינה. אז למה כל העיניים על הבנות? כי סמי וסוסו לא כאלו צדיקים! האינטרס שלהם הוא שהבנות יבזבזו כסף. זה משרת את המטרה זו לוחמה כלכלית ופסיכולוגית, הכל כשר גם אם זה אומר לקנות בגדים שלא שייכים לך, כפרינציפ.
נכון ריינה. אז למה כל העיניים על הבנות? כי סמי וסוסו לא כאלו צדיקים! האינטרס שלהם הוא שהבנות יבזבזו כסף. זה משרת את המטרה זו לוחמה כלכלית ופסיכולוגית, הכל כשר גם אם זה אומר לקנות בגדים שלא שייכים לך, כפרינציפ.
tg151 Well-known member 15/2/19 #126 זה ברור. הוא לא אוהב אותן מהיום הראשון עם זה אני מסכים. הוא יכל להגיד גם לדומיניק ומיכאל לקחת את הסוויטה
זה ברור. הוא לא אוהב אותן מהיום הראשון עם זה אני מסכים. הוא יכל להגיד גם לדומיניק ומיכאל לקחת את הסוויטה
א אזרחית שקופה Well-known member 15/2/19 #118 איזה חרטתן הסמי הזה. מספר להודיה שלא הכיר את דודו לפני כן. הוא בעצמו סיפר שפגש את דודו כשהוא בא אליו כשיפוצניק.
איזה חרטתן הסמי הזה. מספר להודיה שלא הכיר את דודו לפני כן. הוא בעצמו סיפר שפגש את דודו כשהוא בא אליו כשיפוצניק.
Q queenjane New member 15/2/19 #150 לא רק זה הוא אמר שגם יודע מי הוא כי יש להם מעגלי חברים משותפ משותפים אז הוא בדיוק ידע מי הוא
F fox2025 New member 15/2/19 #128 נטע מאוד רגישה אם דגש על מאוד הימור שלי לפניי שהיא הולכת לישון היא תבכה המצב והרמות הקול מלחיצים אותה נטע
נטע מאוד רגישה אם דגש על מאוד הימור שלי לפניי שהיא הולכת לישון היא תבכה המצב והרמות הקול מלחיצים אותה נטע
tg151 Well-known member 15/2/19 #127 מסכן מיכאל. הוא לא בנוי תכנית כזאת ראו אותו עם לימור ומנואל מקודם ואמר שהבטיחו לו שהתכנית הזאת לא תהיה כמו הקודמת (האח) בקטע של הריבים והצעקות. הוא ממש לא רוצה להיות שם.
מסכן מיכאל. הוא לא בנוי תכנית כזאת ראו אותו עם לימור ומנואל מקודם ואמר שהבטיחו לו שהתכנית הזאת לא תהיה כמו הקודמת (האח) בקטע של הריבים והצעקות. הוא ממש לא רוצה להיות שם.
MagnumTA007 Well-known member 15/2/19 #129 הוא מוזמן לחזור לקרוואן ושייקח איתו את הקדוש זה לא משחק לגולשים או למתחסדים
ה החץ5 New member 15/2/19 #134 מה איך..? אני הצבעתי להם.דודו קנה אותי ברגע שהחליט לתרום הכי הרבה בשביל להכניס דייר ( במקרה זה סמי) לבית .
מה איך..? אני הצבעתי להם.דודו קנה אותי ברגע שהחליט לתרום הכי הרבה בשביל להכניס דייר ( במקרה זה סמי) לבית .
G Glossy2 New member 15/2/19 #130 מה זה לעזעזל המעיל שדומיניק לובש? הוא היה חתיך קודם עם המעיל עור אבל זה זוועה
MagnumTA007 Well-known member 15/2/19 #133 טוב דבר אחד חיובי יצא מהערב הסוער הזה נטע והודיה יישנו יחד בשבוע הקרוב ועוד בסוויטה הרומנטית מי יודע מה יכול לקרות? just saying
טוב דבר אחד חיובי יצא מהערב הסוער הזה נטע והודיה יישנו יחד בשבוע הקרוב ועוד בסוויטה הרומנטית מי יודע מה יכול לקרות? just saying