לצערי זה לא יקרה, יש לו את הבסיס שלו
י יחפהבפארק11 New member 13/3/19 #60 אני חוששת שג'ו לא יקבל הפעם ואילו דניאל ולימור כן יקבלו דומיניק לא יוכל לעזור לו הרבה והוא עלול למצוא את עצמו בחוץ.
אני חוששת שג'ו לא יקבל הפעם ואילו דניאל ולימור כן יקבלו דומיניק לא יוכל לעזור לו הרבה והוא עלול למצוא את עצמו בחוץ.
הצודקת11 Well-known member 13/3/19 #61 או רומי,דומיניק יקבל ויתן לו ,מנואל תהיי חיבת לתת לו, מצד שני כול מי שמצביע לדומיניק מצביע לג'ו, כך זה הולך.
או רומי,דומיניק יקבל ויתן לו ,מנואל תהיי חיבת לתת לו, מצד שני כול מי שמצביע לדומיניק מצביע לג'ו, כך זה הולך.
הצודקת11 Well-known member 13/3/19 #69 הפליא אותי שרומי לא מיסתה את דודו,ובחרה את דניאל...לימור זה היה ברור.
הצודקת11 Well-known member 13/3/19 #71 ידעתי,לימור קיבלה כסף...כתבתי אם דניאל או לימור יקבלו רומי תודח,חבל.
מ מיכלוש113 New member 13/3/19 #82 נראה לי אבל אני שמחה שגו' ודומיניק קיבלו יותר לא מבינה איך ר רומי לא קיבלה זה הזוי הרבה הצביעו לה
מ מיסול New member 13/3/19 #75 פשוט אכזבה אחת גדולה אותם שחקנים כל הזמן, זה פשוט נורא. לא רק, הפעם **לימור קיבלה מהקהל, היא מקבלת עידוד על ההתנהגות שלה. מה עם דניאל? רומי? מה נסגר עם הקהל, איזה עצוב. אין משמעות למה שהם רואים הכל אוטומט
פשוט אכזבה אחת גדולה אותם שחקנים כל הזמן, זה פשוט נורא. לא רק, הפעם **לימור קיבלה מהקהל, היא מקבלת עידוד על ההתנהגות שלה. מה עם דניאל? רומי? מה נסגר עם הקהל, איזה עצוב. אין משמעות למה שהם רואים הכל אוטומט