הראו לפני כמה זמן את האכסניה והתמונות של ג'ו ודומיניק היו בא באכסניה
tg151 Well-known member 15/3/19 #95 הראו לפני כמה זמן את האכסניה והתמונות של ג'ו ודומיניק היו בא באכסניה
מ מיכלוש113 New member 15/3/19 #90 דודו השפיע על הודיה לפחות עם לא כנגד סיגל כנגד השאר פשוט נמ אס לראות אותו ו את ההיא הלוואי ימסו אותכם כל השאר דניאל נראה לי מתחיל להפנים שעובדים עליו
דודו השפיע על הודיה לפחות עם לא כנגד סיגל כנגד השאר פשוט נמ אס לראות אותו ו את ההיא הלוואי ימסו אותכם כל השאר דניאל נראה לי מתחיל להפנים שעובדים עליו
בוףףברכה Well-known member 15/3/19 #110 יותר נכון..שדומיניק ...השפיע על הודיה... היא לא אהבה את הנסיון שלו ... להוציא אותה..."לא חברתית"...בעוד.. שאצלו "המוסר כפול"..... לכאן ולכאן..
יותר נכון..שדומיניק ...השפיע על הודיה... היא לא אהבה את הנסיון שלו ... להוציא אותה..."לא חברתית"...בעוד.. שאצלו "המוסר כפול"..... לכאן ולכאן..
בוףףברכה Well-known member 15/3/19 #93 מגלים..את התייפייפות...של דומיניק...על גבם...ונמאס להם ממנה. רוב הפעמים שהוא מנסה "להתייפייף"....הוא יוצא ראש כרוב....
מגלים..את התייפייפות...של דומיניק...על גבם...ונמאס להם ממנה. רוב הפעמים שהוא מנסה "להתייפייף"....הוא יוצא ראש כרוב....
ס סטילהוק New member 15/3/19 #106 כן הודיעו שזאת היתה כנראה טעות של כיפת ברזל שזיהתה יירוט והגיבה אוטומטית. יש רק נפגעי חרדה מהבומים של התגובה של כיפת ברזל. גם היה מוזר שלא החמאס ולא הג'יהאד לקחו אחריות על השיגורים, מה שבדרך כלל אין להם בעיות לעשת כשהם באמת משגרים טילים.
כן הודיעו שזאת היתה כנראה טעות של כיפת ברזל שזיהתה יירוט והגיבה אוטומטית. יש רק נפגעי חרדה מהבומים של התגובה של כיפת ברזל. גם היה מוזר שלא החמאס ולא הג'יהאד לקחו אחריות על השיגורים, מה שבדרך כלל אין להם בעיות לעשת כשהם באמת משגרים טילים.
B berens New member 15/3/19 #100 דומיניק מתייפייף רצה להוציא אותם לא מתחשבים אהבתי שסיגל אמרה לו , אתה חושב ככה ואחרים חושבים אחרת אבל אף אחד לא חושב רע.
דומיניק מתייפייף רצה להוציא אותם לא מתחשבים אהבתי שסיגל אמרה לו , אתה חושב ככה ואחרים חושבים אחרת אבל אף אחד לא חושב רע.
ס סטילהוק New member 15/3/19 #111 דניאל, אודטה ומנואל יוזמנו לארוחת שבת בבית הפרטי זה מה שהשלושה החליטו. כי את כל השאר אי אפשר להפריד כי הם צמדים. לימור מבקשת מדודו ומנטע לתת לה להזמין את מנואל בעצמה.
דניאל, אודטה ומנואל יוזמנו לארוחת שבת בבית הפרטי זה מה שהשלושה החליטו. כי את כל השאר אי אפשר להפריד כי הם צמדים. לימור מבקשת מדודו ומנטע לתת לה להזמין את מנואל בעצמה.
מ מיכלוש113 New member 15/3/19 #112 שמעתם את דודו ונטע את מי להזמין בשישי לעשות הפרדה ולהזמין את מנואל , כי על מנואל אפשר להשפיע לי לא נראה טעות!!! במעשי היא לא תבגוד בדומיניק
שמעתם את דודו ונטע את מי להזמין בשישי לעשות הפרדה ולהזמין את מנואל , כי על מנואל אפשר להשפיע לי לא נראה טעות!!! במעשי היא לא תבגוד בדומיניק