באימאשך זק. תראה את נטע לא מוציאה שקל
הצודקת11 Well-known member 27/3/19 #40 בלייב בערייה ....דודו הישן בשיחה ארוכה עם סיגל מבהיר לה שדיבר לטובתה אתמול עם הודיה, רוצה לחדש את הקשרים בניהם.
בלייב בערייה ....דודו הישן בשיחה ארוכה עם סיגל מבהיר לה שדיבר לטובתה אתמול עם הודיה, רוצה לחדש את הקשרים בניהם.
הצודקת11 Well-known member 27/3/19 #49 לא יודעת,היא שותקת...כנראה יחזרו לגור ביחד בסויטה אם יקבל כסף וגם סיגל.
מ מיכלוש113 New member 27/3/19 #41 ואוו יורם זק זבל אשקרה ווידוי הריגה לרומי מה זה ??? אני אומרת יש לי הרגשה חד משמעית שגו' ורומי מקבלים השבוע
ואוו יורם זק זבל אשקרה ווידוי הריגה לרומי מה זה ??? אני אומרת יש לי הרגשה חד משמעית שגו' ורומי מקבלים השבוע
ס סטילהוק New member 27/3/19 #100 ישר לבית משוגעים עם כתנת משוגעים הבחור הזה מטורף על כל הראש ועם מחשבות אלימות ורצחניות כלפי נשים.
ס סטילהוק New member 27/3/19 #59 לאודטה המכשפה אני אצביע רק כשיקפא הגיהנום, וגם אז לא בטוח אחרי מה שעשתה לרומי כשהיתה ממש בתחתית ומה שעשתה לה אחרי זה ביחד עם לימור המכשפה הרעה המניפולטיבית השפוטה של דודו הנבל המרושע.
לאודטה המכשפה אני אצביע רק כשיקפא הגיהנום, וגם אז לא בטוח אחרי מה שעשתה לרומי כשהיתה ממש בתחתית ומה שעשתה לה אחרי זה ביחד עם לימור המכשפה הרעה המניפולטיבית השפוטה של דודו הנבל המרושע.
MagnumTA007 Well-known member 27/3/19 #51 רומי שקלה למסות את נטע, ובסוף לא הייתה מסוגלת למרות הכל היא עדיין אוהבת אותה. לא ייאמן.   ילדה טובה. טיפשונת אבל טובה.
רומי שקלה למסות את נטע, ובסוף לא הייתה מסוגלת למרות הכל היא עדיין אוהבת אותה. לא ייאמן.   ילדה טובה. טיפשונת אבל טובה.
ר רינה 157 Active member 27/3/19 #55 אז זה מה שסיגל והודייה עושות בלילה.... אבא של הודייה יבוא מחר לצעוק לה במיגפון....