לא שמעתי,כנראה זה הסכום של כול ההעברות ביחד,סכום גבוהה
בוףףברכה Well-known member 12/4/19 #76 אולי... 23 של אליסה 16 לימור 10 נטע 7דודו +כל השקלים העודפים...
נטה אונה Well-known member 12/4/19 #18 עוד פרק ערוך מעולה ברור למה היו צנזורים של החיים בלייב, אבל עדיין
G Goneril New member 12/4/19 #21 אני אוהבת את דניאל מרגש אותי כל כך אני מאמינה לו כשהוא מדבר והוא קומיקאי נהדר תמיד הם ליצנים עצובים המוכשרים האלו
אני אוהבת את דניאל מרגש אותי כל כך אני מאמינה לו כשהוא מדבר והוא קומיקאי נהדר תמיד הם ליצנים עצובים המוכשרים האלו
ר רינה 157 Active member 12/4/19 #22 דניאל כזה רכיכה!!! נטע ממש שומרת עליו בצלופן שלא יברח לה עם הירושה.... אם יברח הצלופן ירשרש....
הצודקת11 Well-known member 12/4/19 #33 גמרה לו את כול שמחת החיים שהייתה לו, נכון שדניאל הוא ליצן עצוב, אבל כשלא היה צמוד לנטע היו לו קטעים מצחיקים וכייפים, משהו נכבה בעניים שלו.
גמרה לו את כול שמחת החיים שהייתה לו, נכון שדניאל הוא ליצן עצוב, אבל כשלא היה צמוד לנטע היו לו קטעים מצחיקים וכייפים, משהו נכבה בעניים שלו.
V Vertigo555 New member 12/4/19 #37 לפי המונולוג שלו עם האיש בקיר, נראה שלא היינו רחוקים בניתוח. אפילו הוא אמר שהוא מנסה ממש להיות שמח ולא ממש מצליח.  
לפי המונולוג שלו עם האיש בקיר, נראה שלא היינו רחוקים בניתוח. אפילו הוא אמר שהוא מנסה ממש להיות שמח ולא ממש מצליח.  
מ מיכלוש113 New member 12/4/19 #20 קטעים אמרו בשני הגמר עכשיו בשידור ארז אמר רביעי שיחליטו כברררררררר
מ מיכלוש113 New member 12/4/19 #29 מה טעה פעמים גם קורין אמרה שבוע לגמר וארז אמר עד יום רביעי כנראה מאריכים
מ מיכלוש113 New member 12/4/19 #41 את יודעת לא חייבים להצמד 24|7 אפשר בהחלט לעשות דברים בשעות הבוקר אחהצ ערב בלי לחץ הכי חשוב
בוףףברכה Well-known member 12/4/19 #23 לעתה...נו איך הפרק..?...גורם למעורבות ריגשית ?...או ש... עדיין לא איכפת מי המנצח..??..