שרשור ערב
היום ה-13 ב2025

MagnumTA007

Well-known member
נטע ורומי מתמזמזות בג'קוזי

טוב כמעט
הן חופרות ליד הבריכה...

מורבידי

New member
לא רק זה. הבעיה שהבחירה לא *ממש* בידיים של הקהל,

מה שיקרה במשחק הזה מכאן ואילך, כיוון שהחדשים נכנסים תמיד לאמצע הטבלה, ויש עוד לפחות 6 איש מתחתם , כמעט תמיד יהיה יותר סביר שאדם ותיק יילך הבייתה הרבה לפני הותיקים. (טוב, גם ב"אח" יש להם מקבילה כזו שבשבוע הראשון לא מדיחים חדשים).
יש ברומי פה ושם הבלחות של חוכמה ודיבור מעניין יחסית, הרבה פחות מתעודת הזהות הסתומה שעשתה לעצמה.
אבל בגדול היא פקאצ'ה מעצבנת WANNABE , אמרה אתמול שחצי שנה התכוננה לכניסה לתוכנית (כנראה מודיעים להם ממש הרבה זמן מראש) ואפילו נפרדה בגלל זה מהחבר שלה כי הוא לא יכל לשאת את זה שהיא תהפך לדמות פומבית (קשה חשה מעצמה. כולה דמות ריאליטי לשבועיים בתוכנית שאף אחד לא יזכור אותה אח"כ).

מורבידי

New member
פחות אמין. רומי היא האחרונה שבאה לשם ללטף שיער של אף בחורה

לא הטייפ.
באה לקבל את תשומת לב הגברים שם.

מורבידי

New member
אגב, סיגל והודיה לא ממש במחנה הזה עדיין,

סיגל והודיה כרגע "עם" דודו מכורח היותם באותו בית . עדיין לא נראה לי שיש שם התחברות אמת. נעים להם ה"בית" וכו' ,לא מעבר.
לימור ודודו - הם ציר התככנות הראשי . כשהיום הם צירפו את נטע לשירותיהם.
כנראה פספסת היום את תחילת היום. לימור גייסה את נטע היום לשורותיה ושורת דודו. אמרה לה במפורש שכעת היא (נטע) ודודו הם השנים היחידים שהיא מתייעצת ומרכלת איתם. דודו אפילו הציע לשלם על נטע 1000 ש"ח לארוחה כדי שהיא ולימור תצאנה לארוחת יומהולדת (דבר שבסוף לא קרה).
ב"מחנה" השני, זה בעיקר דומיניק שמשום מה מתחבר עם שתי הגרציות שלו , בנות טיפוח השיער שלו - מנואל ושריי. .והם כורתים מין ברית הגנה אחד על השני. קשה להגיד שמיכאל ממש במחנה שלהם . וג'ו , כנראה איתם, אבל קשה להגיד שהוא בכלל קשור למשחק. עושה הכי חכם. בא להשתזף בשמש כל היום. מספיק , עבר הרבה בחיים. הוא מבוגר מדי לשיט הזה.

tg151

Well-known member
או ווהא לא ידעתי שלימור צירפה את נטע לציר הרשע

חבל.

מורבידי

New member
לא היה איזה חוזה "כתוב" בין נטע ללימור, אבל כל השיחה לימור

טפטפה לה שהיא החברה היחידה שלה, ודודו הוא בסדר. .ודודו הציע לשלם עליה (על נטע, ליומולדת עבר המסעדה) 1000 ש"ח. . בגדול בלי הרבה מילים נוצר שם איזה בונדינג שיהיה מחייב מתישהוא כנראה.

tg151

Well-known member
אני בעד. לא אוהב את הודיה עם הקבוצה הזאת

אני אוהב את הקבוצה של מנואל,ג'ו,דומיניק ונטע. לא מת על הודיה. היא קצת מעצבנת אותי.

Yalush2

New member
למה דווקא עכשיו נהיה מעניין, אני צריכה לקום מוקדם מחר

תמיד מתחיל להיות מעניין רק באמצע הלילה כל היום משעמם.

מורבידי

New member
דווקא עכשיו הם בשיחת ה"פלוצים" היומית שלהם. זה לא דוחה אתכם?

אולי זה אני ,אבל כל יום השיחות שירותים, ופלוצים שלהם , קצת ... לא נעימות.
וכרגע נטע חופרת למנואל.. .הם בעצם חוזרים על אירועי היום, רק בסיפור. נהיה משעמם, זה בדיוק הזמן לפרוש.

Psy Bear

Well-known member
לא הבנתי למה התושבים הכריחו את רומי וסייף לישון ביחד?

tg151

Well-known member
דומיניק נפגע ממה שמיכאל אמר לו

דומיניק דיבר עם מנואל שהוא קצת נפגע. אני מבין אותו האמת. לשמוע שאתה עצמך בקיום שלך מעצבן. לא משהו שעשית או אמרת פגע במיכאל. פשוט עצם הקיום שלו. זה קשה לשמוע. אני יודע שגם אני, אם הייתי במקומו,הייתי לוקח את זה קצת קשה ממישהו שאני מחשיב "אח"

tg151

Well-known member
מנואל אומרת לכולם את אותו הדבר

לא משנה מה כל אחד אומר לה היא עונה ב:" נכון. זה שלך וזה לגיטימי. מותר לך להרגיש ככה" אלה המשפטים שלה לכולם.

למעלה