שרשור תוכנית + ערב היום ה-8 בעיר 2025

tg151

Well-known member
יחסית לצנזור של מישהו שפרש, זה לא היה צנזור כזה ארוך

תמיד כשמישהו עוזב באח הגדול, הצנזור הוא איזה שעתיים שלוש אם לא יותר. פה יחסית לא היה צנזור כזה ארוך. היה צנזור של שעה.
&nbsp
אה, ואני לא מצטער שג'קי עזב. יותר טוב. היה כזה מיותר. יאללה, שיביאו מישהו מעניין. איזה גבר לנטע או מישהי מעניינת

Yalush2

New member
נכון
למרות שנראה שנטע ודומיניק ממש קרובים עכשיו

אבל איתו אי אפשר לדעת הוא מרגיש שכל הבנות שלו שיביאו להן עוד מישהו.

tg151

Well-known member
פתאום שמתי לב איך הוא באמת מתלטף עם כולן

אם לא עם הודיה אז עם נטע.

Psy Bear

Well-known member
אעלק סיבות רפואיות

הבן אדם מהשניה שהוא נכנס קלט שאין לו דבר וחצי דבר עם כל המשחקים האלו.
הרגיש כמו בגן ילדים שם. לא השתתף בכלום.
&nbsp
לא ברור לאן הוא חשב שהוא נכנס.

tg151

Well-known member
רגע, אז הבגדים של ג'קי נשארו בחנות בגדים??

Yalush2

New member
אולי בגלל זה סגרו את החנות בגדים כדי להוציא לו את הבגדים.

אזרחית שקופה

Well-known member
יכול להיות שג'קי עזב אולי בגלל שההפקה דרשה ממנו.

לפי כתבה שעידמון פירסם, ג'קי עקץ המון אנשים במאות אלפי שקלים. ואלה שהוא חייב להם התבאסו מאד שההפקה לא עשתה תחקיר מספיק רציני על העבר שלו וקיבלו אותו לתכנית.

queenjane

New member
מההה מתי זה היה הוא אמר שהיה לו עבר של פושע כשהיה צעיר אולי

זה לא כשהיה צעיר ובאמת לא הבנתי כי הוא אמר שהוא ודומיניק ודמים רק שהוא לא היה מסומם אבל דומיניק גנב רק בתור מסומם לא?

שטויות במיץ עגבניות כך או כך היה עוזב בחמישי הוא נפגע בגלל ה

הכסף לקח את זה אישי מידי לטעמי , ניהל שיחות שמשתמע מהן שחשב שיעדיפו להוציא את גו' על פניו זאת הסיבה היחידה .

אזרחית שקופה

Well-known member
יכול להיות שזו הסיבה. אבל עד כמה שאני מבינה הסיפור עליו נכון

ויכול להיות שהופעל לחץ על ההפקה שיוציאו אותו. עכשו ביודעם את הסיפור, לא יכול להיות שהם היו עוברים לסדר היום כאילו לא קרה כלום.

פוצי77

New member
היה פרק טוב ומעניין היום

לדעתי הדבר שקצת חסר ויעזור לצופים להתחבר עוד תוכנית זה הפאן החברתי והרגשי
היה היום המון דיבורים על כסף, בתוכנית כזו של 24/7 אני מחפשת את מי לאהוב ולמי להתחבר בצורה כזו שכל רגע ארצה לראות מה עובר עליו. עדיין אין לי את זה פה. כנראה שזה עניין של זמן.
מיותר לציין שזה כבר לא קורה לי ב 2 העונות החדשות של האח.
בהתחלה אהבתי את דודו אבל היום הוא התגלה ככוחני מאוד, למרות שהסכמתי איתו מבחינת הרעיון. מעניין אם כבר מחר יכניסו תושב חדש לעיר עקב פרישתו של ג'קי, אם כן אז הם ממש גדולים.
&nbsp

tg151

Well-known member
either way הדייר החדש מוכן להם.

אני לא רואה סיבה שהם יכניסו את הדייר החדש מחר. זה לא כזה הבדל ביום שני או ביום חמישי. למרות שזה יהיה מגניב אם יכניסו מחר. כי בעיקרון אין להם מה לחכות ליום חמישי להכניס את הדייר. זה לא שצריך לחכות לראות מי מקום אחרון. 12 דיירים זה גם ככה מאד מעט, אז עכשיו שיש רק 11, צריך להכניס ומהר

כמו שאני רואה את זה מי שאחרון בטבלה ביום חמישי יעוף אין סיבה

מוצדקת להכניס דייר במקום דייר שפרש לא משנה הנסיבות
לדעתי יום חמישי יוציאו את האחרון בטבלה

mox10

New member
אין סיבה להכניס תושבים עד יום חמישי

אבל ביום חמישי עדיף שיכניסו 2 תושבים חדשים ושאחד יעזוב,רצוי שיכניסו 2 צעירים במקום ולהוציא את ג"ו המבוגר,,זה יכול להתפתח לאיזה שהוא קטעים רומנטיים שחסרים בתוכנית ,בגלל שחלק מהזכרים שם הם נושקים לגיל הזהב,ודווקא צעירות נקבות לא חסר .

למעלה