מפתיע!!!!!! האמת אני לא מרגישה שמחה לאידה
הצודקת11 Well-known member 18/4/19 #62 ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש נטע בחוץ....כמו שכתבתי רק אם נטע או דומיניק לא יקבלו אז דודו ישאר והנה נטע לא קיבלה ודודו נשאר.
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש נטע בחוץ....כמו שכתבתי רק אם נטע או דומיניק לא יקבלו אז דודו ישאר והנה נטע לא קיבלה ודודו נשאר.
הצודקת11 Well-known member 18/4/19 #65 ועכשיו גם אם דודו יקבל זה לא יעזור לו,דומיניק והודיה בכול מקרה עוברים אותו, דודו המודח הבא.
הצודקת11 Well-known member 18/4/19 #70 כן.......נטע הורישה לדומיניק...בעצם דומיניק קיבל 4 ירושות של אליסה,ג'ו,דניאל,נטע. עכשיו אם הודיה לא מקבלת היא המודחת.  
כן.......נטע הורישה לדומיניק...בעצם דומיניק קיבל 4 ירושות של אליסה,ג'ו,דניאל,נטע. עכשיו אם הודיה לא מקבלת היא המודחת.  
ז זו הדעה שלי New member 18/4/19 #83 גם עכשיו נטע משקרת אמרה שלא חשבה שתזכה רק שמענו אותה צועקת לגו דומיניק ואליסה שהרסו לה את הסיכוי לזכות בדירה איזה כייף שהיא לא זכתה
גם עכשיו נטע משקרת אמרה שלא חשבה שתזכה רק שמענו אותה צועקת לגו דומיניק ואליסה שהרסו לה את הסיכוי לזכות בדירה איזה כייף שהיא לא זכתה
בוףףברכה Well-known member 18/4/19 #71 הוא יוכל לעבור את הודיה אם היא לא מקבלת.... ישלו 98...להודיה 132... המענק 40אלף..
ס סטילהוק New member 18/4/19 #73 כל הכבוד לנטע שהורישה את כל כספה לדומיניק הורשה להודיה היתה מגיעה בסופו של דבר לדודו.
ז זו הדעה שלי New member 18/4/19 #85 בגלל זה נטע הסתכלה על הטבלה והחליטה לתת לדומיניק - אסטרטגיה עד הסוף חחחחחחח
מ מיסול New member 18/4/19 #74 זהו סיימתי, נטע יצאה. קצת תחושת הקלה לסיים את התוכנית המעיקה הזאת.. עכשיו שנטע יצאה גם הגמר מסתיים, השאר לא מעניינים. תודה לכולם ולמנהלות על הפורום!
זהו סיימתי, נטע יצאה. קצת תחושת הקלה לסיים את התוכנית המעיקה הזאת.. עכשיו שנטע יצאה גם הגמר מסתיים, השאר לא מעניינים. תודה לכולם ולמנהלות על הפורום!
ה האחות הגדולה1234567 New member 18/4/19 #75 זה בין דומיניק לדודו כמו שאמרתי בתחילת העונה, אני קוראת את יורם.