תחרות הפורום - שבוע תריסר

Yo-man

New member
תחרות הפורום - שבוע תריסר

השבוע, רוג'רגודל, לאן?
השבוע היו הרבה הפתעות. טקסנס ניצחו בקליבלנד, אחרי שאלה נראו כמו הדבר הגדול הבא.
אטלנטה הפתיעו את קרולינה. נראה שניוטון לא התאושש מהמכות שקיבל בפילדלפיה.
הסיינטס לא הצליחו לעשות כלום במבצרם נגד סינסנטי שאיבדו גובה לאחרונה.
טמפה קרעו את הרדסקינס, שכנראה הפריזו באמונתם שגריפין החלים.
הראמס שיתקו את דנבר עם ליין הגנה וליין התקפה בסגנון גיבורי העל.
פאקרס שמים מעל 50 נקודות שבוע שני רצוף, הפעם על פילדלפיה וסנצ'ז שנתן לנו לחשוב שהוא המשיח.
פטריוטס משתקים את הקולטס - טי.ווי. הילטון, הרסיבר המוביל ביארדים בליגה במשחק הגרוע של העונה.
ופיטסבורג פותחים 10-0 ב-3 דקות מול טנסי, מאבדים את זה לפני המחצית, ורק ברבע האחרון משיגים עוד 2 TD לנצח את המשחק בהפרש של 3 נקודות.
על הדרך לביאון בל דרס את טנסי ל-204 יארד (ועוד 18 ב-2 תפיסות). אחד המשחקים שהכי פחות חשבתי שיהיה לי מה לראות בהם, והיה מעולה!

שידורים
חמישי - קנזס סיטי באוקלנד
ראשון בפוקס - דטרויט בניו אינגלנד ואחריו גרין ביי במיניסוטה
ראשון ב-METV - אריזונה בסיאטל ואחריו מיאמי בדנבר
ראשון בספורט 5 לייב - 23:25 וושינגטון בסן פרנסיסקו ואחריו הסאנדיי נייט - דאלאס בניו יורק G
שני בפוקס, מאנדיי נייט - בולטימור בניו אורלינס

תוצאות הסקר מהשבוע שעבר:
50% מהעונים לסקר עוקבים בקביעות אחרי ערוצים שונים של מידע:
* NFL MOBILE
* ESPN
* NFL.COM
* Wikipedia
* Instagram
* Facebook
* Podcasts
* Bleacher Report
* Vick Catchman
28% עוקבים רק אחרי הקבוצה שלהם (דאלאס, שיקגו, פאטריוטס וערןH8, שאין לי מושג איזו קבוצה הוא אוהד)
11% היו רוצים לקרוא ולרואת עוד אבל אין להם זמן.
11% לפעמים קוראים אבל לא מתמידים.

לתחרות
1. אריות בניו אינגלנד
: דטרויט במאזן 7-3 והם מתהדרים בהגנה מספר 1 בליגה. בריידי אמנם ניצח השבוע, אבל זה היה תוך שהוא זורק 2 מסירות לידיים עוינות. דטרויט לא הקבוצה הכי מאיימת בליגה, אבל 7 נצחונות כוללים בתוכם ניצחון על גרין ביי, ניו אורלינס (בנקודה) והשבוע אריזונה, בחוץ. משחק הריצה שלהם מקרטע, אבל מאז שחזר לחייהם מגטרון הם במצב הרבה יותר טוב.
בריידי מפגין גישה של "סתמו! אני עדין אחד הטובים שאי פעם היו כאן" ועומד מאחוריה. השבוע הם חנכו את הראנינג בק ג'ונאס גריי שנתן משחק של 201 יארד ו-4 TD. מילא משחק המסירה המושלם, עכשיו צריך גם להתמודד עם הריצות? אז אם יש מישהו שיכול לעמוד בגזירה הזו אלה דטרויט: מקום ראשון נגד ריצות (68.8 יארד למשחק) מקום ראשון נגד יארדים (290.3 למשחק) ומקום ראשון בנקודות שהם סופגים (15.6 למשחק). מסכנים, רק מקום 5 נגד המסירות (221.5).
אתם עדין סומכים על ניו אינגלנד בענייים עצומות? (מזכיר לכם את קליבלנד וניו אורלינס בשבוע שעבר)

2. טגריסים ביוסטון: שתי הקבוצות באות אחרי ניצחונות חוץ טובים. יוסטון ניצחו בצורה משכנעת את קליבלנד (23-7) והם מקום 3 בריצות בליגה. סינסינטי ניצחו בניו אורלינס (27-10).
2 הקבוצות ניצחו במגרשים רחוקים מהאלמנט שלהם. יוסטון לא חזקים בקור בד"כ ולאף אחד לא קל בניו אורלינס.
השבוע צריך לראות מי שומר על עצמו בתמונת הפלייאוף. סינסינטי עם 6 נצחונות, כמו בולטימור וקליבלנד (פיטסבורג עם 7), מובילה את הבית בזכות השיוויון שהשיגו אי שם בספטמבר.
יוסטון משחק אחד מאחורי אינדיאנפוליס והרבה משחקים לפני טנסי וג'קסונביל.
ומה הקטע כאן? סינסי עם הגנה מקום 28 בליגה. יוסטון מקום 30...

3. קרדינלים בסיאטל: 2 קבוצות NFC מערב במפגש חשוב מאוד. אריזונה מובילים את ה-NFL במאזן 9-1. ועדין אף אחד לא קונה את זה שהם "על אמת".
סיאטל מפשלים השנה לא מעט. הודיעו השבוע שהם לא ימשיכו חוזה למרשון לינץ', חודש אחרי שזרקו את פרסי הארווין.
מבחינה סטטיסטית אריזונה במצב רע מאוד - מקום 31 בריצות, מקום 20 ביארדים, ועכשיו עם QB מחליף, אחרי שאיבדו את קארסון פאלמר לעונה.
ולמרות זאת הם ניצחו השבוע את דטרויט ושבוע שעבר את סנט לואיס שבדיוק כיסחו את פייטון...
סיאטל מקום ראשון בריצות (הרבה בזכות המוביליות של ראסל ווילסון בעצמו) אבל רק מקום 30 במסירות.
הולך להיות גשום וזו תהיה הזדמנות לשחקן ה-12 לתמוך באלופה. האם זה יספיק?

4. דולפינים בדנבר: לא דמיינתם שאני אכניס את המשחק הזה לתחרות, אני יודע, אבל הינה כמה דברים שכדאי לתת עליהם את הדעת:
דנבר במאזן 7-3 מקום 27 בריצות, ועכשיו נפצעו להם גם הילמן וגם בל. חוץ מזה ג'וליוס תומאס מתח משהו בקרסול במשחק האחרון ולא בטוח מה יהיה איתו, וסנדרס חטף זעזוע מח בתיקול מול הראמס.
מיאמי, במאזן 6-4 מקום 6 בריצות, וחשוב יותר - מקום 2 בהגנה נגד המסירות. פייטון לא נראה טוב תחת לחץ השבוע, ולמיאמי ליין מספיק יעיל לדעת איך לנצל את החולשה הזו, בעיקר בהיעדר משחק ריצה להרפות את הלחץ מהליין.
יתרון ביתיות לדנבר, אבל מיאמי באים אחרי 10 ימי מנוחה, מאז הניצחון על באפולו. עדין לא בטוחים מה עושה כאן המשחק הזה?

5. בונוס: ג'וש גורדון חוזר לבראונס אחרי השעייה מ-10 משחקים. אני אישית פותח עם הויאר השבוע בפנטזי מתוך אמונה שיהיה לו הרבה יותר קל עכשיו כשהרסיבר הכי טוב בליגה, נכון לעונה שעברה, חוזר לשחק בשבילו. אולי הוא חלוד, אולי הוא לוהט. השבוע הם באולם הסגור של אטלנטה, שלא מאמינה בהגנות (dead last). השאלה היא אובר אנדר 140 יארד לג'וש גורדון במשחק החזרה שלו.

סקר חדש: הרבה פעמים כשאני מציין שאני אוהב פוטבול אמריקאי אני נתקל בהערות שמסבירות לי למה הספורט הזה לא מוצלח בעיני אחרים.
אז עם כל האהבה שלנו, תהיו כנים - מה אתם לא אוהבים בפוטבול? מכל מה שקשור לעולם הפוטבול האמריקאי.
הצדקנות? המונופולים? פסקי זמן? פרסומות (לא אלה שבפוקס, אין לזה קשר לפוטבול. הם משדרים את החרא הזה גם במשחקי גולף ושיט בנהרות מבטון...)?
אולי שום דבר. גם אופציה.

בשבוע הבא חג מתן-תודה עם 3 משחקים ביום חמישי החל מ-20:30 בערב.
והשיא, מבחינה תחרותית, פילדלפיה בדאלאס ב-23:30.
זה יהיה שבוע עמוס ומצוין, אבל תתרכזו קודם בשבוע הנוכחי.

בינתיים אני מזכיר לכם להצטרף לתחרות של רועי. צריך לנחש רק 3 (לא חרוז...)
Cheers

Shachar Manor

New member
ספויילר תוצאות המחזור.

וואו כמה הפתעות היו שבוע שעבר...
הראמס השאירו את פייטון עם 7 נקודות ועם מסדר חולים.
וושינגטון הפסידו בבית לקבוצה הכי גרועה בליגה, מה שהופך אותם להכי גרועים בליגה.
קנזס שרדו מול סיאטל והשתוו לדנבר במאזן !!
סינסי ריבאונדד ונתנו לסיינטס הפסד שני בבית בשבועיים, אחרי אפס כאלה בכמעט שלוש שנים!

סה"כ הייתי 6-8 ו 59-102 במצטבר. השבוע אני לא מתכנן לטעות.

Week 12- Here we go.
בתחרות:
אריות בניו אינגלנד: משחק מבאס, 33-14 לפטריוטס. על 6 נקודות.

בנגלים ביוסטון: משחק קשה לחיזוי... אני בוחר בבנגלז כי AJ גרין. 24-17. על 3 נקודות.

אריזונה בסיאטל: אריזונה אדירים, באים קטנים כל משחק ויוצאים גדולים, את המשחק הזה הם לא צריכים לנצח בעוד סיאטל חייבים לנצח אותו, מי שצריך יותר בד"כ מנצח. אריזונה תפסיד במשחק של סקור נמוך 16-13 לסיאטל. על 4 נקודות.

דולפינים בדנבר: מיאמי במומנטום חיובי וציפיות לפלייאוף ודנבר מגיעה סופר מוכה וכנראה בלי גוליוס, סנדרס, הילמן ובול. אופטימוס גרימס הולך להידבק לדמאריוס, למיאמי הגנת המסירה השנייה הטובה בליגה... האם ווס וולקר ייתן משחק משמעותי? האם ג'ייקב טאמי? אולי קודי לאטימר? אין לי מושג, הדבר היחידי שנראה לי בטוח זה שסי ג'יי אנדרסון הולך לרוץ המון, ושדנבר ינצחו. סקור נמוך מכרגיל במייל היי. 20-16. על 5 נקודות.

בונוס.
140 נראה לי הרבה מידי, במיוחד שלאטלנטה יש CB לא רעים בכלל. אז אנדר.

ולשאר המשחקים:
צ'יפים באוקלנד, המשחק של חמישי:
הריידרז נותנים הכי הרבה סנאפס התקפיים ליריב, קנזס עם מספר הנקודות הרב ביותר לסנאפ.
זה הולך להיות חד צדדי, לא מספר גבוה של נקודות, אבל קנזס ישלטו בכדור וינצחו 24-14 או משהו כזה.

אורזים במיניסוטה: יחד עם הפטריוטס, גרין ביי נראים הכי חזקים כרגע, וינצחו את המשחק הזה, אבל אל תצפו ל50 נקודות כאן. מיניסוטה הולכים לנסות לרוץ ולהגביל את רוג'רס. תיזהרו מההגנה של גרין ביי בפנטזי, הם לא יתנו 30 נקודות שוב. 34-21 ג"ב.

טיטנים בפילדלפיה: אם ראינו את שיקגו והבנגלז בריבאונד, השבוע אלו יהיו האיגלז, הם ימטירו על טנסי 40 נקודות וינצחו. טנסי לא יראו רע, אבל לא יעמדו בקצב. 40-22 איגלז.

יגוארים באינדי: התפוצצות של לאק עם 350 ו 4 ט"ד? ההגנה של הקולטס תקשה מאוד על בורטלס, 35-17 לאינדי. אם סיסיל שורטס נמצא בוייבר וייר, תרימו אותו, הוא הולך לתת סוף עונה טוב בתור הWR1 שם.

בראונז באטלנטה: לא יאומן אבל אטלנטה מריחה דם, הם ראשונים בבית ועדיין לא הפסידו במשחקים מול היריבות שלהם בNFC South, שבוע שעבר קליבלנד לא לחצו בכלל על ראיין מאלט, והם הפסידו, השבוע זה יהיה גרוע יותר מבחינתם בגלל פציעות, למאט ראיין הולך להיות המון זמן בכיס, וזה יעזור לו לפרק אותם. עוד משחק חזק לרודי. 34-17 ATL.

הג'טס בבאפולו: ההגנה של הבילס>>>ההתקפה של הג'טס. קייל אורטון את סאמי הולך להיות פיצוץ השבוע. 25-23 בילז.

באקס בשיקגו: ג'וש מקקאון חוזר לעיר שעשתה אותו כוכב, לאבי סמית' חוזר לעיר בה הוא בנה את השם שלו! משחק עם התקפות ובלי הגנות נגמר בד"כ עם הרבה נקודות... פנטזי פרנזי. שיקגו ינצחו 35-28.

ראמס בסן דייגו: עוד משחק קשה... מה שההגנה של הראמס עושה בשבועות האחרונים מחפה על ההתקפה הדי חלשה שלהם. סן דייגו עדיין לא יצאו מהמשבר שלהם, והם חייבים את הניצחון הזה בגלל הלו"ז הקשה שמגיע. משחק גדול של ראיין מתיוז שיתפוס מעל 100 יארד וט"ד יעזור מאוד. סן דייגו תנצח 27-23.

רדסקינז בסן פראן: פששש פריסקו איז און אה רול! יאללה הימורים מי עוזב בסוף העונה גרודן או RG השלישי? אני אומר גרודן.
קפרניק אמור לתת מספרים יפים כי לסקינז אין הגנה. שימו לב להגנה של פריסקו שיכולה לנצח לבד פנטזי השבוע. 30-10 לניינרז.

קאובואים בניו יורק: לא קל כמו שזה נראה... בדאלאס כבר חושבים על פילדלפיה, בניו יורק רק רוצים להרוס, דמארקו מארי יכול לתת פה 200 יארד על הקרקע, זה מה שדאלאס תנסה לעשות על מנת לשלוט בשעון. מצחיק אבל זה מה שניו יורק תנסה לעשות עם ג'נינגס... אני הולך על הפתעה 20-17 לניו יורק. ומשחק שנגמר לפני חמש וחצי בבוקר.

עורבים בניו אורלינס, עוד משחק קשה, יש סיכוי שניו אורלינס מפסידה שלושה רצוף בבית?!!? כרגע אני לא רואה אותם מנצחים אף קבוצה עם מאזן חיובי. וזה כולל את פלאקו ושות'. אם חסר לכם ק"ב פלאקו יהיה לא רע השבוע.

שבוע טוב!

RZnum5

New member
סיכום שבוע
בתחרות AAA

שבוע 11 מאחורינו ובו לראשונה יש משתתף שזוכה בפעם שניה ברציפות!

הקאמבק הפעם באמת הושלם, כש-LADodger קוטף את המקום הראשון שוב!
דוג'ר אגר 58.8 נק' כשבחר ללכת עם אהרון רוג'רס שהזניק אותו קדימה עם 28.8 נק' בהופעה ביתית מרשימה נגד פילי, ב-BFF שלו, ג'ורדי נלסון שתרם עוד 16.9 נק' (הרסיבר עם הניקוד הכי גבוה שנבחר השבוע) וברובוקופ גרונקובסקי שדהר לעוד 13.1 נק'.

למקום השני, עם 54.7 נק' הגיע משתתף בשם RZnum5. גם אני הלכתי עם רוג'רס, אבל בעמדת הרסיבר בחרתי את עמנואל סנדרס ששם 16.2 נק' לפני שנפצע ועזב את המשחק. השבוע נפלתי ב-crazy prediction שהיה (שוב) מארק אינגרם. מארק רץ רק ל-9.7 נק' שלא הספיקו לי לקטוף את הניצחון השני העונה.

למקום השלישי, עם 52.2 נק' הגיע מיסטר יורם לשם! יורם לא הלך עם רוג'רס, אלא עם אנדרו לאק שקצת נכבה השבוע. לאק שם על הלוח של יורם 19.6 נק' "בלבד". אנטוניו בראון הוסיף לו עוד 15.1 נק' ומאט פורטה דהר לעוד 17.5.
בצורה מפתיעה, מלבד רוג'רס, אף אחד מאיתנו לא בחר בשחקן בעל הניקוד הגבוה ביותר בעמדה שלו. היה קצת קשה לצפות את ההתפוצצות של ג'ונאס (מי??) גריי ושל מייק אוונס וכמובן ההגנה של גרין ביי.

מצ"ב טבלת דירוגי השבוע.
ברכות להגנת הבראונס שנתנה רק 2 נק'!
וכמובן ברכות לזוכה הרציף! הפרס הממוחזר שלך מצורף כאן.

LADodger

New member
האם יהיה גם ת'ריפיט? סתם סתם

הכל בזכות הגרונק שהביא את הניצחון ב-TD חסר חשיבות.

השאלה רק האם שוב ללכת עם רודג'רס + נלסון.. המצ'אפ די מפתה.

Yo-man

New member
לא חשבתי שאני אשאר בשלישיה המובילה השבוע!

עוד לא ניצחתי, אבל במצטבר יש לי רייטינג די גבוה.

regevs1

New member
שלי

דטרויט - 3
יוסטון - 6
סיאטל - 4
דנבר - 5
בונוס - אנדר

רק פסקי הזמן 15 פעמים ברבע... זה די מעיק... כל השאר מושלם!

yonatanpollak

New member
שלי

פאטס 5
סינסי 3
סיאטל 4
דנבר 6
אנדר
סקר: אני לא מסוגר לצפות במשחק בלייב. העצירות והפרסומות זה יותר מידי. או רד-זון או להוריד למחרת בלי לבדוק את התוצאה. פעם גם הייתי מקליט ומתחיל לראות פשוט ב 21:30 נגיד, ואז מגיע אולי לסוף המשחק בלייב.

RZnum5

New member
שבוע בריידי

העונה "מתחילה להסתיים", העסק מתחיל להתחמם..
1. ניו-אינגלנד (5) - כל פעם שאני כותב שקבוצה בכושר נהדר, הם מפסידים. אבל אין מה לעשות, הפאטס בכושר נהדר!
2. סינסנטי (4) - פשוט קבוצה טובה יותר. למרות שאין להם רסיברים..
3. סיאטל (3) - אני עדיין מאמין בשחקן ה-12. לא קל לנצח שם משחקים. מתישהו אריזונה צריכה להתחיל להפסיד, בעיקר בלי הק"ב הפותח שלהם.
4. דנבר (6) - השבוע שעבר היה שבוע רע לאחים מאנינג. השבוע אני מקווה שיהיה רע רק לאיליי.
5. אנדר.. בערך 70-100 יארדים.
6. לא אוהב את הקושי והעלות הגבוהה של השגת מרצ'נדייז..

RZnum5

New member
וואו.. ממוצע של 3 תפיסות, 50 יארד למשחק. מפחיד

אה.. וט"ד אחד כל יותר מ-2 משחקים.

Shachar Manor

New member
קורע

בשלוש עונות שעברו
הנתונים שלו הם: 3833 יארד, 29 ט"ד ב47 משחקים.
&nbsp
להשוואה הנתונים של דז בראיינט: 3543 יארד, 34 ט"ד ב47 משחקים.
אנטוניו בראון: 3394 יארד, 15 ט"ד ב45 משחקים.
ג'ורדי נלסון: 3322 יארד, 30 ט"ד ב44 משחקים.
דמאריוס תומאס: 3415 יארד, 28 ט"ד ב43 משחקים.
חוליו ג'ונס: 2737 יארד, 20 ט"ד, ב34 משחקים.
מגטרון: 5137 יארד, 33 ט"ד, ב46 משחקים.
&nbsp
מלבד קלווין, כולם די דומים... אם AJ לא רסיבר כנראה שאין כאלה בNFL.
&nbsp

RZnum5

New member
התכוונתי שהעונה הוא לא היה משהו. אני מניח שזה בגלל הפציעות

ranatz 49

New member
12

פאטס 5
בנגאלס 3
סיהוקסססססאמק 4
ברונקוס 6
לא עושה

שונא את המיליטריזם המחליא הזה, לראות את כל הג'ובניקים עם מדים מגוחכים על הקוים, את הצדקנות ובעיקר את רוג'ר גודל המנוול

clevelandrocks

New member
שלי

1. פטריוטס על 5 נק'
2. בנגלס על 3 נק'
3. סיאטל על 4 נק'
4. דנבר על נק'
5. אנדר

philadelphia76

New member
ניחושים מהירים עקב נסיעת עבודה

יום ראשון לא יהיה מול ה - NFL ... אבל מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה