Yo-man
New member
השבוע, רוג'רגודל, לאן?
השבוע היו הרבה הפתעות. טקסנס ניצחו בקליבלנד, אחרי שאלה נראו כמו הדבר הגדול הבא.
אטלנטה הפתיעו את קרולינה. נראה שניוטון לא התאושש מהמכות שקיבל בפילדלפיה.
הסיינטס לא הצליחו לעשות כלום במבצרם נגד סינסנטי שאיבדו גובה לאחרונה.
טמפה קרעו את הרדסקינס, שכנראה הפריזו באמונתם שגריפין החלים.
הראמס שיתקו את דנבר עם ליין הגנה וליין התקפה בסגנון גיבורי העל.
פאקרס שמים מעל 50 נקודות שבוע שני רצוף, הפעם על פילדלפיה וסנצ'ז שנתן לנו לחשוב שהוא המשיח.
פטריוטס משתקים את הקולטס - טי.ווי. הילטון, הרסיבר המוביל ביארדים בליגה במשחק הגרוע של העונה.
ופיטסבורג פותחים 10-0 ב-3 דקות מול טנסי, מאבדים את זה לפני המחצית, ורק ברבע האחרון משיגים עוד 2 TD לנצח את המשחק בהפרש של 3 נקודות.
על הדרך לביאון בל דרס את טנסי ל-204 יארד (ועוד 18 ב-2 תפיסות). אחד המשחקים שהכי פחות חשבתי שיהיה לי מה לראות בהם, והיה מעולה!
שידורים
חמישי - קנזס סיטי באוקלנד
ראשון בפוקס - דטרויט בניו אינגלנד ואחריו גרין ביי במיניסוטה
ראשון ב-METV - אריזונה בסיאטל ואחריו מיאמי בדנבר
ראשון בספורט 5 לייב - 23:25 וושינגטון בסן פרנסיסקו ואחריו הסאנדיי נייט - דאלאס בניו יורק G
שני בפוקס, מאנדיי נייט - בולטימור בניו אורלינס
תוצאות הסקר מהשבוע שעבר:
50% מהעונים לסקר עוקבים בקביעות אחרי ערוצים שונים של מידע:
* NFL MOBILE
* ESPN
* NFL.COM
* Wikipedia
* Podcasts
* Bleacher Report
* Vick Catchman
28% עוקבים רק אחרי הקבוצה שלהם (דאלאס, שיקגו, פאטריוטס וערןH8, שאין לי מושג איזו קבוצה הוא אוהד)
11% היו רוצים לקרוא ולרואת עוד אבל אין להם זמן.
11% לפעמים קוראים אבל לא מתמידים.
לתחרות
1. אריות בניו אינגלנד: דטרויט במאזן 7-3 והם מתהדרים בהגנה מספר 1 בליגה. בריידי אמנם ניצח השבוע, אבל זה היה תוך שהוא זורק 2 מסירות לידיים עוינות. דטרויט לא הקבוצה הכי מאיימת בליגה, אבל 7 נצחונות כוללים בתוכם ניצחון על גרין ביי, ניו אורלינס (בנקודה) והשבוע אריזונה, בחוץ. משחק הריצה שלהם מקרטע, אבל מאז שחזר לחייהם מגטרון הם במצב הרבה יותר טוב.
בריידי מפגין גישה של "סתמו! אני עדין אחד הטובים שאי פעם היו כאן" ועומד מאחוריה. השבוע הם חנכו את הראנינג בק ג'ונאס גריי שנתן משחק של 201 יארד ו-4 TD. מילא משחק המסירה המושלם, עכשיו צריך גם להתמודד עם הריצות? אז אם יש מישהו שיכול לעמוד בגזירה הזו אלה דטרויט: מקום ראשון נגד ריצות (68.8 יארד למשחק) מקום ראשון נגד יארדים (290.3 למשחק) ומקום ראשון בנקודות שהם סופגים (15.6 למשחק). מסכנים, רק מקום 5 נגד המסירות (221.5).
אתם עדין סומכים על ניו אינגלנד בענייים עצומות? (מזכיר לכם את קליבלנד וניו אורלינס בשבוע שעבר)
2. טגריסים ביוסטון: שתי הקבוצות באות אחרי ניצחונות חוץ טובים. יוסטון ניצחו בצורה משכנעת את קליבלנד (23-7) והם מקום 3 בריצות בליגה. סינסינטי ניצחו בניו אורלינס (27-10).
2 הקבוצות ניצחו במגרשים רחוקים מהאלמנט שלהם. יוסטון לא חזקים בקור בד"כ ולאף אחד לא קל בניו אורלינס.
השבוע צריך לראות מי שומר על עצמו בתמונת הפלייאוף. סינסינטי עם 6 נצחונות, כמו בולטימור וקליבלנד (פיטסבורג עם 7), מובילה את הבית בזכות השיוויון שהשיגו אי שם בספטמבר.
יוסטון משחק אחד מאחורי אינדיאנפוליס והרבה משחקים לפני טנסי וג'קסונביל.
ומה הקטע כאן? סינסי עם הגנה מקום 28 בליגה. יוסטון מקום 30...
3. קרדינלים בסיאטל: 2 קבוצות NFC מערב במפגש חשוב מאוד. אריזונה מובילים את ה-NFL במאזן 9-1. ועדין אף אחד לא קונה את זה שהם "על אמת".
סיאטל מפשלים השנה לא מעט. הודיעו השבוע שהם לא ימשיכו חוזה למרשון לינץ', חודש אחרי שזרקו את פרסי הארווין.
מבחינה סטטיסטית אריזונה במצב רע מאוד - מקום 31 בריצות, מקום 20 ביארדים, ועכשיו עם QB מחליף, אחרי שאיבדו את קארסון פאלמר לעונה.
ולמרות זאת הם ניצחו השבוע את דטרויט ושבוע שעבר את סנט לואיס שבדיוק כיסחו את פייטון...
סיאטל מקום ראשון בריצות (הרבה בזכות המוביליות של ראסל ווילסון בעצמו) אבל רק מקום 30 במסירות.
הולך להיות גשום וזו תהיה הזדמנות לשחקן ה-12 לתמוך באלופה. האם זה יספיק?
4. דולפינים בדנבר: לא דמיינתם שאני אכניס את המשחק הזה לתחרות, אני יודע, אבל הינה כמה דברים שכדאי לתת עליהם את הדעת:
דנבר במאזן 7-3 מקום 27 בריצות, ועכשיו נפצעו להם גם הילמן וגם בל. חוץ מזה ג'וליוס תומאס מתח משהו בקרסול במשחק האחרון ולא בטוח מה יהיה איתו, וסנדרס חטף זעזוע מח בתיקול מול הראמס.
מיאמי, במאזן 6-4 מקום 6 בריצות, וחשוב יותר - מקום 2 בהגנה נגד המסירות. פייטון לא נראה טוב תחת לחץ השבוע, ולמיאמי ליין מספיק יעיל לדעת איך לנצל את החולשה הזו, בעיקר בהיעדר משחק ריצה להרפות את הלחץ מהליין.
יתרון ביתיות לדנבר, אבל מיאמי באים אחרי 10 ימי מנוחה, מאז הניצחון על באפולו. עדין לא בטוחים מה עושה כאן המשחק הזה?
5. בונוס: ג'וש גורדון חוזר לבראונס אחרי השעייה מ-10 משחקים. אני אישית פותח עם הויאר השבוע בפנטזי מתוך אמונה שיהיה לו הרבה יותר קל עכשיו כשהרסיבר הכי טוב בליגה, נכון לעונה שעברה, חוזר לשחק בשבילו. אולי הוא חלוד, אולי הוא לוהט. השבוע הם באולם הסגור של אטלנטה, שלא מאמינה בהגנות (dead last). השאלה היא אובר אנדר 140 יארד לג'וש גורדון במשחק החזרה שלו.
סקר חדש: הרבה פעמים כשאני מציין שאני אוהב פוטבול אמריקאי אני נתקל בהערות שמסבירות לי למה הספורט הזה לא מוצלח בעיני אחרים.
אז עם כל האהבה שלנו, תהיו כנים - מה אתם לא אוהבים בפוטבול? מכל מה שקשור לעולם הפוטבול האמריקאי.
הצדקנות? המונופולים? פסקי זמן? פרסומות (לא אלה שבפוקס, אין לזה קשר לפוטבול. הם משדרים את החרא הזה גם במשחקי גולף ושיט בנהרות מבטון...)?
אולי שום דבר. גם אופציה.
בשבוע הבא חג מתן-תודה עם 3 משחקים ביום חמישי החל מ-20:30 בערב.
והשיא, מבחינה תחרותית, פילדלפיה בדאלאס ב-23:30.
זה יהיה שבוע עמוס ומצוין, אבל תתרכזו קודם בשבוע הנוכחי.
בינתיים אני מזכיר לכם להצטרף לתחרות של רועי. צריך לנחש רק 3 (לא חרוז...)
Cheers