תחרות הפורום - שבוע תריסר

ESPN

New member
ניחושים ניחושים

ניו אינגלנד -5, תודו שהם נראים מפחידים משבוע לשבוע, למרות שיכול להיות לא קל נגד דטריוט.
בנגלס - 3 אין לי שמץ, לא הצלחתי לפענח את הקבוצות האלו עדיין
אריזונה - 4 יכולה להיות הפתעה, אבל לא סומכת על סיאטל.
דנבר - 6 מעידה חד פעמית בשבוע שעבר. פייטון ייתן בראש
בונוס - פחות

סקר: לא אוהבת את הדיכוטומיה גברים=שחקנים, נשים = מעודדות ואת זה שמכוונים ילדים וילדות לתפקידים האלו מהגילאים קטנים. זה טיפשי ומיותר בעיני.

moss84

New member
שלי

פטריוטים - 4
טקסנים - 3
סיהוקים - 5
סייחים - 6
אנדר

gadot gad

New member
Saluti da Roma

Patriots - Cinque
Texanas - Tre
Seahawks - Quattro
Broncos - Sei
Indennità - Yards in aria a meno di 140

Yo-man

New member
תשובות של עמית

1. דטרויט - 3
2. בנגלס - 5
3. סיאטל - 4
4. דולפינים - 6
5. לא יעשה 140

אני לא אוהב את הצורה של הכדור

b i g t o m

New member
ניחושבועי שוב באיחור...

אז ככה:
1. ניו אינגלד. 5.
2. יוסטון. 4.
3. סיאטל 3.
4. דנבר! 6.
5. אנדר.

סקר: האמת שלצערי יש הרבה דברים שאני לא אוהב... בראש ראשונה כל הפסקי זמן המיותרים. זה כבר יוצא משליטה ומגיע לרמות שבאמת קשה כבר להנות ממשחק שלם, פשוט יותר מידי עצירות ובשביל מה? דבר אחר שקצת קשה לי איתו הוא שלפעמים אני מרגיש שנעלמה היצירתיות ונעלמה התעוזה. אני מתכוון לזה שכל הקבוצות בגדול עושות את אותם המהלכים ונדיר שאנחנו רואים משהו באמת שונה או משהו באמת מיוחד. פעם בכמה משחקים פתאום יש איזה מהלך אחד שגורם לנו להגיד פתאום הולי פאקינג שיט, מאיפה הם הפליצו את זה. אבל רוב הזמןזה רק וואו איזה יופי של תפיסה או וואו איזה ריצה מטורפת וכו'. דבר אחר שמפריע לי הוא שיש כל כך הרבה אנשים על הקווים..... לא ממש יודע למה.... זה אולי סתם מציק לי בעין או משהו כזה...

erezc11

New member
ניחושים - שבוע תריסר

1. ניו-אינגלנד - 6 נק': הפטריוטס במומנטום ועוד מארחים. מה גם שההתקפה של האריות מאוד איכזבה באריזונה
2. סינסינטי - 3 נק': הם יותר טובים השנה ויוסטון לא קבוצה הכי בייתית
3. סיאטל - 4 נק': ההגנה של אריזונה הייתה פנטסטית נגד דטרויט אבל ההתקפה לא נראית מספיק טובה כדי לנצח בסיאטל
4. דנבר - 5 נק': פייטון לא הפסיד העונה בבית. נראה כמו באנקר
בונוס: פחות. 140 נשמע טיפה יותר מדי
סקר:
  • כמובן פסקי זמן - בעיקר שאחרי ט"ד יש פסק זמן ואז קיק-אוף שיוצא מהמגרש בגלל שקירבו את הבעיטה (פחות מהלכי החזרה - גם כן בעיה!) ואז עוד פסק זמן ומתוך איזה 4-5 דקות יש מהלך אחד של קיק-אוף בלי החזרה
  • זה שהשיפוט מוטה בעד ההתקפה - אני אוהב משחקים עם תוצאה נמוכה (דטרויט באריזונה שבוע שעבר 14-6 היה אחלה משחק שבעולם!). אבל זה שרוצים תוצאה גבוהה זה לגיטימי, אפשר להבין, אבל מה שמסתכל זה שיש חוקים נגד ההתקפה שפשוט לא אוכפים. למשל pass interference נגד ההתקפה כמעט לא שורקים וגם Ineligible receiver downfield
  • הפורמט קצת בעייתי -- קבוצה יכולה לזכות באליפות הבית עם מאזן שלילי ולארח משחק פלייאוף וקבוצות אחרות עם מאזן 10-6 בכלל לא נכנסות לפלייאוף
  • יותר מדי שמרנות בניסיון רביעי - למשל, לא מצליח להבין למה קבוצה בפיגור של ט"ד שיש לה ניסיון רביעי ל-3-4 יארד בועטת מאמצע המגרש כשיש פחות מ-5 דקות לשחק

Jermz

New member
Picks

New England 6
Cincinnati 5
Seattle 4
Dolphins 3
Under
&nbsp
I don't like the commercials, I don't like the hypocrisy of trying to make the game safe and then praising big hits, I don't like the commissioner who rules the league like a power-hungry dictator, I don't like all the stupid stoppages in play, I don't like the fact that the receiver has to maintain control of the ball for a completion even after he made the catch and is considered down, I don't like the fact that the running game isn't as important as it used to be, I don't like that the football doesn't have a chip to determine if it crossed the plane or the first down marker. There are more, but these are the ones off the top of my head.

offirc2

New member
בקצרה

ניו אינגלנד 6
סינסי 3
סיאטל 4
דנבר 5
פחות

סקר - 1. זמן המשחק נטו הוא משהו כמו 11 דקות בממוצע. בצד אחד האינטנסיביות ב 11 דקות הללו היא משהו שלא קיים בשום ספורט אחר, אבל זה רק 11 דקות ...
2. חמומי מוח שבאים לשחק רק כדי להוציא אגרסיות. זה משהו יותר מהליגה שלנו ופחות מהמקצוענים אבל גם ב NFL יש כמה כאלה (סו מדטרויט או רוב ההגנה של ניו אורלינס למשל)

urigadot

New member
הניחוש שלי

1. פטריוטס - 5
2. בנגלס - 3
3. סיהוקס - 4
4. ברונקוס - 6
5. פחות

RoyBehar

New member
הניחוש השגוי לשבוע 12

1. דטרויט - 3 נק'
כי אני מאוד אשמח אם זה יקרה... (ממש)
2. יסטון - 4 נק'
סתם, כי צריך לבחור במישהו, אז אני אלך עם הקבוצה הביתית
3. אריזונה - 5 נק'
סיאטל איבדו את הקסם אפילו בבית.
4. דנבר - 6 נק'
כי סנדרס ותומאס חוזרים וכי יש גבול לכל בדיחה
&nbsp
בונוס: אנדר - ייקח לו זמן לחזור לעצמו ולדעתי הוא לא יהיה על המשחק במספיק פלייז בשביל לצבור כל כך הרבה יארדים
&nbsp
סקר - שהעונה כל כך פאקינג קצרה (איך כבר שבוע 12 איך???)

DS9

New member
ניחושים שבוע 12

ניו אינגלנד 6
יוסטון 3
נלך על ג'י גי' ווט
סיאטל 4 צריך לתת להם קצת נצחונות
דנבר 5 כמה מנינג יכול לפשל, אלא אם יש לו שאיפה להוכיח שהוא יודע לנצח משחקים חשובים בקור...
אנדר
סקר: החוקים המטופשים, לדוגמא החוק על מה מותר ומה אסור באופן החגיגות אחרי TD.

amirbc

New member
שלי

פטריוטס- 6
באנגלס- 3
סי הוקס- 4
ברונקוס- 5
אנדר- 2

Yo-man

New member
בעבודה... בלי אופק ללכת הביתה!

זה יכול להיות היום ראשון הראשון מאז עונת 2006 שאני לא מול טלוויזיה כשמתחילים השידורים.
גם אז זה קרה בגלל עבודה.
&nbsp
1. פאטס (4). אני מאוד מתפתה ללכת עם דטרויט, אבל לא אמיץ מספיק.
2. סינסינטי (3). הטקסנס לא גרועים, בטח לא בהגנה, וסינסי לא טובים מאוד השנה, אבל משום מה מרגיש לי נכון סינסי.
3. סיאטל (6). אין להם משחק אווירי, אבל הם יגרמו לאריזונה להבין שהמחליף שלהם הוא עדין מחליף.
4. דנבר (5). ממש בא לי ללכת על מיאמי, אבל אחרי השבוע שעבר, שהלכתי כמעט לבד עם פילי ונדפקתי, אני הולך עם ההמונים. ביחד ניפול או לא. אבל ביחד.
5. יותר מ-140! כאן אני מוכן לקחת סיכון ולהיות שונה, אבל זה רק כי אני מאמין שיהיו לו 2 תפיסות ארוכות, לפחות, והוא יגיע לרף שהצבתי.
&nbsp
סקר: הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא החוקים שמומציאם כל שנה כאילו להגן על השחקנים, אבל הופכים את המשחק לפחות מענין; כמו שבעיטות פתיחה התקדמו 5 יארד, והרגו את אירועי החזרת הבעיטות.

IlanM 83

New member
שבוע 12

1. ניו אינגלנד - 6
2. יוסטון - 3
3. סיאטל - 4
4. דנבר - 5
5. אנדר

underdog36

New member
שוב זריז

1. ניו אינגלנד 3.
  2. סינסינטי 6.
  3. אריזונה 4.
  4. דנבר 5.
  5. אנדר.
סקר: זה שמשחק לוקח 3 שעות ברוטו. בימים אלו שכל דקה חשובה לעבודה, סידורים או חס וחלילה מנוחה, לצפות ביותר ממשחק אחד בשבוע במלואו זה בלתי אפשרי. זה גם מאוד מקשה לשכנע אנשים אחרים להתחיל לצפות.
שבוע טוב!

תשובות

1. ניו אינגלנד - 4 נקודות
2. יוסטון - 3 נקודות
3. סיאטל - 5 נקודות
4. דנבר - 6 נקודות
5. אנדר

EranH8

New member
שבוע 12עבוא ותשובה ליורם

טוב אז דבר ראשון אני אוהד הג'איינטס. אתה יודע את זה פשוט החלפתי כינוי (הייתי eran113). ד"א אני לא עוקב רק אחרי הקבוצה שלי אלא על כל הליגה (חשבתי שהשאלה הייתה כיצד אתה עוקב אחרי קבוצתך).
&nbsp
עכשיו לניחושים:
1. פאטס 3 - חשבתי על ללכת על דטרויט בשביל לנסות לצמצם פערים אבל לא רואה מצב שהם מנצחים
2. סינסינטי 6 - טוב אז קליבלנד הפיסו את סינסי בחוץ והפסידו ליוסטון אז זה אומר שיוסטון ינצחו, אז זהו שלא... :)
3. אריזונה 4 - הפתעה עד כמה שניצחון של הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה יכול להחשב כהפתעה
4. דנבר 5 - נכון הם לא טובים בזמן האחרון אבל אני עדיין רואה אותם מנצחים ומגיעים לסופרבול
בונוס - אנדר
&nbsp
אין ספק שיש יותר מדיי עצירות במשחק. זה טוב לפרסומות ולזה שאתה רואה את המשחקים בשעות נורמליות עם חברים.
בשעה 1 בלילה לבד שאתה מת לישון זה לא נחמד.

למעלה