Yo-man
New member
נאחס או לא נאחס – האיגלס מחזיקים כל משחק צמוד ולכן מקומם בתחרות מובטח.
אבל דטרויט לא נראים כמו קבוצה מאיימת כרגע, אז נניח להם השבוע.
אחרי שאני מנחס ככה – בטח יהיה משחק היסטרי, אבל אני אחסוך אותו מאיתנו השבוע.
אז סוף סוף החזרנו את הילידם לבתי הספר והגנים (מי שיש לו ילדים) שזה צעד חיובי, אבל הלכו לנו ימי החופש שבהם יכולנו להשלים צפיה בבוקר שאחרי (למי שיש עבודה...). במילים אחרות – חזרה לשגרה.
תוצאות הסקר השבועי:
בשבוע שעבר שאלתי על ההרגלים שלכם בצפיה בתוכניות סובבות פוטבול ולהלן התוצאות
מתוך 21 שהסכימו לענות לסקר הופתעתי לגלות שבניגוד להנחת היסוד שלי – לא כולם רואים את התוכניות המלוות את הליגה.
8 לא רואים כמעט כלום. רק 3 מהם עושים את זה מבחירה חופשית, האחרים היו רוצים לראות את התוכניות האלה אבל אין להם זמן.
7 רואים חלק מהתוכניות, כשיוצא להם, אבל בלי סממנים של התמכרות מתקדמת
6 מכורים קשה – רואים, מקליטים, מתחברים לגיים פאס 4 שעות לפני.
(אני שוקל להקים קבוצת תמיכה ולנהל אותה, כנציג של קבוצה זו...)
באחוזים לא מייצגים:
38% לא רואים תוכניות על פוטבול בכלל
33% רואים פה ושם (חלק פרה-גיים וחלק PTI ודומיהם)
28% רואים כל מה שיש!
אבל אם לחלק את זה לאלה שלא רואים כי זה לא מדבר אליהם לעומת השאר – זה 14% שלא מתעניינים בתוכניות האלה לעומת 86% שכן מגלים ענין כלשהו
שידורי השבוע השישי:
יום ראשון
METV
19:00 OAK@ATL
22:05 NE@SEA
FOX
19:00 DAL@BAL
22:25 MIN@WAS
ESPN on Sunday
02:20 GB@HOU
Monday Night
02:00 DEN@SD
ועכשיו למשחקי השבוע:
1. קאובואים בבולטימור : בולטימור במאזן 4-1 וקאובוי רק 2-2, אבל דאלאס אחרי שבוע מנוחה ויש להם את המספרים למאזן הרבה יותר טוב, רק שבמקרה הם עדין לא שם. למרות דמקרו מורי הם רק במקום ה-30 בריצות, אבל הם במקום רביעי במסירות וההגנה שלהם מקום ראשון נגד מסירות. השבוע ראינו איך פלאקו זורק מול קנזס סיטי, וכנראה שעם תצוגת יכולת כושלת שכזו, ריי רייס יחגוג (דאלאס מקום 15 בהגנה נגד ריצות).
מצד שני – עם כל ההייפ על ההגנה של בולטימור – המספרים מראים משהו אחר: מקום 24 ביארדים, 22 נגד מסירות ו-20 נגד ריצות... אבל הם לא חוטפים הרבה נקודות. מקום 7 בספיגת נקודות. אז יש לנו התקפה אווירית אחרי מנוחה נגד קבוצה בייתית עם הגנה מפוארת אבל מספרים בינוניים. האם הנואשות של דאלאס תגבור על הכוחניות של בולטימור?
2. ענקים בסן פרנסיסקו : כמו שגדי עשה לי ספוילר – מדובר ברימאץ' של הגמר האיזורי של השנה שעברה. הג'איינטס הגיעו מניצחונות מפתיעים על אטלנטה וגרין ביי, בעוד שסן פרנסיסקו נחו שבוע ואז ניצחו את הסיינטס. המשחק היה כולו בשליטה של סן פרנסיסקו, אבל 2 איבודי כדור בהחזרת בעיטות הביאו להפסד של הפורטיניינרס ולסופרבול שני לג'איינטס. השבוע סן פרנסיסקו מבעבעת מרוב צורך בנקמה. בראדשו חזר מפציעה ונתן השבוע מול קליבלנד משחק של 200 יארד עם הקרקע בזמן שויקטור קרוז תפס רק 5 תפיסות, אבל 3 מהן הוא ל-6 נקודות. פרנק גור נתן 106 מול באפלו והרסיברים של אלכס (קראבטרי ודייויס) נתנו משחק של 100+ יארד. שני הצדדים יודעים להרים משחק, רק צריך לקוות שטד גין לא ינחית אותו בשביל סן פרנסיסקו.
3. האורזים ביוסטון: השבוע הפאקרס צריכים להביא את המשחק שלהם מול ההגנה הכי חזקה בליגה ועוד בחוץ. לא רק זה, הם בלי הראנינג בק המקרטע שלהם שנפצע השבוע (אולי זה דבר טוב) וראג'י שנפצע וג'רמייקל שיצא מהמשחק ולא ברור מה יהיה איתו ביום ראשון. האם ההרכב החסר הזה פוגע בהתקפה של רוג'רס? יוסטון הפתיעו לרעה כשהשאירו את המשחק של יום שני פתוח עד לסיומו מול הג'טס. ניצחון הוא ניצחון, אבל זה היה אמור להיות קל יותר. מה זה אומר עליהם? אולי הם לא כאלה טובים? מאט שאוב השלים רק 50% מהמסירות שלו ביום שני, ולמזלו פוסטר היה שם לשים 152 יארד על הקרקע ועוד 16 באויר (יארד אחד יותר מאנדרי ג'ונסון המאכזב). גרין ביי באו לאינדיאנפוליס למשחק פשוט, אחרי ניצחון מאוד משמעותי על הסיינטס שבוע קודם, ושוב נאלצו להילחם נגד קבוצה במאזן שלילי, שופטים במצב רוח שטותי וסיפור רגשני על מאמן בבית חולים. אחרי שהובילו 21-3 במחצית נכנעו לתסריט ההוליוודי ועכשיו הם במאזן 2-3 עם התקפה שמדרגת במקום טוב באמצע ליגה, שלא כהרגלם. האם שבוע הם יצליחו להתעלות על עצמם ועל יוסטון?
4. ברונקוז בסן דיאגו : פיטון מאנינג לא יודע לאיזו מלחמה הוא נכנס, אבל הוא יגלה את זה ביום שני בלילה. אוקלנד וקנזס סיטי עם ניצחון אחד לכל אחת לא עושות קולות מאיימים בבית הזה כרגע. ניצחון של דנבר ישים את 2 המובילות במאזן 3-3 תחרותי, אבל בשביל שזה יקרה, הברונקוז צריכים לנצח.
בגדול – ההתקפה של דנבר במקום 9 בליגה וההגנה 13. ההתקפה של הצ'ארג'רס במקום 23 וההגנה 12.
אבל המשחק בסן דיאגו...
בריצות, דנבר מקום 17 עם ממוצע של 101.2 יארדים למשחק. סן דיאגו במקום 16 עם 103.4 יארדים למשחק.
ביארדים פייטון מקום 3 בליגה עם 1,441, ריברס מקום 16 עם 1,157.
ברייטינג פייטון מקום 4 עם 100.7, ריברס מקום 12 עם 93.1
ב-TD פייטון על 11 וריברס עם 8
אבל המשחק בסן דיאגו!!!
הכל קרוב מידי להיות החלטי והיריבות הזו מתעלה מעל נתונים סטטיסטים.
אז למה אני מראה לכם אותם? שלא תוכלו אח"כ להגיד לי "ללכת עם הראש ולא הרגש"!!!
5. בונוס: סאקס-סאקס-סאקס! : השבוע מתקיימים 2 משחקים שבהם מככבות קבוצות שמובילות את הליגה בסאקס. משחק אחד לא יפתיע אתכם: גרין ביי ביוסטון. להגנה של גרין ביי יש כבר 18 סאקס. ליוסטון 16. מה שיפתיע אתכם זה לגלות שבמשחק בין מיאמי לסנט לואיס משחקות 2 קבוצות שההגנות שלהן השיגו 15 סאקס כל אחת עד כה בעונה. אז השאלה שנשאלת כאן היא – באיזה מהמשחקים יהיו יותר סאקס?. גם שיוויון היא תשובה, וגם התשובה הזו שווה 2 נקודות.
סקר השבוע:
מה אתם עוד עושים במהלך המשחקים? האם אתם רואים את המשחק וכולכם מרוכזים אך ורק במה שנראה ומה שנעשה על המסך, או שאתם עושים את זה תוך כדי פיתרון סודוקו, שיחות עם חברים, מקלחות לילדים, מזפזפים לתוכניות בערוצים אחרים, עונים לאימיילים... יש לי חבר אחד שלאורך רוב המשחק הראשון מבשל ולאורך כל המשחק השני אוכל.
רוב האנשים לא יושבים 6-7 שעות רצוף מול המסך ומתרכזים רק בו. מה אתם עושים בימי ראשון, חוץ מלראות משחקי פוטבול?
שתהיה שגרה נעימה גם השבוע