תחרות הפורום – שבוע 6

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 6

נאחס או לא נאחס – האיגלס מחזיקים כל משחק צמוד ולכן מקומם בתחרות מובטח.
אבל דטרויט לא נראים כמו קבוצה מאיימת כרגע, אז נניח להם השבוע.
אחרי שאני מנחס ככה – בטח יהיה משחק היסטרי, אבל אני אחסוך אותו מאיתנו השבוע.
אז סוף סוף החזרנו את הילידם לבתי הספר והגנים (מי שיש לו ילדים) שזה צעד חיובי, אבל הלכו לנו ימי החופש שבהם יכולנו להשלים צפיה בבוקר שאחרי (למי שיש עבודה...). במילים אחרות – חזרה לשגרה.

תוצאות הסקר השבועי:
בשבוע שעבר שאלתי על ההרגלים שלכם בצפיה בתוכניות סובבות פוטבול ולהלן התוצאות
מתוך 21 שהסכימו לענות לסקר הופתעתי לגלות שבניגוד להנחת היסוד שלי – לא כולם רואים את התוכניות המלוות את הליגה.
8 לא רואים כמעט כלום. רק 3 מהם עושים את זה מבחירה חופשית, האחרים היו רוצים לראות את התוכניות האלה אבל אין להם זמן.
7 רואים חלק מהתוכניות, כשיוצא להם, אבל בלי סממנים של התמכרות מתקדמת
6 מכורים קשה – רואים, מקליטים, מתחברים לגיים פאס 4 שעות לפני.
(אני שוקל להקים קבוצת תמיכה ולנהל אותה, כנציג של קבוצה זו...)
באחוזים לא מייצגים:
38% לא רואים תוכניות על פוטבול בכלל
33% רואים פה ושם (חלק פרה-גיים וחלק PTI ודומיהם)
28% רואים כל מה שיש!
אבל אם לחלק את זה לאלה שלא רואים כי זה לא מדבר אליהם לעומת השאר – זה 14% שלא מתעניינים בתוכניות האלה לעומת 86% שכן מגלים ענין כלשהו

שידורי השבוע השישי:
יום ראשון
METV
19:00 OAK@ATL
22:05 NE@SEA
FOX
19:00 DAL@BAL
22:25 MIN@WAS
ESPN on Sunday
02:20 GB@HOU
Monday Night
02:00 DEN@SD

ועכשיו למשחקי השבוע:
1. קאובואים בבולטימור : בולטימור במאזן 4-1 וקאובוי רק 2-2, אבל דאלאס אחרי שבוע מנוחה ויש להם את המספרים למאזן הרבה יותר טוב, רק שבמקרה הם עדין לא שם. למרות דמקרו מורי הם רק במקום ה-30 בריצות, אבל הם במקום רביעי במסירות וההגנה שלהם מקום ראשון נגד מסירות. השבוע ראינו איך פלאקו זורק מול קנזס סיטי, וכנראה שעם תצוגת יכולת כושלת שכזו, ריי רייס יחגוג (דאלאס מקום 15 בהגנה נגד ריצות).
מצד שני – עם כל ההייפ על ההגנה של בולטימור – המספרים מראים משהו אחר: מקום 24 ביארדים, 22 נגד מסירות ו-20 נגד ריצות... אבל הם לא חוטפים הרבה נקודות. מקום 7 בספיגת נקודות. אז יש לנו התקפה אווירית אחרי מנוחה נגד קבוצה בייתית עם הגנה מפוארת אבל מספרים בינוניים. האם הנואשות של דאלאס תגבור על הכוחניות של בולטימור?

2. ענקים בסן פרנסיסקו : כמו שגדי עשה לי ספוילר – מדובר ברימאץ' של הגמר האיזורי של השנה שעברה. הג'איינטס הגיעו מניצחונות מפתיעים על אטלנטה וגרין ביי, בעוד שסן פרנסיסקו נחו שבוע ואז ניצחו את הסיינטס. המשחק היה כולו בשליטה של סן פרנסיסקו, אבל 2 איבודי כדור בהחזרת בעיטות הביאו להפסד של הפורטיניינרס ולסופרבול שני לג'איינטס. השבוע סן פרנסיסקו מבעבעת מרוב צורך בנקמה. בראדשו חזר מפציעה ונתן השבוע מול קליבלנד משחק של 200 יארד עם הקרקע בזמן שויקטור קרוז תפס רק 5 תפיסות, אבל 3 מהן הוא ל-6 נקודות. פרנק גור נתן 106 מול באפלו והרסיברים של אלכס (קראבטרי ודייויס) נתנו משחק של 100+ יארד. שני הצדדים יודעים להרים משחק, רק צריך לקוות שטד גין לא ינחית אותו בשביל סן פרנסיסקו.

3. האורזים ביוסטון: השבוע הפאקרס צריכים להביא את המשחק שלהם מול ההגנה הכי חזקה בליגה ועוד בחוץ. לא רק זה, הם בלי הראנינג בק המקרטע שלהם שנפצע השבוע (אולי זה דבר טוב) וראג'י שנפצע וג'רמייקל שיצא מהמשחק ולא ברור מה יהיה איתו ביום ראשון. האם ההרכב החסר הזה פוגע בהתקפה של רוג'רס? יוסטון הפתיעו לרעה כשהשאירו את המשחק של יום שני פתוח עד לסיומו מול הג'טס. ניצחון הוא ניצחון, אבל זה היה אמור להיות קל יותר. מה זה אומר עליהם? אולי הם לא כאלה טובים? מאט שאוב השלים רק 50% מהמסירות שלו ביום שני, ולמזלו פוסטר היה שם לשים 152 יארד על הקרקע ועוד 16 באויר (יארד אחד יותר מאנדרי ג'ונסון המאכזב). גרין ביי באו לאינדיאנפוליס למשחק פשוט, אחרי ניצחון מאוד משמעותי על הסיינטס שבוע קודם, ושוב נאלצו להילחם נגד קבוצה במאזן שלילי, שופטים במצב רוח שטותי וסיפור רגשני על מאמן בבית חולים. אחרי שהובילו 21-3 במחצית נכנעו לתסריט ההוליוודי ועכשיו הם במאזן 2-3 עם התקפה שמדרגת במקום טוב באמצע ליגה, שלא כהרגלם. האם שבוע הם יצליחו להתעלות על עצמם ועל יוסטון?

4. ברונקוז בסן דיאגו : פיטון מאנינג לא יודע לאיזו מלחמה הוא נכנס, אבל הוא יגלה את זה ביום שני בלילה. אוקלנד וקנזס סיטי עם ניצחון אחד לכל אחת לא עושות קולות מאיימים בבית הזה כרגע. ניצחון של דנבר ישים את 2 המובילות במאזן 3-3 תחרותי, אבל בשביל שזה יקרה, הברונקוז צריכים לנצח.
בגדול – ההתקפה של דנבר במקום 9 בליגה וההגנה 13. ההתקפה של הצ'ארג'רס במקום 23 וההגנה 12.
אבל המשחק בסן דיאגו...
בריצות, דנבר מקום 17 עם ממוצע של 101.2 יארדים למשחק. סן דיאגו במקום 16 עם 103.4 יארדים למשחק.
ביארדים פייטון מקום 3 בליגה עם 1,441, ריברס מקום 16 עם 1,157.
ברייטינג פייטון מקום 4 עם 100.7, ריברס מקום 12 עם 93.1
ב-TD פייטון על 11 וריברס עם 8
אבל המשחק בסן דיאגו!!!
הכל קרוב מידי להיות החלטי והיריבות הזו מתעלה מעל נתונים סטטיסטים.
אז למה אני מראה לכם אותם? שלא תוכלו אח"כ להגיד לי "ללכת עם הראש ולא הרגש"!!!

5. בונוס: סאקס-סאקס-סאקס! : השבוע מתקיימים 2 משחקים שבהם מככבות קבוצות שמובילות את הליגה בסאקס. משחק אחד לא יפתיע אתכם: גרין ביי ביוסטון. להגנה של גרין ביי יש כבר 18 סאקס. ליוסטון 16. מה שיפתיע אתכם זה לגלות שבמשחק בין מיאמי לסנט לואיס משחקות 2 קבוצות שההגנות שלהן השיגו 15 סאקס כל אחת עד כה בעונה. אז השאלה שנשאלת כאן היא – באיזה מהמשחקים יהיו יותר סאקס?. גם שיוויון היא תשובה, וגם התשובה הזו שווה 2 נקודות.

סקר השבוע:
מה אתם עוד עושים במהלך המשחקים?
האם אתם רואים את המשחק וכולכם מרוכזים אך ורק במה שנראה ומה שנעשה על המסך, או שאתם עושים את זה תוך כדי פיתרון סודוקו, שיחות עם חברים, מקלחות לילדים, מזפזפים לתוכניות בערוצים אחרים, עונים לאימיילים... יש לי חבר אחד שלאורך רוב המשחק הראשון מבשל ולאורך כל המשחק השני אוכל.
רוב האנשים לא יושבים 6-7 שעות רצוף מול המסך ומתרכזים רק בו. מה אתם עושים בימי ראשון, חוץ מלראות משחקי פוטבול?

שתהיה שגרה נעימה גם השבוע

ofribecker

New member
שלי

1. בולטימור 6
2. סן פראן 5
3. יוסטון 3
4. סן דיאגו 4
5. שוויון

סקר: מה ז'תומרת? סקס כמובן

לפעמים אני משחק שחמט באינטרנט תוך כדי צפיה ב NFL.

RoyBehar

New member
עונה

טוב, אני די מתרסק השנה בתחרות, מההישרדות עפתי כבר מזמן אבל היי! לפחות הגות׳האם רוגס שלי במאזן 5-0 ומובילים את הליגה :)
ובכל מקרה, גם רצף כישלונות בתחרות זה לא שיימנע ממני להמשיך לנחש (ולנחס)
1. בולטימור 6 נקודות
לגנוב ציטוט מ׳איליי מאנינג׳ מהפוסט המעולה שיורם העלה לפני כמה ימים: ״ Jesus christ Romo, do you know how badly you have to suck to make Cutler look good by comparison? "
2. פריסקו 4 נקודות
אלופים והכל, אבל הניינרס הקבוצה הכי טובה בNFC כרגע, לדעתי. אולי חוץ מאטלנטה
3. יוסטון 3 נקודות
לא יהיה להם קל, אבל בבית הם לוקחים. נכון שגרין ביי סבלו מטעויות שיפוט וכו׳ אבל עדיין נראה לי שמשהו שם מקרטע בניגוד לטקסנז שאצלהם הכל דופק כמו שעון
4. דנבר 5 נקודות
משחק סופר חשוב והגיע הזמן שהברונקוס יתחילו לצמצם טעויות מפגרות ולהראות מה הם באמת שווים
בונוס: יוסטון - גרין ביי. אמנם הטקסנס איבדו את קושינג לכל העונה אבל עדיין יש להם את המפלצת ג׳יי ג׳יי

סקר: מעדכן כל חמש דקות את האפליקציה של הפנטסי (נהייתי דפוק), לא מזפזפ (כי המחשב מחובר לטלויזיה), רק בין משחקים, ברגעים הממש מתים משחק draw something ו words with friends

eran113

New member
שלי

1. בולטימור 5
2. סאן פרנסיסקו 3 - הלוואי יהיה הפוך
3. פאקרס 4
4. דנבר 6
בונוס מיאמי סנט לואיס

mp3athlon

New member
שלי

בולטימור - 6
סן פראן - 5
פאקרס - 3
סן דייגו - 4
בונוס - פאקרס טקסנז

erantal2000

New member
לעבודה

קשה השבוע.
1. תחושת בטן. דאלאס. 4.
2. המממממממ. לא יודע. סן פרנסיסקו. אבל זה יהיה צמוד. 3.
3. יוסטון. 5.
4. אני הולך עם דנבר. 6.
5. זה כמו לשים אדום/שחור בקזינו. 50/50 לחלוטין. אז נלך על שוויון...

סקר. הבעיה היא שלא היה שום דבר נורמלי בשבועות האחרונים. כל יום ראשון היתה ארוחת חג כלשהי כך שתמיד ישבתי ב- 12 בלילה וראיתי את המשחקים בדיליי. ביום ראשון טיפוסי בדרך כלל יש משחק של הפנתרים ב- 7/8 בערב, אבל לי יש 4 ילדים נודניקים בבית, ולכן אני מחכה עד שיהיה קצת יותר שקט (באיזור תשע-תשע וחצי) ואז אני מתחיל לראות את המשחק בדיליי - אם הוא משודר בטלוויזיה אז ביס-מקס ואם לא אז בגיים-פאס. היתרון הוא כמובן שאפשר להעביר את ההפסקות במהירות. כשיש את המשחק של הפנתרים אני נוהג להיות די מרוכז בכל סנאפ וסנאפ, אבל באמצע אני טוחן די הרבה אוכל (פופקורן, בריזרים, נשנושים...). בדרך כלל אני מצטרף למשחק השני באיזור 12, ואז אני כבר פחות מרוכז וגם מזפזפ ובמקביל קורא תגובות בפורומים וסיכומים באתרי האינטרנט השונים. אם אחד המשחקים בסיבוב השני מענין אני נשאר עד הסוף, אבל אני לעיתים קרובות נשבר בסוף המחצית הראשונה (למעט בתקופה הנוכחית של שעון החורף שהמשחקים נגמרים מוקדם).

10nircohen

New member
שבוע 6

בולטימור (6 נק') - בבית , מול המזגזגים מטקסס וטוני-"גרמתי אפילו לג'יי קאטלר להיראות טוב"-רומו , הרייבנס ייקחו.
יוסטון (5 נק') - קודם כל כי הם יותר טובים עד כה. דבר שני מבחינתי זה win-win , אם הפאקרס יפסידו , לפחות לקחתי את הנק'. אם ינצחו - זה 5 נק' שאני מוכן להקריב עבור ניצחון של האורזים שלי.
דנבר (4 נק') - מישהו פה חזה שהברונקוס יפתחו ב 3-3 עם הלו"ז הקשה שלהם עד עכשיו. אני זורם איתו.
ניינרס (3 נק') - איזה משחק פיצוץ. ההגנה של הניינרס פשוט רצחנית , זה לא יהיה קל כמו מול הבילס והג'טס , אבל בחוץ איליי ייכנע , במשחק צמוד.
יוסטון - גרין ביי. לצערי קו ההתקפה של הפאקרס מאפשר יותר מדי חדירות מתחילת העונה ולכן אני חושב שבמשחק הזה ייפלו יותר סאקים.

לגבי הסקר - אם אני רואה את הרד-זון צ'אנל - וזה בד"כ מתי שגרין ביי לא משודרים - אז אני מרוכז רק בזה , פעם בכמה זמן קם להכין לי משהו לנשנש , וחוזר לראות עם שתייה ואוכל.
כשגרין ביי משודרים , אני משאיר את רק המשחק שלהם , ובד"כ בודק עדכונים בפורום פה , תגובות על המשחקים האחרים. בחודש וחצי האחרונים אני דווקא לומד למועדי ב' , אז בין סנאפ לסנאפ אני עושה תרגיל , או קורא עוד שקופית בחומר... וזה דווקא מצליח לי , תתפלאו או לא.

DS9

New member
אם סאנצ'ז גרוע, למה לא לעבור לטיבו?

כן, הנושא לא קשור לכלום. כמו ההתקפה של הג'טס

6 בולטימור
5 סן פרנסיסקו
הענקים לא מספיק יציבים בשביל להמר עליהם.
4 יוסטון יותר מרשימים והשופטים לא נגדם.
3 ברונקוז - על אף שעד עכשיו הם רק הפסידו בחוץ (את כל שני המשחקים שהיו להם) לא מהמרים נגד מנינג.
גרין ביי - יוסטון

סקר
- התשובות הן לפי חופשת סמסטר בלבד:
משחק ראשון - אין זמן לאכול או לשתות, בטלויזיה אני צופה בשני משחקים (מעביר בינהם לפי מצב המשחק). בנוסף, יש שני לפטופים עם שני משחקים נוספים. את הסאונד מקבל המשחק הכי מעניין/מי שלא בפרסומות באותו רגע. גם באחד מהלפטופים פתוח הפנטאזי לעקוב אחרי מה שקורה עם השחקנים שלי ושל היריב (התמכרתי)
משחק שני - רואים בפאב
משחק מאוחר - או שאני מקליט ואז צופה למחרת תוך 45 דקות במשחק (אני מריץ גם החזרות).

במהלך הסמסטר אני כנראה הקליט את רוב המשחקים ואשתדל לצפות בכמה שיותר

RoyBehar

New member
נצל"ש על סאנצ'ז

משהו משעשע שגלעד שטיינברג (מישראספורט) שם לי על ה wall אתמול:
Mark Sanchez wears No. 6, lost the 666th MNF game, has 6 TDs, 6 INTs, a 66.6 rating, 6.6 yards/pass and a long pass of 66 yards this year. Spooky Shit

והתגובה שלי לזה:
And the guy waiting on the sidelines to take his job is like literally the son of god...

Yo-man

New member
חביבי - זו צריכה להיות הודעה נפרדת. זה מדהים.

clevelandrocks

New member
קשה השבוע

1. 4 נק' על דאלאס. אני מריח הפתעה.
2. 6 נק' על הפורטי ניינרס. הג'איינטס הם קבוצה בינונית פלוס, עד שמגיע הפלייאוף...
3. 3 נק' על יוסטון. we have no problem.
4. 5 נק' על דנבר. ניחוש מושכל.
5. מיאמי-סיינט לואיס.

kibibo1

New member
נקווה לשחזור של שבוע שעבר

6 עורבים
5 סייחים
4 סאנפראן
3 הטקסנים
2 דולפנים נגד הראמס
בד"כ יושב על 3 מסכים מסך אחד קבוע רד זון , עוד מסך למשחק מעניין ועוד מסך עוקב אחרי הפנטזי , בליווי פיצוחים ובירה ממש כמו כדורגל רק בלי השיעמום

dannyb11

New member
הניחושים שלי

מקווה לעוד שבוע מצויין כמו בשבוע שעבר אבל עם המשחקים האלו זה יהיה ממש קשה

בולטימור 3
סן פרנסיסקו 6
יוסטון 4
סן דייגו 5

אני מהמר על המשחק בין הפאקרס והטקסנים

nimrodbo

New member
שלי

בולטימור - 6 נקודות
סן פרנסיסקו - 4 נקודות
גרין ביי - 3 נקודות
ברונקוס - 5 נקודות

מיאמי סנט לואיס

ranatz

New member
אחרי ששכחתי בשבוע שעבר

רייבנס 6
ניינרס 4 (מקווה שאני לא מנחס)
טקסאנס 5
צ'ארג'רס 3

מיאמי/ס"ל

במהלך המשחקים אני מחובר לגיים פאס ואינני מתייחס לשום דבר שאינו קשור במישרין למשחקים. פוטבול נטו ואוי ואבוי למי שיסיח את דעתי

לשאלתך מהשבוע שעבר, לא מפספס את הפריגיים של פוקס בשום מחיר, רואה את הקאונטדאון של מנדיי נייט ובכלל רואה כמעט כל מגזין פוטבול + מה שיש בגיים פאס. בקיצור, נרקומן

Yo-man

New member
דוז פואה, חבר.

מותר לך לשכוח לפעמים, בעיקר אם אתה מסתובב לך בעולם
יופי של תשובות

ranatz

New member
אני אכן בפרובאנס המדהימה ועל כן שכחתי...

והעיקר שחברי הנאמן, הגיים פאס מסתובב איתי וככה אני לא מחמיץ את ההצגות של הניינרס ובריידי!

erezc11

New member
ניחושים שבוע 6

1. בולטימור - 6 נק'
2. סן-פרנסיסקו - 5 נק'
3. יוסטון - 4 נק'
4. סן-דייגו - 3 נק'

בונוס: אצל מיאמי-סט.לואיס יהיו יותר סאקס

שאלת הסקר היא שאלה מצויינת שמעסיקה אותי לא מעט...האם אפשר לראות בו זמנית כמה משחקים. לגבי המשחקים המוקדמים - בימי ראשון יש במקביל משחקי פוטבול בשני ערוצים וגם ליגת הכדורסל בישראל שאני אוהב לראות. אני מאמין שצריך לראות משחק אחד מההתחלה ועד הסוף, רק ככה אפשר להעריך פוטבול, כמובן שבהפסקות המרובות אפשר לזפזפ בין הערוצים אבל אני משתדל להצמד למשחק אחד וגם כאשר מתברר שהמשחק המקביל יותר צמוד אני נשאר עם המשחק המקורי רק כאשר ממש ברור שמדובר בגארבג' טיים. אחרי שמסתיימים המשחקים המוקדמים צריך להחליט אם להקליט את אחד מהמשחקים המאוחרים או לראות אחד מהם ולהקליט את הסאנדיי נייט

בקיצור - משחק אחד אני משתדל לראות מההתחלה עד הסוף לגבי המשחקים המאוחרים זה תלוי במשחקים ובמצב רוח. לגבי משחקים שמוקלטים במג'יק זה כבר משהו אחר כי אז אפשר להריץ ולהספיק לראות משחק שלם בזמן קצר יחסית

laufgas

New member
הניחושים שלי - שבוע 6

טוב, אז שבוע 6 כבר כאן וזה קצת מרגיש לי עצוב שזה עובר כל כך מהר.

1. בולטימור - 6 נק' - דאלאס לא מראה סימנים של קבוצה. בולטימור גם חוזרים ממשחק מאוד בינוני, אבל לעומת דאלאס, הם הוכיחו כבר כמה דברים (חיוביים) העונה.
2. סן פרנסיסקו - 4 נק' - איזה משחק כיף. כיף כי אני מאמין שהג'איינטס יפסידו. אין לי מה להוסיף.
3. יוסטון - 3 נק' - אני ברגשות מעורבים על גרין ביי. באמת שבא לי לרשום פה גרין ביי, אבל אני מנסה לחשוב בהיגיון ואני חושב שאין שום סיכוי שדווקא מול יוסטון המומנטום השלילי של גרין ביי ייפסק. צרות באות בצרורות.
4. דנבר- 5 נק' - אני פשוט חושב שדנבר טובים יותר. מה גם שאני עדיין מחכה לרצף ההפסדים המצופה כמדי שנה של סן דייגו. זה בטח יתחיל עכשיו.
5. שיוויון - נהיה הרפתקנים שבוע אחד בשנה. אולי אצליח ב-Two Points Conversion.

מה אני עושה במהלך המשחק? בדרך כלל אוכל משהו. לפעמים קצת מסמס הודעות. בגדול, אני משתדל לשבת כמה שיותר מול המסך כל הזמן. קשה לי לקום לרגע אחד.

ESPN

New member
שלי

אוף, עוד שבוע עם משחקים קשים

בולטימור - 6
סן פרנסיסקו - 5
גרין ביי - 3
דנבר - 4
מיאמי-סט.לואיס

שאלה מצוינת! בשנים עברו, הייתי מרוכזת רק במשחקים, גם שש-שבע שעות רצוף (תוך כדי אכילה פה ושם, אבל זה לא נחשב הסחת דעת, זה מעצים את הריכוז), כשמידי פעם בפרסומות או בין משחקים הייתי בודקת במחשב את התוצאות במשחקים האחרים. העונה, פיתחתי אובססיה ממש לא בריאה לדעתי, לבדוק מה השחקני פנטזי שלי עושים בכל רגע נתון, אז המחשב פתוח כמעט כל הזמן על הדף של המאצ'אפ שלי , עין אחת על הטלוויזיה ועין אחת על המחשב. מקווה שזה יעבור לי מתישהו.

למעלה