ניחושים שלי
1. בולטימור (4 נק'). עם כל הצער, אני חייב לשבור את המנהג שלי ולהמר נגד דאלאס, כי בולטימור ממש טובים ודאלאס כרגיל מאכזבים.
2. סן פרנ (6 נק'). כל מה שאני רוצה זה להמר נגד איליי מאנינג. הוא ממשיך להצליח למרות היכולת הירודה שהוא מראה ברבעים הראשונים והאינטרספשיינים שהוא נוטה לחלק. הרסיברים שלו תמיד מתעלים עם ריצות מעולות אחרי תפיסות מדהימות (התפיסה של דיויד טיירי זכתה במקום ראשון בכל הזמנים בדירוג שראיתי השבוע) אבל חייבים לתת לו את זה אם לא משנה מי הרסיבר הוא עדיין מצליח. אבל בהחלט משנה מי ההגנה. וההגנה של פריסקו מעולה ותאכל את מאנינג, לא תיתן לאופנסיב ליין שלו לשלוט במשחק. ושלא נשכח שההגנה של ניו יורק לא מדהימה בכלל העונה, אז גם אלכס סמית' יצליח נגדם.
3. גרין ביי (3 נק'). למרות שהמרתי נגד דאלאס, אני לא יכול להביא את עצמי להמר על הפסד רביעי של הפאקרס המאכזבים. חייבים להמשיך להאמין, לא?
4. סן דיאגו (5 נק'). הצ'ארגרז איבדו לי נקודות שבוע שעבר, אבל נגד מאנינג בבית, אני חייב להאמין שיחזרו לעצמם.
5. ניתן את זה ליוסטון - גרין ביי. אסור לשכוח כמה סאקס גרין ביי נתנו לסיאטל לעשות נגדם ועכשיו הם גם בלי משחק ריצה (למרות שהם השתפרו בשבועות האחרונים).