נטע ריבקין בגמר

CrawlSpace

New member
תהיה*

לפני שאתה מנסה להראות חכם (ומצחיק?) תלמד לפחות לאיית.

cscan

New member
אוי

מישהו פה מעוצבן וזורק הערות לא נכונות ולא ענייניות, על סף האישיות.

dardor

New member
עזוב אותו הוא עצבני מהשופטים

שנותנים לרוסיות את הניצחון לא בצדק. הרי לרוסיות מראש נותנים ציונים יותר טובים... אותנו דופקים. הישראלי המצוי

cscan

New member
עוד משהו קטן

נדמה לי שחסר לך פסיק אחרי הסוגריים. בחייך, תלמד לפסק.

CrawlSpace

New member
מה לא נכון כאן?

האיות הנכון זה "תהיה" והייתי מצפה שאחד שמתיימר להיות ציני ומתוחכם ידע דבר כזה בסיסי. זה לא קשור לדיון כמו שההודעות שלכם לא קשורות למה שאמרתי. לא הזכרתי פעם אחת את המילה אנטישמיות וכבר הוצאתם את המרמור שלכם על מי שאומר את זה.

תרצו או לא, התעמלות אמנותית זה לא ספורט שנמדד בצורה יבשה כמו ריצה או שחייה, הכל נקבע לפי דעת שופטים. אף אחד לא יכול לטעון שכל שופט ושופט 100% ניטרלי ואובייקטיבי. עד שתצליח להיכנס לראש של כל אחד ואחד מהשופטים הדעה שלי לגבי האמינות שלהם שווה בדיוק כמו שלך. מבחינתי עצם זה שמישהי מוצגת כאלופה אולימפית יכול לגרום לזה שיסתכלו עליה בצורה קצת שונה.

לטרול dardor אני אפילו לא אתייחס, ברור שהוא עצבני אבל לא ברור על מה. אולי על החיים שלו. זה כבר לא אשמתי.

cscan

New member
לא השתכנעתי מההסבר שלך

מה עוד שאנחנו לא במבחן בלשון, וההערות האלה שלך לא מעניינות אותי.
אז מה שקרה בעצם, לפי מה שאתה אומר, שחטפת קריז על אנשים פה שהשתמשו בציניות כדי לגחך על טיעונים שהובאו כאן בפורום לפני כמה ימים, מצד יוזר שהוא אפילו לא אתה. לא קראתי אפילו הודעה אחת שלך, אתה בחרת ישר לכוון את הדיון לכיוון האישי, לא אפרט כאן את דעתי על תופעות כאלה.
לגבי החלק הכן ענייני של ההודעה, אכן השופטים יכולים להיות מוטים לכאן או לכאן, ולדעה קדומה על מתעמלים יכולה להיות השפעה, כפי שצויין לא פעם בשידורי ענפי ההתעמלות. אבל מכאן ועד לטעון טיעונים מגוחכים שאין להם הוכחה חותכת או מקור אמין, המרחק גדול מאוד.

CrawlSpace

New member
מה ז"א לא קראת הודעה אחת שלי?

הגבת להודעה שלי עם בדיחה על המכביה, למרות שבכלל לא דיברתי על אנטישמיות אלא על השיפוט הגרוע באופן כללי. לא חטפתי שום קריז, קיבלתי תגובות ציניות ומיותרות והגבתי עם תגובות באותה הרמה. האיות שלך לא באמת מעניין אותי.

אגב, גם אם הייתי כותב על אנטישמיות או האנטי שיש נגד ישראל בעולם, ההערות עדיין לא במקום. לא יודע מה משתמשים אחרים כאן אמרו על אנטישמיות, אבל כל עוד מדובר בניקוד שמבוסס לגמרי על דעת שופטים, זה לא דבר עובדתי ומי שרוצה יכול להביע דעה נגד זה.

cscan

New member
לא הגבתי על ההודעה שלך

ולא קראתי אותה.
אם לא שמת לב, שרשרת התגובות הציניות התחילה עוד לפני ההודעה שלך.
אני באמת לא הולך להתווכח איתך על זה עכשיו. אתה רוצה להגיב ולבקר את ההודעות האלה, אין בעיה, תעשה את זה רק בצורה עניינית ואל תרד לרמות אישיות. אתה לא מכיר פה אישית אנשים, לא יודע מי הם ומה הם.

CrawlSpace

New member
טכנית

כן הגבת להודעה שלי. הדרך היחידה שיכלת לכתוב את ההודעה על המכביה זה לפתוח את ההודעה שלי ולהוסיף תגובה. אתה יכול לראות בעצמך. אני לא התחלתי בהודעות הלא ענייניות. אפשר לסיים כאן.

CrawlSpace

New member
מאמין לעצמי במה?

טכנית ההודעה שלך נשלחה כתגובה להודעה שלי. זה לא עניין של להאמין או לא ואפילו לא אמרתי את זה בקטע רע, אם לא שמת לב רק לך בכלל טרחתי להגיב ברצינות. לידע כללי ->>

cscan

New member
בכל מקרה

לא קראתי את ההודעה שלך, ואם לא הבנת, התגובה שלי לא התייחסה למה שכתבת.
וכמו שאמרת, בוא נסיים את הויכוח המיותר הזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
האוקראינית עשירית אבל מקום ראשון בביגוד לטעמי

מפגינה טוב טעם, ביגוד אלגנטי עדין (יחסית) ופחות קיטש, צבעים בוהקים ואבני חן גסות.

למה עברו לכדורגל?!

למה יש כדורגל עכשיו?! מה עם ההתעמלות האומנותית?!
איפה אפשר לראות את ההתעמלות האומנותית באינטרנט?

trilliane

Well-known member
מנהל
כשעברו לכדורגל עברתי ליורוספורט...

ובאינטרנט תמיד אפשר לצפות באתר של EBU
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
אם זה לא בערוץ הראשי אפשר לבדוק אם אחד הערוצים המפורשנים משדרים או לבחור את השידור לפי הענף.

uma cuica

New member
אם הערעור יתקבל

ותרגיל הסרט ילך טוב ויקבל ציון טוב
זה יקדם אותה למקום מכבוד מאוד

trilliane

Well-known member
מנהל
רק לי נדמה שלקנאבה היו לא מעט פקשושים בסרט?

זה לא ימנע ממנה את המקום הראשון, אבל היו מקרים שנראה שהמקל קצת נופל לה, והייתה פעם שהיא תפסה את הסרט לא במקל אלא קצת מתחת ולמיטב הבנתי זה לא אמור להיות כך.

טוב, לפי הציון הגבוה שהיא קיבלה אני כנראה לא מבינה הרבה...
ומצד שני גם במוקדמות הייתה לה הפלה קטנה של אחד המכשירים (אלה, כמדומני) ולא נראה שזה הזיז במשהו את הציון שלה...

למעלה