נטע ריבקין -חצי גמר חלק ב'

uma cuica

New member
נטע ריבקין -חצי גמר חלק ב'

טוב לשמחתם הגדולה צפויה לנו תחרות ארוכה של ריקודים ומחולות

בהצלחה לנטע ריבקין

aaa123

Member
כנראה מקדם אותה למקום ה12 מהמקום ה14

כרגע היא מקום 11 מאלו שביצעו 3 תרגילים אבל אני כמעט בטוח שזאת שדורגה תשיעית אחרי 2 תרגילים תעבור אותה

aaa123

Member
בסוף היא מקום 11 בפער קטן מהמקום העשירי

עוד תרגיל טוב והיא עולה לגמר.

herouth

New member
מוזיקה סינית מסורתית. לאוזן שלנו זה נשמע זר

...לגמרי. אבל ככה זה.

חלק מהמשתתפות עלו באמת עם מוזיקה לאומית פרופר. למשל, האוסטרית, שאתמול עלתה עם בגד גוף בעיצוב של בגד אוסטרי/גרמני מסורתי, היום עלתה עם מוזיקה אוסטרית (יוהן שטראוס הבן - מארש רדצקי - בחירה חכמה, כי הקהל תמיד מצטרף לזה במחיאות כפיים).

זה יפה שכל נציגות מדגישה את הייחוד שלה

כך גם אגב בטניס, ניכר היה שהשחקנים ברובם משחקים עם בגדים בצבע המזכיר את דגל מדינותיהם.

בלי קשר למה שנאמר כאן, ריתמיקה (השם בלועזית של הענף) הוא לא יותר ספורט מאשר קפוארה וסוגים אחרים של מחולות כולל למשל הורה הישראלית.

לך תדע, אולי קפוארה תכנס כספורט בברזיל המארחת.

כתבתי על כך לפני מספר חודשים

כולל הבאת מקורות.
ההחלטה להכניס את דווקא את הריתמיקה כספורט אולימפי, היא נטו פרי הכח של ברה"מ בשנות ה-40 50 כשממשיכי סטאלין קיבלו החלטה להפוך ריקוד הרווח בעיקר במזרח אירופה, לתחום אולימפי מתוך ראייה, שהדומיננטיות של הסובייטים בתחום היא אבסולוטית.

מה שאגב, מוכח בצורה נכונה, אפילו יותר מ 20 שנים לאחר פרוייקט ברה"מ. השליטה הכמעט מוחלטת בתחום היא של חברי המדינות האקס סובייטיות או של יוצאי אותן מדינות.

uma cuica

New member
לא יודע

לא ממש מעניין אותי למה זה נכנס ....ויש סיכוי גדול שהטיעון שלך נכון (זה הגיוני סהכ) בעניי זה ענף ספורט לכל דבר כי זה התעמלות לכל דבר...זה אפילו ענף די חביב ונחמד לי לצפות בו יחד עם עוד ענפים רבים אחרים(אוהב קצת מהכל האמת...חוץ מסוסים
)

uma cuica

New member
ובתור שמכיר *קצת*

את הקפאוריה ואת התרבות הברזילאית-קפאירה זה אומנות לחימה.

herouth

New member
השם בלועזית של הענף הוא ryhtmic gymnastics

כלומר, התעמלות קיצבית (ריתמית).

והשם בלועזית של "התעמלות מכשירים"

הוא בכלל "התעמלות אמנותית"...

Gymnastics - Artistic

שטילוב אם נתרגם מאנגלית, משתתף בהתעמלות אמנותית.

בעברית בחרו לעשות סלט...

למעלה