מחשבות שלי
נתחיל ממה שראיתי בפיד שלי בפייס ,הרבה מחברי הוירטואלים חושבים שאני שמאלנית. אני לא. אבל הפיד רעש וגעש מתוכחות נגד זה שהם נסעו בטרמפים ומה ההורים שלהם חושבים ואיך הם גידלו אותם והיתה אפילו אחת שהציעה ככה: שההורים של הנערים שנחטפו, יציעו את עצמם לחילופי שבויים.מישהו צריך לקחת אחריות על כך שהוא מגדל ילדים שם. פשוט לא יאמן ,מאד מעציב אותי שרוקדים על הדם שלהם (לדעתי הם לא בחיים כבר
) הם לא בחרו לגדול שמה ,הם נולדו לתוך זה כמו שהילדים שלנו עד גיל 18 לא בחרו לחיות במקום מסוים, אנחנו קרענו אותם מהמוכר והעברנו אותם למקום אחר זר ומוזר ,במה ההתנהגות הזו יותר חיובית, מישהו בכלל בודק מה זה עושה לילד שפתאום הוא מגיע לעולם אחר עם שפה זרה כי להורים שלו התחשק,לא. כל כך נמאס לי מהשיפוטיות הזאת ,מאלו שיודעים יותר טוב מה צריך לעשות, מה היה צריך לעשות ומה לא היה צריך לעשות, כמו שאשה הולכת לבד בלילה אסור לאנוס אותה, בית שנשאר פתוח אי אפשר להכנס אליו ולגנוב, אם רכב נשאר דקה עם המפתחות בסטרטר והנהג לא בפנים אסור לגנוב את הרכב, אם הקופה בחנות פתוחה לרגע והבעלים לא ליד אסור להרים את הכסף וכן הלאה וכן הלאה, רוב מקרי החטיפה או המחיר שעם ישראל שילם עבורן לא היו על רקע גבורה אלא על רקע טפשות של אנשים, אז מה לא ילכו לעשות הכל כדי לשחרר אותם ולהביא אותם הביתה למשפחות ,איך אפשר ככה לשפוט את הוריהם ואם חלילה וחס זה היה קורה למי ממישהו שאנחנו מכירים למישהו מהמשפחה הקרובה גם אז היתה שיפוטיות
כמה מקרי חטיפה נמנעים בגלל פעולות השבכ וצהל כל הזמן, עשרות אם לא מאות ,אבל זה לא מדווח כי אלו פעולות חשאיות אבל הנה קרה מקרה כזה איום ונורא וישר לכולם יש מה להגיד..מה לעשות מדינת ישראל בחרה להיות בקן הצרעות הזה שנקרא המזרח התיכון זוהי המציאות שמה זה לא משהו חדש מה כולם מתפלאים, וכשאני חושבת על עוד מדינה מוסלמית שתקום בנוסף לששים שקיימות בעולם זה לא בא לי טוב, יש מספיק מהן וגם מה שיש אלו דוגמאות קשות מאד.